• v.v. Kagia is zeer verheugd te kunnen melden dat Robin van der Zwet ook komend seizoen het oranje shirt draagt. De middenvelder zal zodoende ook volgend seizoen voor Kagia spelen. Dat zorgt ervoor dat de selectie voor het seizoen 2023/2024 rond is.

  Na het definitief veiligstellen van lijfsbehoud in de Tweede Klasse wist Van der Zwet het zeker: ook komend seizoen is hij actief voor Kagia. De Lisser, die twee seizoenen geleden overkwam van FC Lisse, is aan een uitermate sterk seizoen bezig. Het is dan ook geen publiek geheim dat er door andere clubs werd getrokken aan de spelmaker.

  Op het middenveld is Robin dit seizoen uitgegroeid tot een dragende kracht en belangrijke schakel in het elftal van Hein Leliveld. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog meer in het vat zit voor Robin en dat hij zich bij de club nog goed kan ontwikkelen. We zijn blij dat je blijft, Robin!

  Ivo van der Vlugt stopt
  Het is niet alleen goed nieuws, want aanvaller Ivo van der Vlugt heeft aangegeven te stoppen bij de club na dit seizoen. De boomlange voorhoedespeler heeft na lang wikken en wegen besloten om na één seizoen de club te verlaten.

  Van der Vlugt was dit seizoen op een aantal cruciale momenten enorm belangrijk met zijn doelpunten. Zo wist hij tot twee keer toe in blessuretijd de meubels de redden voor Kagia. De club is dan ook erg teleurgesteld dat Ivo na dit seizoen vertrekt bij de club. Niet alleen als voetballer, maar vooral als mens! Ivo was namelijk ook betrokken bij het verduurzamingsproces van de club.

  Selectie is rond
  Met het aanblijven van Van der Zwet is de selectie compleet. Kagia 1, dat volgend seizoen getraind gaat worden door Koen van der Vlugt, telt 24 selectiespelers. Iets waar VTC-selectielid Ruben Beukers erg blij mee is.

  “Onze insteek was om deze spelersgroep intact te houden. Dat is bijna volledig gelukt. We blikken dan ook terug op een succesvolle periode wat betreft het invullen van de selectie. Daarnaast zijn we als club enorm blij dat een aantal jonge spelers er weer voor heeft gekozen om voor de selectie te spelen. Hier hechten we als club veel waarde aan en we hopen dan ook dat deze jongens erin slagen om hun plekje te veroveren.”

  “We weten nog niet met welke teams we komend seizoen in de competitie zitten. We weten in ieder geval dat het een sterke Tweede Klasse zal worden met goede teams. Deze groep heeft dit seizoen laten zien dat ze voor niemand bang hoeven te zijn. Zeker niet als ze als team voor elkaar door het vuur gaan. Mede daarom kijken wij ook uit naar het seizoen 2023/2024!.”

  Blijft: Aron Wijsman, Glenn Lobbezoo, Gijs de Graaf, Melvin van der Meer, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Micha Schoone, Jelle Modderman, Michael de Bruijn, Kevin Robelus, Roy Hogewoning, Tygo Mesman, Jasper Koot, Rowan Hoeke, Nick Diels, Sam Gresnigt, Robin van der Zwet.

  Nieuw: Milan van Duijn (FC Lisse), Stefan Immerzeel (VVSB), Melle Bloem, Sam de Ree, Mats Hulsebosch (allen Kagia 2), Jochem Lensen (Alphense Boys).