v.v. Kagia trekt 6 nieuwe spelers aan


v.v. Kagia versterkt haar selectie met zes nieuwe spelers. Joey van Beelen, Glenn Lobbezoo, Stefan Tibboel en Kees Zonneveld komen allen van Fc Lisse. Ben Menken en Mats Warmerdam komen van VVSB.

v.v. Kagia is blij met deze aanwinsten en stelt ze graag aan u voor:

Joey van Beelen:

Joey is een 27 jarige sterke balvaste aanvaller welke alle jeugd selecties van Fc Lisse heeft doorlopen. Na het opheffen van de Fc Lisse zondag heeft hij afgelopen seizoen in een vriendenelftal gespeeld en wil hij nu graag weer selectievoetbal gaan spelen.

Glenn Lobbezoo:

Glenn is een 21 jarige verdediger die uit de lichting komt van al vele andere bij Kagia spelende leeftijdsgenoten. Na het enkele jaren in de Zaterdag 2 van Fc Lisse te hebben geprobeerd, wil Glenn nu graag proberen in een 1e elftal te gaan spelen. 

Ben Menken:

Ben is een middenvelder welke de leeftijd heeft van 19 jaar en overkomt van VVSB. Afgelopen seizoen heeft hij in VVSB 2 gespeeld op reserve hoofdklasse niveau. Hij kan op meerdere posities uit de voeten.

Stefan Tibboel:

Stefan is een verdediger welke net als Joey overkomt van Fc Lisse. Ook hij heeft na het opheffen van Fc Lisse zondag afgelopen seizoen in een vriendenteam gespeeld. Met zijn 26 jaar wil hij graag weer selectievoetbal spelen. Stefan kan op meerder posities in de verdediging uit de voeten.

Mats Warmerdam:

Deze 21 jarige van origine middenvelder komt over van VVSB. Mats heeft net als Ben Menken afgelopen seizoen in VVSB 2 gespeeld. Hij kan waar nodig ook in de verdediging uit de voeten. Hij moet het vooral van zijn overzicht en pass hebben.

Kees Zonneveld:

Het jongere broertje van Mark en Bas komt over van Fc Lisse en heeft daar zijn minuten in het 2e gemaakt. Kees is 20 jaar en een verdediger welke woonachtig is in Lisserbroek. Het trio Zonneveldjes is met de komst van Kees compleet.

Namens de VTC wensen wij Joey, Glenn, Ben, Stefan, Mats en Kees veel plezier bij v.v. Kagia.

 

Met sportieve groeten,

Mark Scholte

Bestuurslid voetbaltechnische zaken