Beste speler en talent van het jaar seizoen 2016 - 2017


Afgelopen zaterdag is tijdens de afsluiting van het seizoen met de selectie, de beste speler en het talent van het jaar bekend gemaakt.

Speler van het jaar 2016 - 2017: Timo Sluijmer

Na een nek aan nek race met Roy Hogewoning is Timo Sluijmer gekozen tot speler van het jaar. Timo heeft zijn jeugd grotendeels doorlopen bij v.v. Kagia. Toen Timo senior werd kwam hij terug naar Kagia en is hij een vaste waarde geworden in het eerste elftal.

De speler van het jaar wordt verkozen op basis van behaalde punten in alle gespeelde competitiewedstrijden. De punten worden gegeven op basis van voetbalkwaliteiten (individuele en collectieve) en inzet.

De speler van het jaar is dus de meest waardevolle speler van het elftal

Talent van het jaar 2016 - 2017: Tom van Dijk

Tot talent van het jaar is verkozen Tom van Dijk. Tom is afgelopen seizoen overgekomen vanuit de JO19-1 en heeft zich goed ontwikkeld op voetbaltechnisch en tactisch gebied. Zijn enorme inzet tijdens de wedstrijden en trainingen heeft hem dit seizoen al basisplaatsen in Kagia 1 opgeleverd. Tom van Dijk heeft zijn hele leven bij v.v. Kagia gevoetbald en maakt een mooie ontwikkeling door. Wij hopen dat hij een voorbeeld is voor meerdere jeugdspelers van v.v. Kagia. Kortom, Tom is een Kagiaan waar de club hopelijk nog lang plezier van kan hebben.                            

Namens het bestuur, de voetbaltechnische commissie, de staf en de spelers willen wij Timo en Tom van harte feliciteren met deze mooie verkiezing.

Met sportieve groeten,

Mark Scholte

Bestuurslid voetbaltechnische zaken.