• Presentatie staf selectie v.v. Kagia seizoen 2020 - 2021

  29 apr 2020
 • Kagia is verheugd te kunnen melden dat de staf van de selectie voor het nieuwe seizoen rond is. Door het stoppen van Erwin en Cees Mastenbroek, Ronald Rovers en Marco Goudriaan had de technische commissie een aardige uitdaging om de staf voor het seizoen 2020-2021 rond te krijgen. 

  Zaterdag publiceerden wij al op onze website dat v.v. Kagia een samenwerking aan gaat met Albert van den Burg in de functie van assistent-trainer. Hij neemt vanaf het nieuwe seizoen de taken over van Ronald Rovers. Verder kunnen we met trots melden dat ook de functie van teammanager en assistent-scheidsrechter zijn ingevuld. Daarnaast was v.v. Kagia dit seizoen op zoek naar een assistent keeperstrainer en ook voor die functie is een kandidaat gevonden.

  Kagianen
  Met de komst van Doby Wullems als teammanager, Michel de Ree als assistent-scheidsrechter en Sander van der Niet als assistent-keeperstrainer zijn er drie Kagianen aan de staf toegevoegd en dat was ook onze wens!

  Doby Wullems heeft dit seizoen de succesvolle JO19 lichting onder zijn hoede. Met een kampioenschap in de 2e klasse heeft deze lichting het afgelopen seizoen in de 1e klasse geacteerd. Een groot gedeelte van deze lichting maakt de overstap naar de selectie en komen hun trainer daar weer tegen. In het verleden heeft Wullems diverse rollen binnen de jeugd en de selectie van v.v. Kagia ingevuld waardoor hij een goed beeld heeft hoe hij de functie van teammanager gaat invullen.

  Michel de Ree neemt de functie van assistent-scheidsrechter over van Marco Goudriaan. Michel is geen onbekende want dit seizoen heeft hij al regelmatig deze taken van Marco over genomen. Komend seizoen zal Michel een vast onderdeel van de staf zijn.

  Sander van der Niet is de huidige keeper van het 3e elftal van v.v. Kagia. Van der Niet keept al heel wat jaren bij v.v. Kagia. Na 5 seizoenen als eerste keeper en nu al een aantal jaren in het 3e. Van der Niet speelde in zijn keepersloopbaan onder andere voor Ter Leede, Warmunda, v.v. Noordwijk en daarna v.v. Kagia.  Sander gaat met ingang van het nieuwe seizoen keeperstrainer Dennis Veen assisteren en tegelijk ervaren of de rol van keeperstrainer hem in de toekomst past. Naast zijn rol als assistent keeperstrainer blijft Sander nog keepen in het 3e elftal.

  De staf voor het nieuwe seizoen 2020 – 2021 ziet er als volgt uit:

  v.v. Kagia 1

   

  v.v. Kagia 2

   

  Hoofdtrainer

  Rene Ras

  Trainer / Coach

  Dennis Hulst

  Assistent trainer

  Albert van den Burg

  Teammanager

  Marco van Klink

  Teammanager

  Doby Wullems

  Teammanager

  Kylian van Schie

  Assistent scheidsrechter

  Michel de Ree

  Assistent scheidsrechter

  Gerrit Kroon

   

   

   

   

  Selectie algemeen (1 & 2)

   

   

   

  Keeperstrainer

  Dennis Veen

   

   

  Sportverzorger

  Rob Gort

   

   

  Ass. Keeperstrainer

  Sander van der Niet

   

   

  Facilitaire zaken selectie

  Maarten van der Niet


  Met sportieve groet,

  Mark Scholte | Voetbaltechnische zaken