• Beste voetbalvrienden,

  Train je op veld 1 dan heb je ongetwijfeld gemerkt dat de veldverlichting op dit moment niet goed werkt.
  Achter de schermen proberen wij, samen met de aannemer die de veldverlichting heeft geleverd, tot een oplossing te komen. In verband met contractuele afspraken, zijn wij als club van deze aannemer afhankelijk. Onderstaand het bericht vanuit de aannemer met uitleg en verontschuldiging. Voor nu is het verzoek om zoveel mogelijk met elkaar  op kunstgrasveld 3 te trainen.

  Wij houden jullie op de hoogte, maar hopen eind volgende week weer met veel plezier te kunnen trainen op veld 1.

  Het Bestuur.

  -------------------------

  Beste leden van de vv. Kagia.

  Jullie hebben ongetwijfeld gemerkt dat de verlichting op de club niet doet wat ze zou moeten doen.
  De reden daarvoor is bijna net zo ongelofelijk als vervelend: In de mantel van kabels waarmee de verlichting van stroom wordt voorzien, zitten weekmakers op basis van visolie. Bepaalde vogels die rondom jullie club wonen, zijn hier dol op en zij knagen de kabels kapot en dan valt de lamp uit. Nu kun je in Nederland bijna alles verzekeren behalve “schade door natuurgeweld op installaties”.
  Deze schade wordt ook niet gedekt door garantiebepalingen van de fabrikant of de verzekering van de club.
  Sportief Opgewekt (de partij die het contract heeft gesloten met vv. Kagia) stelt op dit moment alles in het werk om snel te komen met een kwalitatieve oplossing.
  Zonder dat we er schuld aan hebben willen we ons tegenover de leden van vv. Kagia verontschuldigen voor het bederven van jullie voetbalplezier. We werken hard aan de oplossing en gaan ervan uit dat de lampen snel weer veilig branden.

  Met opgewekte groet,
  Sportief Opgewekt