Julius Sandaal nieuwe Trainer/ Coach v.v. Kagia 2


Julius Sandaal is de nieuwe Trainer / Coach van v.v. Kagia. Julius komt over van Legmeervogels waar hij trainer was van de JO17-1. Het bestuur en de voetbaltechnische commissie zijn tevreden met de aanstelling van Julius Sandaal als Trainer / Coach van het tweede elftal. Julius zal de uitdaging aan gaan om met het tweede elftal zo lang mogelijk mee te spelen voor de prijzen in de reserve 3e klasse.

 Julius stelt zich graag aan u voor:

 

Mijn naam is Julius Sandaal en wordt het nieuwe seizoen de trainer/coach  van v.v. Kagia 2, waar ik veel zin in heb. Ik ben 40 jaar oud en ben mijn hele leven al met voetbal bezig. Eerst zelf spelen en nu als trainer. Ik begon mijn voetbal carrière bij VVA/Spartaan in Amsterdam, vervolgens overgestapt naar  Volenwijckers in Amsterdam. In de A en de B heb ik 3 jaar gevoetbald bij FC Volendam. Tot twee jaar terug voetbalde ik nog in het  1e van FC Aalsmeer en Nautilus.

Naast het zelf voetballen ben ik ook begonnen met het trainen van de jeugd bij Fc Aalsmeer. Bij Fc Aalsmeer heb ik mijn trainersdiploma gehaald. Omdat ik het trainer en coachen erg leuk vond wilde ik mij verder in het voetbalvak ontwikkelen. Ik heb toen mijn TC 3 behaald. Het komende seizoen ga ik mijn TC 2 afronden.

Wat voor trainer ben ik? Ik ben een fanatieke trainer die, naast het team beter wil maken, ook naar de persoonlijke groei van spelers kijkt. Ik ben eerlijk, open en duidelijk. De deur staat altijd open voor spelers ook als het niet met voetbalzaken te maken heeft. Ik ben wel een trainer van de details, dit geldt voor wedstrijd en training omdat je wedstrijden op details wint of verliest.
Bij mij staat het team boven de individu en vind ik het belangrijk dat er een goede cohesie is binnen de groep.

Ik heb enorm veel zin om samen met de staf selectie en de begeleiding van het tweede elftal te gaan starten met het nieuwe seizoen.

Het bestuur en de voetbaltechnische commissie wensen Julius veel plezier en succes het komende seizoen.

Met de komst van Julius is de staf selectie voor het seizoen 2017 - 2018 compleet. De selectie start het nieuwe seizoen op dinsdag 8 augustus 2017.

 

Met sportieve groeten,

 

Mark Scholte

Bestuurslid Voetbaltechnische zaken