• Samenwerking v.v. Kagia & Tennis Vereniging Lisserbroek

  5 mei 2019
 • Voetbal Vereniging Kagia en Tennis Vereniging Lisserbroek slaan tijdens de zomerperiode wederom de handen in één. Voor het derde achtereenvolgende jaar kunnen leden van v.v. Kagia voor een hele kleine bijdrage zomerlid worden van Tennis Vereniging Lisserbroek. 

  Zomertennis 2019 voor Kagia leden
  De komende zomer kunnen leden van v.v. Kagia voor een klein bedrag gebruik maken van de prachtige tennisbanen aan de Kikkerbeetstraat. Leden van Kagia worden "tijdelijk" lid van tennis vereniging Lisserbroek en kunnen in de periode van 1 juni t/m 31 augustus 2019 gebruik maken van de tennisbanen en meedoen met diverse evenementen.

  Inhoud lidmaatschap
  Inschrijfkosten Senioren (18+):             € 40,00 exclusief tennisles*
  Inschrijfkosten Junioren (onder 18):      € 40.00 inclusief tennisles**
   

  Tennislessen
  * Senioren kunnen ook les nemen. Voor vier lessen betaal je € 45,00 euro per lid voor een les van 50 minuten. Lesdagen in overleg met de tennis vereniging.

  Zomerlid worden?
  Wanneer jij (lid van v.v. Kagia), je kind of partner gebruik wilt maken van dit mooie aanbod, vul dan het aanmeldingsformulier volledig in en mail het naar: ledenadministratie@tvlisserbroek.nl

  De inschrijving is definitief als het verschuldigde bedrag is overgemaakt (zie aanmeldingsformulier).

  Wanneer u uw tennispas heeft ontvangen kunt u daadwerkelijk gebruik maken van de banen. Het maken van de pas duurt ongeveer 5 werkdagen. 

  Als v.v. Kagia hopen wij jou hiermee een mooi en actief aanbod te doen voor de rustige zomerperiode!

  Met sportieve groeten,
  Bestuur v.v. Kagia