• View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Zomer 2022

  Contributie seizoen 2022/2023

  Het bestuur heeft de contributiebedragen voor het seizoen 2022/2023 vastgesteld. Het uitgangspunt hierbij is om voetballen bij v.v. Kagia toegankelijk te houden voor jong en oud.
  In het voorbije seizoen hebben we geen contributieverhoging toegepast. Mede gelet op de vele prijsverhogingen in de afgelopen periode, heeft het bestuur besloten de contributie voor het seizoen 2022/2023 met gemiddeld 4% te verhogen.
   
  Het lidmaatschap van Kagia loopt van 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2023. Het contributiebedrag is verschuldigd ineens op uiterlijk 31 augustus 2022 en wordt in principe automatisch geïncasseerd van het door u opgegeven bankrekeningnummer. U ontvangt een factuur per e-mail.
  Op verzoek is betaling van de contributie in 3 termijnen mogelijk. Stuur dan een mail met het verzoek om termijnbetaling naar contributies@kagia.nl. De 3 termijnen worden dan geïncasseerd per eind augustus, eind oktober en eind december 2022. De bijdrage voor het kledingplan jeugd is altijd verschuldigd ineens per eind augustus 2022. De leden, die in het verleden om termijnbetaling hebben verzocht, worden nu ook weer in 3 termijnen geïncasseerd.

  De bedragen voor 2022/2023 zijn als volgt (in Euro). Voor senioren en jeugdleden is de contributie afhankelijk van de leeftijd:

  Senioren Zaterdag (11-tal) 195,00
    Vrijdagavond (7x7) 86,00
  Jeugd Onder 19 en onder 18 154,00
    Onder 17 en onder 16 142,00
    Onder 15 en onder 14 130,00
    Onder 13 en onder 12 117,00
    Onder 11 en onder 10 105,00
    Onder 9 en onder 8 93,00
    Onder 7 71,00
    Minipupillen 5 en 4 jaar 49,00
  Niet spelend lid   49,00
  Kledingplan jeugd Onder 19 t/m onder 7 22,50
    Minipupillen 5 en 4 jaar 10,00
  Toeslag bij mislukte incasso of herinnering   2,00


  Voor de volledigheid vermeld ik nog dat opzeggingen van het lidmaatschap gemaild moeten worden naar het mailadres administratie@kagia.nl voor aanvang van het seizoen.
   
  Vergoeding van zorgverzekering
  Zorgaanbieders, zoals Zorg en Zekerheid, hebben een vergoeding uit de aanvullende verzekeringen voor contributie van een sportvereniging van uw kinderen tot 18 jaar. Check dus de polis van uw zorgverzekering.
   
  Jeugdfonds sport en cultuur
  Het jeugdfonds sport en cultuur helpt kinderen tot 18 jaar om te kunnen sporten door het contributiebedrag van een sportvereniging geheel of deels te betalen. Check hiervoor de website www.jeugdfondssportencultuur.nl of neem contact met mij op.
   
  Gerco Hulsbos
  Penningmeester v.v. Kagia

  Vacature sportverzorger selectie

  Wij zijn voor volgend seizoen (2022-2023) nog dringend op zoek naar een enthousiaste sportliefhebber (m/v) die de functie van sportverzorger met het oog op de komende jaren wil gaan vervullen. De sportverzorger is iemand met een opleiding tot sportverzorger of fysiotherapie, die tijdens trainingen en wedstrijden de sportverzorging voor de selectie op zich neemt.

  Als sportverzorger bij v.v. Kagia:
  > Ben je onderdeel van de staf van het eerste elftal van v.v. Kagia.
  > Ben je beschikbaar tijdens trainingsavonden op de dinsdag- en donderdagavond (19:15-21:15
  uur) en op de wedstrijddagen (zaterdag).
  > Kan je o.a. tapen, bandageren en sportmassages toepassen. Je kunt een eerste triage doen bij sportongevallen met als uitkomst het juiste sportadvies voor technische staf en speler.
  > Beoordeel je in overleg met de trainers de inzetbaarheid en belastbaarheid van (selectie)
  spelers.
  > Is er de mogelijkheid om, in overleg, samen met de technische staf herstel training(en) te
  verzorgen voor selectiespelers.
  > Ben je budget verantwoordelijke voor medische sportverzorgingsmaterialen
  > Werk je nauw samen met onze samenwerkingspartner Boot en Broersen Fysiotherapie.

