• Beste Kagianen,

  Zoals jullie weten heeft onze zoon Mees de ziekte van Duchenne, en zetten Martine en ik ons in voor de stichting ‘Duchenne Parent Project’. (lees meer)

  Deze stichting zet zich in om het toekomstperspectief van Duchenne patiënten te verbeteren, door een belangrijke rol te spelen in het ontwikkelen van medicijnen die Duchenne Spierdystrofie kunnen behandelen of genezen. Hiervoor selecteren en sponsoren ze onderzoeksprojecten die aan dit doel bijdragen.

  In het verleden heb ik al eens met een groep vrienden (en mede Kagianen) de Alpe d’Huez bedwongen om geld in te zamelen, en hebben wij allerlei andere leuke activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen.

  Vorig jaar werden we via de stichting in contact gebracht met Roks Totaaltechniek, met de vraag of Mees het gezicht wilde worden voor hun aandeel in de sponsorcampagne van de Duchenne Heroes. 

  Dit is een actie die begint op 6 september, wanneer ongeveer 300 mountainbikers in 7 dagen 700 km gaan fietsen. De tocht start in Frankrijk in de Vogezen en zal finishen op het drielandenpunt in Vaals.

  Hier hoefden we niet lang over na te denken, omdat wij graag ons steentje bijdragen om Duchenne de wereld uit te trappen. Ik sluit zelf ook aan bij Team Roks / Rolling for Mees en ik zal zelf 3 dagen lang 100 km per dag fietsen.

  Om wat extra sponsorgeld voor ons team binnen te halen hebben wij in samenwerking met ‘Meer Wijn Voor Vrouwen’ 2 mooie, lekkere wijnen (Sauvignon Blanc en Merlot) in de aanbieding. De flessen kosten € 7,95 per stuk en worden per doos van 6 geleverd (combineren is mogelijk).

  Wilt u een doos wijn bestellen? Stuur dan een mail naar: mirjam@roks-tt.nl

  Vermeld in de mail de bestelling, je naam, adres en telefoonnummer.

  Wilt u meer informatie over de sponsoractie, of wilt u mij sponsoren? Ga dan naar www.duchenneheroes.nl/team-roks-totaaltechniek-2

   

  Alvast hartelijk dank!

  Groeten,

  Jaco