• v.v. Kagia is zeer blij om te kunnen melden dat Ronald Rovers ook komend seizoen weer de assistent-trainer van de Kagia-selectie is. Rovers gaat onze nieuwe hoofdtrainer Koen van der Vlugt assisteren.

    Rovers gaat alweer op voor zijn zevende seizoen als assistent-trainer bij Kagia. De oud-speler was door de jaren heen al de rechterhand van Anton Wijsman, René Ras en Hein Leliveld. Komend seizoen zal hij dat ook voor de nieuwe hoofdtrainer, Koen van der Vlugt, zijn.

    De rol van Rovers wordt al jaren gewaardeerd door de spelersgroep. Naast de selectie is ook de voetbaltechnische commissie daarom enorm verheugd dat hij er het volgende seizoen weer bij is.

    Op dezelfde lijn
    De hoofdpersoon zelf is ook tevreden met zijn contractverlenging. “Ik vind het erg leuk dat ik onze nieuwe hoofdtrainer komend seizoen mag ondersteunen als assistent-trainer. Ik ken Koen al een tijdje, omdat hij mijn zoon bij Ter Leede heeft getraind. Ik weet hoe hij over voetbal denkt en dat zit heel dicht bij mijn eigen voetbalgedachte. Ik kijk er dan ook naar uit om deze functie volgend seizoen weer te mogen bekleden.”