  Daarnaast stel jij in overleg je competenties beschikbaar voor andere leden van de club.

  Wat hebben wij jou te bieden?
  > Je bent onderdeel van de staf;
  > Kennisdeling met samenwerkingspartner Boot en Broersen Fysiotherapie;
  > Ruimte voor bijscholing;
  > Een marktconforme vergoeding.

  Ben je flexibel, sociaal, heb je een beetje kleedkamer humor en word je enthousiast van dit bericht? Neem dan snel contact op met Mark Scholte, bestuurslid Voetbal Technische Zaken. Mobielnr. 06-53583300 of e-mail : VTC@kagia.nl

  Nieuws van de VTC jeugd

  Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij. Als VTC jeugd hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan de voorlopige indeling, het trainingsschema en het in orde maken van alle voetbalmaterialen zoals ballen, nieuwe doelen etc. Een grote dank aan de VTC jeugd en jeugdcommissie die ondanks de vakantie achter de schermen druk bezig zijn.

  Voorlopige indeling
  De voorlopige indeling hebben we enkele weken terug gepubliceerd. Voor diegene die nog een keer willen kijken is de voorlopige indeling via deze link te vinden.

  We zijn op dit moment druk bezig om de individuele vragen die zijn binnengekomen te beantwoorden. Door de vakantieperiode kan dat wat vertraging oplopen. Op 12 augustus aanstaande publiceert de KNVB in de voetbal.nl app de indeling van de jeugd.

  Jeugdleiders en jeugdtrainers
  Helaas heeft nog niet ieder team minimaal twee leiders en een trainer. We doen daarom een beroep op ouders, broers/zussen die het leuk vinden om een zeven- of elftal te begeleiden of trainen. Vanzelfsprekend helpen wij jou daar bij. Heb je interesse om een team (of het team van je zoon/dochter) te begeleiden of trainen, neem dan contact op met de VTC jeugd of jeugdcoördinator. Wij gaan er vanuit dat we hier met elkaar uitkomen. Is de functie van leider of trainer niets voor jou? Weet dat jij op vele andere plekken vrijwilligers zoeken. Laat je interesse weten dan brengen wij jou in contact met de persoon.

  Contactgegevens:
  Onderbouw (JO7 t/m JO12) : coordinator.onder@kagia.nl
  Bovenbouw (JO13 tm JO19) : coordinator.boven@kagia.nl
  VTC jeugd: jeugdvoetbalzaken@kagia.nl

  Start seizoen 2022 – 2023
  Het seizoen 2022 – 2023 start voor de jeugdteams vanaf maandag 22 augustus aanstaande. De leider of trainer communiceert de exacte trainingsdag. Het kan dus zijn dat je op een later moment start omdat er nog veel spelers op vakantie zijn.

  Ben je nog op vakantie dan is het ook fijn om dat als leider of trainer te weten. Een vriendelijk verzoek om dit door te geven aan je leider of trainer.

  Kick-Off jeugd
  Op vrijdag 2 september aanstaande staat de Kick-Off voor leiders en trainers van de jeugd op de planning. Zet deze datum dus alvast in je agenda want wij nemen jou deze avond mee in de plannen van de jeugd voor het seizoen 2022 – 2023.

  De Kick-Off wordt samen met de jeugdcommissie georganiseerd.

  Wij proberen het komende seizoen iedere nieuwsbrief een update te geven over onze jeugd. Heb je een vraag, verzoek of een goede tip neem dan contact op met de VTC jeugd via het e-mailadres jeugdvoetbalzaken@kagia.nl of HJO@kagia.nl.

  Met sportieve groet,
  VTC jeugd (Jeffrey van Klaveren, Ruud de Vries, Ronald Gresnigt en Andre Markus)

  Sponsorkliks

  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. De webshops van Bol.com en Coolblue zijn populair, maar bij het online boeken van uw vakantie via bijvoorbeeld Expedia, Booking.com of AirBNB ontvangt v.v. Kagia ook een mooie provisie. Met andere woorden: bestel NIX zonder Sponsorkliks en klik op de link op de Kagia website (of direct hier) voor het doen van je online aankopen.

