• v.v. Kagia is zeer verheugd om te kunnen melden dat het met Rene van Hensbergen een nieuwe assistent-trainer heeft gevonden. Van Hensbergen komt over van VV Noordwijk en volgt daarmee clubman Ronald Rovers op.

  Van Hensbergen is jarenlang actief geweest bij VV Noordwijk als (assistent-) trainer. Zo trainde hij diverse jeugdelftallen, was hij individueel trainer bij Noordwijk 1 en was hij hoofdtrainer van Noordwijk 2. Ook als speler kende Rene een rijke carrière. Zo speelde hij op het hoogste niveau bij Noordwijk en Lisse.

  Met de komst van Rene verzekert Kagia zich van een ervaren assistent-trainer. De Noordwijker is ook van hoofdtrainer Koen van der Vlugt geen onbekende. De twee werkten eerder al samen bij het tweede elftal van VV Noordwijk.

  Ervaren assistent-trainer
  De club ging de voorbije maanden secuur op zoek naar een opvolger van Ronald Rovers. Laatstgenoemde vulde de positie van assistent-trainer naar grote tevredenheid van de club in. Mark Scholte van de VTC is dan ook erg blij met de komst van Van Hensbergen.

  “Met Rene hebben we iemand gevonden die past bij de club. Rene is een sociaal persoon die met zijn jarenlange ervaring wat kan toevoegen aan de staf en ook aan de spelersgroep. We denken met hem een geschikte kandidaat te hebben gevonden om de huidige hoofdtrainer, die hij ook nog eens goed kent, te ondersteunen. We kijken dan ook erg uit naar deze samenwerking en heten hem dan ook van harte welkom!”

  Ook van Hensbergen zelf is positief over zijn overstap: “Ik vind het leuk om bij een club als Kagia, een echte dorps- en familieclub te gaan werken. In de gesprekken met de VTC kreeg ik ook een erg warm gevoel bij de club. Samen met Koen hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen om de spelers beter te maken en om als team vooruitgang te boeken. Ik kijk uit naar de start van de competitie!”

  De VTC heet Rene van harte welkom bij de club en wenst hem veel succes!