• Afgelopen najaar zijn onze jeugdspelers weer op pad geweest om ten behoeve van v.v. Kagia loten van de Grote Clubactie te verkopen. De jeugdcommissie had tot doel gesteld om tenminste € 2.000 op te halen waarvan een groot deel ten goede zal komen aan de Kagia Slotdag. Dankzij de fantastische inzet van met name de jongere jeugdspelers is dit streefbedrag behaald. Uiteindelijk heeft de Grote Clubactie € 2.077,10 opgebracht. Een fantastisch bedrag waar we met z'n allen enorm trots op mogen zijn!

    Zaterdag 9 februari 2019 zijn de drie spelers die de meest loten hebben verkocht in het zonnetje gezet. Mede dankzij hun fantastische inzet is het streefbedrag behaald. Maurits Huizer was met 252 loten, net als afgelopen jaren, de absolute nummer 1. Hij overtrof daarmee ruim zijn record van 2017 (146 loten). Ruben Dinkgreve behaalde met 49 loten de tweede plaats en Joris de Vries completeerde de top drie met 26 verkochte loten.

    Naast de individuele prijzen, was er ook een prijs voor het bestverkopende team. De JO11-2 wist als team het meeste aantal loten te verkopen en werd beloond met frietjes en limonade.

    Dit jaar hebben wij voor het eerst Superloten van de Grote Clubactie verkocht. Met een Superlot koop je in één keer 50 loten. Wij willen Peter Hermans (namens Meerkantoor), Maarten van der Niet en Richard Trompert bedanken voor het aanschaffen van een Superlot en hun bijdrage aan de club.