  Concept trainingsschema seizoen 2022 – 2023

  Via deze link vind je het concept trainingsschema voor het seizoen 2022 – 2023. Het concept trainingsschema is een levendig document welke regelmatig aangepast en aangevuld wordt.

  In het trainingsschema staat misschien jouw team nog niet. Dit kan komen omdat er nog geen trainer is of omdat er door de trainer nog geen trainingsdag en tijd is bepaald.

  De komende periode zal het concept trainingsschema verder aangevuld worden. Heb je nu al een vraag? Neem dan contact op met je (nieuwe) leider of trainer.

  Start trainingen voor jeugd en overige senioren
  Vanaf maandag 22 augustus aanstaande kan er weer getraind worden volgens het schema. De kleedkamerindeling voor de training wordt z.s.m. gedeeld met alle trainers.

  Eerder starten met trainen is niet mogelijk.

  Werkzaamheden veld 3
  Zoals jullie hebben gezien is de gemeente druk bezig met het vernieuwen van ons kunstgrasveld (veld 3). De gemeente heeft beloofd dat dit voor 22 augustus gereed is.

  Mocht dit niet het geval zijn dan informeren wij jullie hierover. Veld 2 (grasveld) zal, indien bespeelbaar, veld 3 vervangen.

  Wij zijn op zoek naar jou!
  Voor een aantal jeugdteams is er nog geen trainer gevonden. Als jeugdcommissie en VTC jeugd doen we ons uiterste best om trainers te vinden.

  Lijkt het jou leuk of weet je iemand die graag training wil geven? Neem dan contact op met ons door een e-mail te sturen naar:

  Train de Trainer of stage?
  Ook dit seizoen zullen wij weer een Train de Trainer organiseren o.l.v. onze Hoofd Jeugdopleidingen Andre Markus. Via de website en via de leiders en trainers app zal de uitnodiging verstuurd worden.

  Wil jij training geven maar heb je daar hulp bij nodig of lijkt het je leuk om stage te lopen? Stuur een e-mail naar Andre Markus en wij gaan graag met jou in gesprek: hjo@kagia.nl

  Een fijne zomervakantie!
  Jeugdcommissie en VTC jeugd

  Nieuws van de VTC-senioren
   

  Komend seizoen 2022 – 2023 heeft v.v. Kagia zes senioren elftallen en twee zeventallen ingeschreven bij de KNVB.

  De teamindeling ziet er als volgt uit:

  Seizoen 2022 - 2023

  Team

  Leider(s), aanvoerder(s)

  Kagia 2

  Tim Bijker, Devin Bokhorst

  Kagia 3

  Niels van Peer, Remon de Wit

  Kagia 4

  Niels Feeleus, Koen vd Berg

  Kagia 5

  Pjotr Gort, Daan Dorsman

  Kagia 6

  Stefan Eickhoff, Timo Mesman

  Kagia 7

  Bjorn de Ree, Aron van Russel

  Kagia H-35+

  Martijn Kool

  Kagia V-30+

  Miranda Hulsbos

  Start seizoen en aanvang eerste trainingen
  De senioren kunnen vanaf maandag 22 augustus 2022 weer trainen. De eerste bekerwedstrijden staan gepland in het weekend van 3 september 2022.
   

  Het trainingsschema ziet er in concept als volgt uit:

  Seizoen 2022 - 2023

  Team

  Trainingsavond 1

  Trainingsavond 2

  Kagia 2

  Ma: 20:15 - 21:30 

  Do: 21:00 - 20:00 

  Kagia 3

   

  Do: 20:00 - 21:00 

  Kagia 4

   

   

  Kagia 5

  Ma: 20:15 - 21:30 

  Woe: 20:15 - 21:30 

  Kagia 6

   

  Do: 20:00 - 21:00 

  Kagia 7

   

  Do: 21:00 - 22:00 

  Kagia H-35+

   

   

  Kagia V-30+

  Ma: 19:00 - 20:00 

  Woe: 19:00 - 20:00 

  Donderdagavond seniorenavond
  Op donderdagavond is het “seniorenavond”. Wij bieden alle seniorenteams aan om te trainen en zorgen één keer per maand voor een klein borrelhapje.

  De overige avonden is het ook mogelijk om te trainen. Dit gaat altijd in overleg met de seniorencommissie.

  7x7 toernooien
  Vier tot vijf keer per seizoen en op Koningsavond organiseert de seniorencommissie een “open” 7x7 toernooi. Iedereen vanaf 18 jaar kan een team inschrijven. Je hoeft geen lid van v.v. Kagia te zijn.

  Binnenkort informeren wij iedereen over de toernooidagen.

  Seniorencommissie
  Martijn Kool en Chris Nederpelt vormen de nieuwe VTC-senioren. Naast deze taak heeft Martijn Kool ook de rol van wedstrijdsecretaris senioren. Mark Scholte ondersteunt de seniorencommissie bij hun activiteiten.

  Martijn, Chris en Mark kijken enorm uit naar het nieuwe seizoen.

  Voor nu een fijne vakantie en tot op het sportpark!
  VTC-senioren

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !

  Voorbereiding v.v. Kagia 1 seizoen 2022 – 2023
   

  De één is nog op vakantie, de ander is al geweest en weer een ander moet nog op vakantie. Kenmerkend voor de periode waarin we zitten.

  De VTC-selectie is samen met de (technische) staf alweer druk bezig met de voorbereidingen op het seizoen 2022 – 2023.

  Op donderdag 4 augustus aanstaande start onze selectie de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Een periode met trainingen en oefenduels. Voor in de agenda:

  Programma voorbereiding

  Dag

  Datum

  Programma

  Vorm

  Tijd:

  Zaterdag

  06-aug-22

  v.v. Kagia 1 – Trainingsdag

   

  10:00 uur

  Zaterdag

  13-aug-22

  v.v. Kagia 1 - Oegstgeest 1

  Oefenduel

  14:30 uur

  Zaterdag

  20-aug-22

  v.v. Kagia 1 - HFC (zat) 1

  Oefenduel

  14:30 uur

  Zaterdag

  27-aug-22

  Teylingen 1 - v.v. Kagia 1

  Oefenduel

  14:30 uur

  Dinsdag

  6-sep-22

  v.v. Kagia 1 – Warmunda 1

  Oefenduel

  20:00 uur

  Dinsdag

  18-okt-22

  v.v. Kagia 1 – Meerburg 1

  LAV-cup

  20:00 uur

  Dinsdag

  1-nov-22

  Boshuizen O-23 - v.v. Kagia 1

  LAV- cup

  20:00 uur

  Selectie en staf
  De selectie is compleet. Hein Leliveld start met 23 spelers de voorbereiding. De staf is op één functie na compleet.

  De vacature voor sportverzorger is helaas nog steeds niet ingevuld. We zijn druk bezig, maar het is een behoorlijke uitdaging.

  Een klein beetje speurwerk leert dat er veel vacatures zijn voor sportverzorger(s). Wij duimen voor een goede afloop.

  Mocht je iemand weten laat diegene dan contact opnemen met Dennis Hulst of Mark Scholte.

  Competitie indeling
  Begin juli werd de competitie indeling door de KNVB gepubliceerd. Kagia is ingedeeld in de 2e klasse West II D. Een hele leuke en uitdagende competitie met veel streekgenoten.

  De competitie is een mix van zaterdag- en zondagvereniging die dit jaar de overstap naar de zaterdag hebben gemaakt.

  We kijken uit naar de ontmoetingen met ASC, Alphia, DONK, DoCoS, EMM ’21, ESTO, FC Aalsmeer, Foreholte, Legmeervogels, RCL, RVC ’33 en TAVV. Het competitieprogramma wordt 27 augustus aanstaande gepubliceerd.

  Vrijdag 29 juli heeft de KNVB de bekerindeling gepubliceerd. De bekerwedstrijden worden gespeeld tegen: Altior, TAVV & Voorschoten. Het speelschema wordt op een later moment gepubliceerd. 

  VTC-selectie
  De VTC-selectie bestaat komend seizoen uit Dennis Hulst (algemene zaken) en Ruben Beukers (spelers zaken). Mark Scholte ondersteunt vanuit de VTC beide heren.

  Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen. Geniet van de vakantie en tot op het sportpark

  VTC-selectie

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen.