• De competitie is net achter de rug, maar ondertussen zijn de VTC en technische staf druk bezig met de inventarisatie van de selectie voor het seizoen 2019 - 2020. Komend seizoen spelen zowel v.v. Kagia 1 als v.v. Kagia 2 in de 2e klasse. De inventarisatie heeft tot nu toe het volgende resultaat opgeleverd.

  (Technische) Staf
  Zoals eerder al op onze website gemeld, zal de volledige staf intact blijven. Een geweldige ontwikkeling en een mooie stap naar continuïteit binnen de selectie van v.v. Kagia.

  Selectie v.v. Kagia
  De selectie van v.v. Kagia bestaat uit een eerste en tweede elftal. De VTC en technische staf hebben diverse gesprekken gehad en zijn daarnaast nog in gesprek met een aantal spelers. Wij zijn tevreden met de toezegging van de huidige 33 selectiespelers. Op dit moment is er nog ruimte voor kwalitatieve aanvulling binnen de selectie van v.v. Kagia.

  Stoppende spelers 
  In de afgelopen gesprekken hebben
  Dorus van der Voort (stopt), Stefan Tibboel (vriendenteam Hillegom), Kylian van Schie (stopt), Luuk van Paridon (stopt), Remon Bakker (stopt), Ramon de Wit (vriendenteam v.v. Kagia), en Thibaud Ribeiro (vriendenteam v.v. Kagia) aangegeven te stoppen met selectievoetbal. Wij wensen deze mannen heel veel succes en plezier in hun verdere (voetbal)carrière. Van deze spelers zullen wij gepast afscheid nemen tijdens de slotavond van de selectie.

  Nieuwe spelers
  De selectie wordt aangevuld met drie nieuwe selectiespelers. Aron Wijsman heeft al eerder aangegeven de stap van v.v. Noordwijk naar v.v. Kagia te maken. De jonge talentvolle keeper gaat de strijd aan met Sander Hoogervorst en Jens Gort. Melvin van der Meer maakt de overstap van de JO19 naar de selectie. De zeer talentvolle jeugdspeler komt vervroegd over en hoopt daarmee zichzelf nog verder te kunnen ontwikkelen om uiteindelijke een vaste waarde in het eerste elftal van v.v. Kagia te worden. Dennis Kuilboer komt de selectie versterken. Dennis is vorig seizoen gestopt i.v.m. een aanhoudende blessure. Na een jaar revalideren wil Dennis graag terugkeren in de selectie van v.v. Kagia. Wij heten Aron, Melvin en Dennis van harte welkom bij de selectie van v.v. Kagia.

  Zoals aangegeven is er nog ruimte in de selectie en zijn wij nog in gesprek met een aantal spelers. Rond 15 juni hopen wij de selectie definitief rond te hebben. Mocht je interesse hebben om te spelen in de selectie van v.v. Kagia, neem dan contact met ons op via vtc@kagia.nl.  

  Met sportieve groet,
  Mark Scholte | Bestuurslid Voetbal Technische Zaken