• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  September 2021

  Van de voorzitter

  Het is eind september en de vakantieperiode is weer voorbij. Hopelijk is iedereen uitgerust en vol energie om er weer een mooi voetbaljaar van te maken. Het blijft nog spannend inzake het virus, maar ik ben hoopvol. Nog even en we hebben het gewonnen van het virus. Hou vol en hou u aan de maatregelen, welke door de overheid zijn vastgelegd. Ook Kagia heeft zich aan de regels te houden. Scannen van de QR-code voordat u in de kantine mag gaan zitten is één van de maatregelen waar wij ons aan moeten houden.

  Afgelopen zaterdag was ik in een stadion met heel veel toeschouwers en de wetenschap dat er alleen maar gevaccineerde of geteste toeschouwers aanwezig zijn, is geruststellend.

  Voetballen
  We doen het weer, een wedstrijdje spelen tegen andere verenigingen. Zowel uit als thuis, en de toeschouwers zijn weer toegestaan. Dit geeft plezier voor de spelers en toeschouwers. Ook kunnen we weer een bakkie doen in de kantine. Het verenigingsgevoel is bij mij weer terug gekomen, en daar doen we het voor. Geniet ervan!

  Algemene Ledenvergadering
  Op vrijdag 5 november is de algemene ledenvergadering van v.v. Kagia. Belangrijk is dat je je stem laat horen tijdens deze vergadering. Zijn er zaken die je graag zou willen aankaarten, omdat je van mening bent dat het beter of anders kan, kom dan naar de vergadering om dit te melden. De uitnodiging volgt binnenkort.

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Van de Penningmeester

  Contributies
  Elk jaar mislukt een aantal incasso's voor de contributie om uiteenlopende redenen. Bovendien hebben een aantal leden, die het contributiebedrag zelf overmaken, nog niet aan hun verplichting voldaan. Inmiddels bent u hierover op de hoogte gebracht. Ik verzoek u daarom zo snel mogelijk de contributie aan Kagia over te maken.

  Nieuwe leden, die zich hebben aangemeld na medio augustus, ontvangen rond 1 oktober hun contributiefactuur. Het bedrag zal na 2 weken worden geïncasseerd.

  De leden, die gebruik maken van termijnbetaling, ontvangen de 2 termijnfactuur medio oktober. Ook deze factuur zal na 2 weken worden geïncasseerd.

  Vernieuwing automatisering
  De computers, die Kagia gebruikt in de kantine en commissiekamer, waren erg verouderd. Het bestuur heeft besloten nieuwe computers aan te schaffen zodat we vele jaren vooruit kunnen.
  Voor het mobiele pinapparaat, die vaak tijd nodig heeft om verbinding te maken het internet, kijken we nog naar een goede oplossing.

  Rabo Clubsupport
  Kagia doet mee met de actie van Rabobank voor sport- en culturele verenigingen: Rabo Clubsupport. Van 4 oktober tot en met 21 oktober kunnen leden van de Rabobank een stem uitbrengen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële bijdrage van de Rabobank voor deze club. Bent u lid van de Rabobank of kent u familie of kennissen die lid zijn? Stem dan op Voetbalvereniging Kagia!

  Algemene Ledenvergadering
   

  Het bestuur van v.v. Kagia nodigt u uit om op vrijdag 5 November a.s. de Algemene Ledenvergadering (ALV) bij te wonen. De vergadering zal starten om 20:00 uur in de kantine van onze club.  

  De ALV is toegankelijk voor onze leden, ereleden, vrijwilligers en ouders van onze jeugdleden. Minimaal twee weken voor de vergadering zal de agenda worden gepubliceerd, en kan het jaarverslag opgevraagd worden bij de secretaris.  

  Tijdens de vergadering legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid ​in het seizoen 2020/2021, en zal de begroting voor het ​seizoen 2021/2022 worden vastgesteld. Uiteraard zullen ook de jubilarissen van zowel 2020 en 2021 gehuldigd worden.  

  Aansluitend zullen we met elkaar het glas heffen op een hopelijk mooi seizoen! 

  Bestuur v.v. Kagia 

  Van de sponsorcommissie

  De sponsorcommissie heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. De overeenkomsten met Autocentrum Beelen (www.autocentrum-beelen.nl) en BE Networks (www.be-networks.be) als subsponsoren van v.v. Kagia zijn beide met 3 seizoenen verlengd.

  Met het bedrijf Qrown (www.qrown.nl) is een overeenkomst gesloten voor een reclamebord.
  Bovendien heeft Frigo B.V. (www.frigogroup.com) een mooi bedrag gesponsord voor het 90-jarig jubileum.

  Sponsor in beeld

  Meer Assurantiën is een assurantiekantoor gevestigd in Nieuw-Vennep. Het bedrijf beheert de verzekeringen voor de klant. Onder andere door het regelen van een betere prijs/kwaliteit voor je verzekering. René Bakker, voorzitter van V.V. Kagia, richtte het bedrijf in 2007 op. Al sinds 1984 roert Bakker zich in deze branche en zo’n 14 jaar geleden besloot hij om voor zichzelf te gaan.

  Meer Assurantiën heeft een doel en dat is zorgen dat de klant zekerheid en duidelijkheid met zijn verzekeringen. Daarnaast wilt het bedrijf zichtbaar en bereikbaar zijn voor de klanten. Wanneer je het bedrijf belt, heb je grote kans dat er snel opgenomen zal worden door René. Waarom de mensen naar dit bedrijf toe moeten komen? Meer Assurantiën kent zijn klanten en staat daarom dichtbij de klant. Mede daardoor kunnen zij de situatie daardoor goed inschatten. Dat zorgt er weer voor dat zij de klant zo gepast mogelijk kunnen helpen.
   
  Door goede dienstverlening te bieden zijn de klanten zeer tevreden over Meer Assurantiën.
  Zij kunnen meestal betere dekking regelen tegen vaak lagere premie en geen dubbele dekkingen.
  Dat levert de volgende voordelen op: duidelijkheid, besparing en korte lijnen –direct contact.

                   

  Uiteraard heeft het bedrijf ook een binding met onze club. Naast sponsor is René Bakker lid, voorzitter en hebben zijn kinderen Aaron en Rémon gevoetbald bij de club. Er zijn weinig taken of functies die René niet heeft vervult binnen de club. Zo is hij leider, trainer en jeugdvoorzitter geweest. Naast voorzitter is hij ook nog altijd een bekende begeleider op het jaarlijkse voetbalkamp. Daar is René Hoofd-Bingo en dat levert elk jaar weer enorm veel pret op. Bovendien is hij een échte supporter van de club en volgt hij de verrichtingen van onze elftallen zoveel als hij kan.
  Ook de komende jaren zal Meer Assurantiën zichtbaar zijn bij onze vereniging. Niet alleen als sponsor, maar ook op de shirts. Daarnaast is René een vaste bezoeker van ons sportpark

  Wil je René een keertje bereiken? Dat is geen enkel probleem. Klik hier om een bezoekje te brengen aan zijn website. Zijn contactgegevens zijn hier te vinden.

  Wedstrijdverslagen

  Het is natuurlijk super leuk om na het weekend verslagen van de op zaterdag gespeelde wedstrijden te lezen. We moedigen je dan ook van harte aan om zelf wedstrijdverslagen te uploaden op onze website. Dit doe je eenvoudig via https://www.kagia.nl/wedstrijdverslag-uploaden. Wekelijks zullen wij de verslagen ook delen via onze social media kanalen.

  Met een paar eenvoudige stappen plaats je een wedstrijdverslag (indien gewenst met foto). Het wachtwoord dat je nodig hebt om een verslag te plaatsen is Seizoen21/22.

  Wij kijken uit naar alle verslagen!

  Vragen? Mail naar webmaster@kagia.nl

  Sportieve groet,
  Jeugdcommissie

  Voorstelronde Jeugdcommissie

  Van uit de jeugdcommissie gaan wij in iedere nieuwsbrief ons voorstellen.

  Ik ben Esther Gresnigt van der Niet. Geboren in voorhout (grens Sassenheim). Ik heb daar tot mijn 22e gewoond en ben toen in lisserbroek komen wonen. Getrouwd met Ronald Gresnigt en
  moeder van een kanjer van een zoon die in de JO16 van Kagia speelt. 

  Ik heb op het veld en in de zaal bij Ter Leede gevoetbald. Nu speel ik nog zaalvoetbal KNVB gerelateerd bij Warmunda. Ik heb verschillende leeftijds groepen getraind en ben leider geweest tot mijn zoon in de bovenbouw ging spelen. 

  Als ik niet met voetbal bezig ben, ben ik 3 dagen te vinden bij C&T Meubelen. Daar hoor ik al 22 jaar bij de inboedel. 

  Wat ik doe bij de jeugdcommissie
  Ik ben de coördinator Bovenbouw. Ik probeer zoveel mogelijk leiders, trainers, ouders en spelers te coördineren en te helpen bij zaken waar ze tegen aan lopen. Ik vind het echt onwijs leuk om te doen!

  Ik geef de pen door aan de coördinator onderbouw. 

                                   

  Helaas is die er nog niet.  Lijkt het je leuk of wil je kijken om in ons team deze functie te vervullen meld je dan aan bij. jeugdcommissie@kagia.nl

  Grote Clubactie 

  Wist u dat de u niet persé loten voor de Grote Club Actie bij onze jeugdleden hoeft te kopen. 
  Maar hiernaast hebben wij ook nog de grotere uitdagingen......

  HET SUPERLOT
  Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (= € 120,-) direct naar v.v. Kagia.

  Een leuke sponsoring voor uw bedrijf of is het wat voor jullie als senioren team?

  Via onderstaande link is het SUPERLOT online te koop: 
  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/v.v.-kagia/180282

  Webshop

  De sporttassen zijn weer in alle maten te bestellen. Ook voor de kleinste, leuk voor een verjaardag!

  Wedstrijdsecretarissen

  Ben je dit jaar voor het eerst leider? Of wil je even je geheugen opfrissen? Lees meer over wedstrijdsecretarissen bij Kagia.

  Wat doet een wedstrijdsecretaris?
  Een wedstrijdsecretaris bij Kagia doet veel, maar niet alles. Belangrijkste taken zijn: contact met KNVB (afgelastingen & verplaatsen), verplaatsen wedstrijden, vastleggen velden voor bijvoorbeeld oefenwedstrijden, contactpersoon voor tegenstander en verbinding leggen met andere commissies binnen Kagia.

  Wat doet een wedstrijdsecretaris niet?
  Wat we niet doen is het regelen van spelers als een team ergens tekorten heeft. Ook het oeverloos verplaatsen van wedstrijden of een dag van te voren tegenstanders vragen of de wedstrijd verplaatst kan worden, is niet de bedoeling.

  Handige weetjes
  Ieder team mag per jaar 1 baaldag opnemen. Dit is overigens niet verplicht. De baaldag kan je tot 1 maart gebruiken. Je moet deze wel uiterlijk de maandag voor de wedstrijd voor 24.00 uur indienen.

  Als je een wedstrijd wilt verplaatsen is het dringende verzoek om dit maximaal 8 dagen vooraf te laten weten. Dan hebben we in sportlink nog vrijheid in het schuiven van wedstrijden. Als je kortere tijd voor de wedstrijd wilt verschuiven dan moet je altijd toestemming van de tegenstander hebben.

  Denk aan vakanties! Als de scholen vrij zijn, staat de bezetting teams altijd onder druk. Vooruit denken = meer alternatieven

  Oefenwedstrijden
  Procedure voor het aanvragen staat op een A4-tje. Deze wordt via de website digitaal ter beschikking gesteld [Link

  BELANGRIJK: Een oefenwedstrijd is onder voorbehoud van inhaalwedstrijden van de competitie. Door de weeks is oefenen beperkt mogelijk! Alleen op dinsdagavonden, als er geen selectiewedstrijden zijn! Check vooraf of er veld beschikbaar is.

  Contact
  wedstrijd.jeugd@kagia.nl
  Wedstrijdsecretaris onderbouw: Dave Verburg
  Wedstrijdsecretaris bovenbouw: Liesbeth Gort

  Instapcursus Train de Trainer

  Afgelopen woensdag zijn we weer gestart met de instapcursus van train de trainer.

  16 trainers (waaronder 6 jeugdleden!) die ons helpen met het trainen van de mini pupillen t/m JO13 hebben zich hiervoor aangemeld.

  Onder leiding van onze Hoofd jeugdopleidingen André Markus, hebben zij de training van de JO10-1 bijgewoond.

  Aan de hand van wat ze gezien hebben, zijn we wat dieper ingegaan op het trainersvak.

  André heeft de trainers van tips en tricks voorzien zodat het voor de trainers gemakkelijker wordt een boeiende, maar ook zeker een leerzame, training te maken voor hun team.

  Voor woensdag 6 oktober hebben de trainers “huiswerk” meegekregen. De opdracht is een training te maken, waarna een aantal van hen deze dan zal toepassen op een team. Natuurlijk gaan we ook deze training nabespreken. Op deze manier proberen we ook de nieuwe trainers de basiskennis mee te geven.  

  Later dit seizoen plannen we ook nog een vervolgcursus, welke dan zal worden gegeven door Play 2 Improve voor alle trainers

  Selectienieuws

  De voorbereiding is ten einde en dus gaan we om de knikkers spelen. Het tweede elftal zal dit al gaan doen op zaterdag 25 september en Kagia 1 doet een week later. De ploeg van Hein Leliveld zit in een competitie met 13 ploegen en mede daardoor beginnen we met een vrij weekend. Met de start van de competitie in aantocht is het een mooi moment om terug te blikken op de voorbereiding.

  Na het spelen van een aantal zeer nuttige oefenwedstrijden – met aanwezigheid van ons gewaardeerde publiek – gingen de ploegen van Leliveld en Dennis Hulst (Kagia 2) zich richten op de bekercompetitie. Beide ploegen bekerden niet verder en dat is, gezien het resultaat, jammer. Toch blikt de VTC met een goed gevoel terug. Het merendeel van de spelers heeft weer een hoop speelminuten in de benen en daarnaast doet het ons goed dat zowel het team als de spelers een bepaalde ontwikkeling doormaken. Wij hebben er dan ook ontzettend veel vertrouwen in dat de Kagia-selectie een mooi seizoen tegemoet gaat.

  Helaas is het niet alleen maar zonneschijn rond de selectie. De spelers hebben zichtbaar last gehad van de lange onderbreking in het voetbal door Corona. Zo’n anderhalf jaar is er amper serieus gevoetbald en dat zorgt ervoor dat spelers weer moeten wennen aan het spelen van wedstrijden en het wedstrijdfit worden. Dat is ook één van de redenen dat de selectie kampt met een aantal blessures. Hierdoor is de selectie in aantallen bij vlagen erg krap en dus moet er geïmproviseerd worden. Dat zorgt af en toe voor grote uitdagingen, maar bij Kagia zijn wij wel gewend om die aan te grijpen. De laatste weken heeft de selectie een aantal keer beroep gedaan op spelers uit de overige senioren. Wij willen hen dan ook uit de grond van ons hart bedanken dat zij zich zo behulpzaam opstellen en ons te hulp schieten. Zo zien we weer maar eens dat Kagia een club is van saamhorigheid en waar we met elkaar ervoor gaan.

  De Kagia-selectie hoopt jullie op zaterdag 2 oktober weer te verwelkomen. Het tweede elftal speelt die dag een uitwedstrijd tegen Berkel (11:30 uur). Om 14:30 uur opent Kagia de competitie direct met een derby tegen Van Nispen. Wij hopen jullie dan weer langs de kant te zien staan.

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina