• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Zomer 2023

  Voetbalplezier en gezelligheid 

  Beste Kagianen, 

  Het voetbalseizoen 2022/2023 zit er op. Een seizoen waarin we gelukkig zonder Corona beperkingen wekelijks hebben kunnen genieten van het spelletje voetbal. Maar Kagia is al 91 jaar meer dan voetbal alleen. Kagia is een familieclub waarbij naast voetbalplezier ook gezelligheid voorop staat. Dat hebben we wekelijks mogen ervaren tijdens de derde helft, maar ook met de vele activiteiten voor jong en oud in het afgelopen seizoen.  

  Voetbalplezier en gezelligheid is alleen mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers. Voor en achter de schermen wordt elke dag gewerkt aan ons Kagia. Ik wil namens het bestuur daarom al deze vrijwilligers enorm bedanken voor hun bijdrage in het afgelopen seizoen en wij hopen ook volgend jaar weer op deze grote groep te kunnen rekenen. 

  In de vorige nieuwsbrief bracht ik al de twee urgente uitdagingen binnen de club onder jullie aandacht: 1. De organisatie van de bar en 2. De sponsorcommissie. Voor de bar is een eerste brainstormavond geweest en worden de ideeën begin juli verder uitgewerkt. Wil je meedenken over de sponsorcommissie? Kom dan naar een brainstorm avond over dit onderwerp op dinsdag 4 juli a.s. om 20.00 uur in onze kantine.  

  De komende weken sluiten we het seizoen echt af. Komende weekend het traditionele jeugdkamp en op zaterdag 8 juli van 10.00 tot 14.00 organiseren we nog een Kagia doe-dag om ons prachtige sportcomplex schoon te maken en op te ruimen. Heb je tijd om een uurtje te helpen, kom dan gezellig langs. De koffie staat klaar en er wordt voor een lunch gezorgd.  

  Nog even terug naar het voetbalplezier. Want natuurlijk speel je een wedstrijd om te winnen. Onze 25 Kagia teams speelden dit jaar 591 officiële wedstrijden en wonnen er daarvan 260. Gelukkig wist ook het eerste elftal na een moeizame start veel wedstrijden winnend af te sluiten en daarmee kon Kagia 1 zich in de tweede klasse handhaven. We mochten op de slotdag ook vijf teams als kampioen huldigen, namelijk de Dames 35+, Kagia 5 , Kagia 7, Kagia JO19-1 en Kagia JO17-1. Nogmaals van harte gefeliciteerd! 

  Gaan we dan echt sluiten voor een welverdiende zomervakantie? Nee, natuurlijk niet. De Kagia gezelligheid gaat de hele zomer wekelijks door. Elke zaterdag van vier tot zeven is ons clubhuis geopend en ben je van harte welkom. 

  Deze nieuwsbrief is de laatste van dit seizoen. Ik wens iedereen een hele fijne zomervakantie toe en tot in het nieuwe seizoen bij Kagia!  

  Met sportieve groet, 

  Namens het bestuur 
  Elbert Hulsbos 

  Kagia Doe-dag : Zaterdag 8 juli van 10.00-14.00 uur

  Ook het prachtige sportcomplex vraagt na een intensief seizoen de nodige aandacht en willen we opgeruimd en schoon klaarmaken voor het nieuwe seizoen. Op zaterdag 8 juli van 10.00-14.00 steken we daarom met elkaar de handen uit de mouwen. Doe je ook mee op deze Kagia Doe-dag?

  We starten om 10.00 uur met een kopje koffie en uiteraard zorgen we voor een lekkere lunch. Tussendoor gaan we aan de slag met het grondig reinigen van de kleedkamers, het schoonmaken van de buitenkant van het complex en het opruimen van de commissiekamers en opslagruimtes. 

  Aanmelden mag via de deze link of kom zaterdag 8 juli om 10.00 uur gewoon gezellig langs.

  Groet,
  Elbert Hulsbos
   

  Opening kantine tijdens zomerstop

  Tijdens de zomerstop zal de kantine op zaterdag 'gewoon' geopend zijn tussen 16:00 - 19:00 uur voor alle Kagianen. 

  Ingezonden kaart supporter Voorschoten'97

  Graskampioen sponsort Kagia met een reclamebord

  Graskampioen en v.v. Kagia hebben een overeenkomst gesloten voor sponsoring van een reclamebord. De komende 3 seizoenen hangt het reclamebord langs het hoofdveld.
  Graskampioen stelt zich graag aan de Kagianen voor:
  Vanaf maart 2023 zijn Koen van Es en Stan Hengstmengel het bedrijf Graskampioen gestart. Graskampioen doet de verkoop en aanleg van kunstgras. Met een erg breed assortiment aan kunstgras. Uit voorraad kunnen wij kunstgras aanbieden in alle soorten en maten!
  In Aalsmeer hebben we een kunstgras showtuin en een hal vol kunstgras coupons. Zo kun je hier gemakkelijk onze soorten vergelijken en de mooiste uitzoeken. Ons kunstgras is tevens ook op onze website te bestellen, dan kan jouw bestelling aan de deur bezorgd worden!
  Omdat wij beide vaak op Kagia te vinden zijn leek het ons erg leuk om Kagia te sponseren en het hoofdveld te verrijken met ons Graskampioen bord.
  Voor al onze vrienden van v.v. Kagia bieden we graag 10% korting aan op jullie bestelling!
  Bekijk ons assortiment op de website via www.graskampioen.nl

  Of kom gezellig langs op de Aalsmeerderweg 477b, 1432ED Aalsmeer, de koffie staat klaar! Wij danken Koen en Stan voor de sponsoring en wensen ze veel succes met hun nieuwe bedrijf.
  Sponsorcommissie v.v. Kagia
  De damesafdeling van Kagia blijft groeien!

  Wat zijn we blij om jullie te mogen vertellen dat vanaf volgend seizoen we niet alleen vrouwen 30+-team hebben, maar ook een 18+-team voor de 7 tegen 7 op vrijdagavond.

  De dames spelen in het najaar en in het voorjaar op vrijdagavonden een leuke competitie in toernooivorm. Dat betekent vier of vijf wedstrijden per avond en na vier of vijf avonden is bekend wie de kampioen is van de competitie.

  Zou jij het leuk vinden om als dame in één van de teams te spelen of wil je wat meer informatie? Stuur een mail naar een van de coördinatoren van het dames- en meidenvoetbal: esther.gresnigt@kagia.nl of miranda.hulsbos@kagia.nl.

  Wil je het meiden- en damesvoetbal graag steunen? Dat kan! We zoeken nog trainers voor 1 of 2 keer in de week. Ook sponsors zijn van harte welkom, bijvoorbeeld voor de shirts van de dames 18+.  Neem dan ook contact op met Esther of Miranda.

  Instagram Kagia Dames/Meiden

  Vanaf nu zijn de dames en meiden van Kagia op Instagram te volgen. Check hiervoor Kagiadames.

  Verschoontafel

  Afgelopen week is het mindervalide toilet voorzien van een verschoontafel voor de nieuwe generatie voetballers & voetbalsters! 

  Slotavond selectie: Hein, bedankt!
   

  Vrijdag 23 juni was de slotavond van de selectie in Huize de Ree. Een zonnige middag/avond op een prachtige locatie. Familie de Ree bedankt voor de gastvrijheid.

  De slotavond stond in het teken van terugkijken op een prachtig seizoen, afscheid nemen van stoppende stafleden en selectiespelers, verkiezing beste speler van het seizoen, topscorer en een hapje en drankje.

  Een compliment aan 2 Chefs Cooking en Eetwinkel de Buren.

  Allereerst werd er afscheid genomen van de selectiespelers Pascal Timmermans, Nick Baars, Jesper Imanse, Ajay Mahli en Ivo van der Vlugt. De mannen werden bedankt voor hun inzet binnen de selectie en kregen namens de groep een afscheidscadeau.

  Naast de spelers nam ook keeperstrainer Dennis Veen afscheid. Dennis heeft de laatste jaren een mooie bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze selectiekeepers en de begeleiding van onze nieuwe keeperstrainer: Sander van der Niet.

  Dennis blijft, als partner van onze sponsor Cheeky’s Kinderdagverblijf Lisse, indirect verbonden aan de selectie. Wij zullen hem en zijn vrouw Karin nog regelmatig bij Kagia zien. Dennis bedankt voor je enorme inzet!

  Naast het afscheid nemen van spelers en stafleden werden ook een aantal mensen in het zonnetje gezet. Iedereen met zijn eigen reden maar via deze weg willen wij jullie nogmaals enorm bedanken en sterkte wensen voor de komende tijd.

  Op de avond werden er ook twee prijzen uitgereikt. Een prijs voor beste speler van het seizoen en een prijs voor topscorer 2022 – 2023. De prijs voor beste speler ging naar Robin van der Zwet. Een mooie beloning voor een fantastisch seizoen waarin Robin iedere week fitter en beter werd en daarmee een belangrijke pion binnen de selectie van Hein Leliveld en Ronald Rovers was. Wij zijn ook erg blij dat Robin volgend seizoen weer onderdeel is van de Kagia selectie. De prijs voor topscorer was voor Rens Lamboo. Met ruim 20 goals dit seizoen heeft Rens een belangrijk rol gehad binnen de competitie en de LAV cup. In zijn nieuwe positie heeft Rens, met zijn prachtige en fijne trap, Kagia meerdere malen over een “dood” punt geholpen. Ook Rens is volgend seizoen onderdeel van de selectie en daar zijn wij super blij mee.

  Als laatste is er afscheid genomen van Hein Leliveld. Na twee seizoen is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen Hein en Kagia. Twee bijzondere seizoenen waarbij tweemaal het maximale is bereikt: behoud in de 2e klasse. Het eerste seizoen was bijzonder doordat we, i.v.m. een lockdown een tijdje niet hebben kunnen voetballen en werd behoud veilig gesteld in een tumultueuze wedstrijd tegen Ter Werve waarin Kagia in de slotfase (blessuretijd) de 2-1 scoorde. Dit seizoen was bijzonder omdat je, om veilig te zijn zes ploegen onder je moest houden. Het is gelukt, maar hoe…..! Daarnaast bereikten we de finale van de LAV cup die we uiteindelijk, in een spannende finale met veel support, verloren van Voorschoten ’97. Wat een seizoen en wat een mooi resultaat wat mede te danken is aan Hein. Na een aantal mooie anekdotes heeft Hein afscheid genomen van de staf en spelersgroep en heeft Kagia afscheid genomen van Hein. Wij wensen hem heel veel succes in zijn verdere carrière als trainer en zanger en hopen hem nog vaak op de club als support, zanger of vader van een speler, te zien. Hein, bedankt!

  In de vroege ochtend werd de slotavond afgesloten en is er een einde gekomen aan een lang en spannend seizoen.

  Wij willen via deze weg nogmaals iedereen bedanken die ons wekelijks heeft gesupporterd, die wekelijks zorgde voor optimale faciliteiten om te kunnen trainen en voetballen en die het mogelijk hebben gemaakt dat we in prachtige wedstrijd-, inloop-,  trainings- en presentatiekleding liepen.

  Bedankt namens de staf en selectie v.v. Kagia

   

  Voorlopige indeling jeugd seizoen 2023-2024

  Op 17 juni 2023 is de voorlopige indeling jeugd seizoen 2023-2024 gepubliceerd. Deze vind je hier!

  Vakantie boeken? Gebruik Sponsorkliks!

  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. "Boekt u uw vakantie online? Ook dan geldt: bestel nix zonder sponsorkliks! Via de sponsorkliks optie op www.kagia.nl kun je onze club een bedrag sponsoren bij het boeken van je vakantie. Boeking sites als Booking.com, Expedia, Centerparcs, Belvilla, Booqify en ANWB doen mee." . Met andere woorden: bestel NIX zonder Sponsorkliks en klik op de link op de Kagia website (of direct hier) voor het doen van je online aankopen.

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina