• Na de bekerwedstrijd tegen Lisse was het voor veel mensen vakantie. Een vakantie die vooral de wisseling van het weertype betekent want waar je 2 weken geleden nog buiten in korte broek liep waren vandaag de eerste thermoshirts en handschoenen weer op de voetbalvelden te signaleren.

  Vanwege de vakantie en de diverse afmeldingen was er de hele week geen training en dat was aan het spel van vandaag ook wel een beetje te merken, hierover later meer.

  Met Max nog steeds als toeschouwer, top dat je er wederom was Max want ik weet uit ervaring hoe verschrikkelijk het is als je geblesseerd staat toe te kijken waren we verder compleet.

  De tegenstander van vandaag was Warmunda, op papier niet de moeilijkste maar het zal niet de eerste keer zijn dat er tijdens de vakantieperiode een ander team op het veld staat maar dit was bij hun absoluut niet aan de orde.

  Na het 1e fluitsignaal van vaste scheidsrechter Opa Gresnigt was het alleen maar Kagia dat aan het voetballen was.

  Na het 1e doelpunt was het al vrij snel een doelstelling om iedereen te laten scoren maar dat was bij Yari een onmogelijke opgave vandaag want elke kans die hij kreeg wilde maar niet tegen het netje.

  Gelukkig wisten Dylan 3x, Sven 2x, Rick, Thijs en Nathan, ja Nathan onze keeper, het net wel te vinden en stond het 8 – 0 bij de time-out in de 2e helft.

  In de 1e helft was er een “klein\" buitje boven Lisserbroek en was iedereen die niet kon schuilen onder een paraplu of in een dug-out tot zijn onderbroek verzopen.

  Het team van Warmunda wilde niet meer verder voetballen en met nog een kwartier te gaan werd de wedstrijd beëindigd met een 8 – 0 eindstand.

  Aan de ene kant begrijpelijk maar aan de andere kant gaat dit wel ten kostte van het doelsaldo.

  Je denkt dan later bij jezelf wat zou je doen als het bij je eigen team zou zijn en dat is voor mij heel simpel, door voetballen.

  Je speelt een buitensport en dan is het niet het hele seizoen, vooral noet in Nederland, 20 graden met een strak blauwe lucht, windstil en een zonnetje.

  De bal is rond dus je kan winnen of verliezen, oke ook gelijkspelen, maar van het veld afstappen… NOOIT!!!!

  Met 15 uit 5 zijn we als enige in de poule nog zonder puntverlies en zijn we op koers.

  Volgende week de uitwedstrijd bij Noordwijk wat vooral op het gebied van veldspelers lastig is maar zolang er niemand ziek wordt moet ook dat weer lukken.

  Fijn weekend en tot woensdag!!!