• View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  September 2020
  Van de Voorzitter
  We zijn weer begonnen met voetballen. Er worden weer wedstrijden gespeeld en ik zie dat er weer met plezier gevoetbald wordt. Op zaterdagmorgen om 9.00 uur zijn de mini’s onder leiding van Chris en Ferry lekker bezig en is het een genot om dit te zien. Als ik zaterdagmorgen een rondje langs de velden maak, ga ik altijd even kijken naar deze grote talenten. 

  Nieuwe scheidsrechterskleding 
  Maandag 14 september is de nieuwe scheidsrechterkleding gepresenteerd. Dankzij sponsor LT afbouw hebben alle clubscheidsrechters van v.v. Kagia nieuwe kleding ontvangen. Iedere zaterdag worden de wedstrijden van de jeugd en senioren geleid door onze enthousiaste clubscheidsrechters.

  LT Afbouw B.V. is een stukadoors- & afwerkbedrijf gespecialiseerd in stucwerk (binnen en buiten) én buitengevelisolatie voor grootschalige afbouwprojecten. Meer informatie kunt u vinden op hun website: www.lt-afbouw.nl

  De sponsorcommissie en scheidsrechterscommissie bedanken eigenaren Mark Lichtenbelt en Martijn Meijer voor de sponsoring.

  Thijs Jansen
  Thijs Jansen uit Lisserbroek, oud lid van Kagia, heeft een contract bij Feyenoord getekend en is onderdeel van de selectie van Onder 21. Thijs is keeper, rechts op de foto. Kagia wenst Thijs veel succes bij Feyenoord.

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Grote Clubactie
  De Grote Clubactie is inmiddels weer van start gegaan! Onze jeugdleden gaan op een verantwoorde wijze langs de deuren om loten te verkopen. Het is ook mogelijk om online loten kopen. Via deze link koop je online je lot(en) en steun je Kagia! 
  Nieuws van de Penningmeester
  Rabo Clubsupport

  Kagia neemt deel aan de actie van de Rabobank 'Rabo Clubsupport'.
  Het motto van deze actie is 'Een club is zoveel meer dan een club. Het is een plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken'. Dit is zeker van toepassing op onze mooie club Kagia.

  Kagia kan een financiele bijdrage van de Rabobank ontvangen voor ons project. Dit jaar staat ons project in het teken van extra uitgaven door Corona: de aanschaf van trainingshesjes voor jeugd en senioren, en vlaggen voor de assistant scheidsrechters.

  Leden van de Rabobank moeten hiervoor op ons project stemmen. De stemperiode loopt van 5 t/m 24 oktober 2020 en de leden van de Rabobank ontvangen vanzelf een bericht met de stemcode. Elke stem is dus geld waard. Deel dit bericht daarom met familie en vrienden om zoveel mogelijk leden van de Rabobank te enthousiasmeren voor het project van Kagia.

  Contributies
  De contributies zijn een belangrijke inkomstenstroom voor Kagia, en tijdige betaling is een voorwaarde om te mogen voetballen als lid van onze vereniging.
  Medio augustus zijn de contributiefacturen gestuurd naar alle leden. De incasso van de bedragen heeft begin september plaatsgevonden en de leden die zelf overmaken hebben dit bijna allemaal gedaan.
  Afgelopen week zijn er herinneringen gestuurd aan de leden, die nog niet aan hun betalingsverplichting hebben voldaan met het verzoek de betaling zo snel mogelijk in orde te maken. Alvast dank voor uw medewerking.

  Financiele ondersteuning voor kinderen om te sporten
  Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp'er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen! 

  Hoe werkt het? 
  Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een 'intermediair'. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern begeleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair. 

  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bestaat uit een netwerk van fondsen door het hele land. Je vindt de contactgegevens van het fonds bij ons in de buurt op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

  Wat is het bedrag? 
  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van de contributie. Als de aanvraag goedgekeurd is, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de club betaald. Je ontvangt zelf geen geld. Heb je ook spullen nodig? Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen. 

  Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder of neem contact met mij op. 

  Gerco Hulsbos
  Penningmeester
  Vriendenloterij
  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Voetbaltechnisch nieuws 
  Selectie
  De selectie is gestart met 42 spelers aan het seizoen 2020 – 2021. Met 42 spelers hebben we een brede selectie en wanneer iedereen fit blijft wekelijks ook een uitdaging.
  Niet iedereen kan die zaterdag dan spelen. Dit lossen we als VTC op door het 3e elftal aan te vullen, vriendschappelijke wedstrijden op dinsdagavond te spelen en een Kagia O-23 team op te zetten.
  Het Kagia O-23 team zal deelnemen aan de Voetbal in Haarlem O-23 cup en zal daarnaast diverse oefenwedstrijden spelen. Door deze invullingen hopen we alle spelers optimaal uit te dagen om beter te worden.
   
  Senioren
  Met 5 seniorenteams, een heren 35+ 7x7 team en een dames 30+ 7x7 team hebben we weer een mooie club seniorenteams. De 7x7 teams spelen om de week op vrijdag bij een van de verenigingen uit hun poule. De seniorenteams zullen op de zaterdagmiddag te bewonderen zijn. Op donderdagavond worden de seniorenteams in de gelegenheid gesteld om te trainen. De donderavond is dan ook echt een gezellige seniorenavond.
  Ook dit jaar willen wij weer 7x7 toernooien organiseren. Het eerste toernooi in oktober hebben we gecanceld. Ik verwacht zelf dat we vanaf 2021 weer een aantal toernooien gaan organiseren. Wij houden jullie op de hoogte.
   
  Op vrijdagavond 30 oktober zijn de eerste KNVB 7x7 wedstrijden bij v.v. Kagia. Komen jullie onze dames 30+ deze avond aanmoedigen? De heren 35+ spelen vrijdag 27 november 2020 hun thuiswedstrijden.
   
  Jeugd
  De jeugdteams zijn ook begonnen aan hun competitie. Na alle perikelen van de jeugdindeling zijn de teams gevormd en zijn onze geweldige trainers en leiders hard bezig om onze jeugdspelers te voorzien van uitdagende trainingen. De nieuwe vorm van indelen heeft ook zijn plek gekregen. Deze nieuwe indeling zorgt nog wel eens voor bizarre uitslagen (positief en negatief). Toch verwachten we met elkaar dat het weer een mooi seizoen wordt waarbij spelers met veel plezier naar hun club Kagia komen.
   
  21 september zijn we gestart met een 3-daagse train de trainerscursus. Drie maandagavonden worden 10 trainers getraind. Play2Improve heeft dit wederom voor ons opgezet. De reacties van de eerste avond waren erg positief.
  Door train de trainer aan te bieden hopen wij onze vrijwilligers te voorzien in hun vraag voor ondersteuning. Daarnaast zal onze nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen Kristian ook regelmatig in gesprek gaan met onze leiders en trainers.
   
  Wij kijken uit naar een heel mooi seizoen en zullen jullie via deze nieuwsbrief regelmatig meenemen in alles wat speelt rondom de selectie, senioren en jeugd.
  Sponsorkliks
  Online shoppen, verzekering afsluiten of een hapje eten bestellen? Doe dit via deze link en sponsor gratis v.v. Kagia. Jij betaalt dezelfde prijs en de club ontvangt een commissie! Klik hier voor meer informatie over Sponsorkliks. 
  Vacatures
  Hieronder zie je een selectie van onze openstaande vacatures. Een overzicht van alle vacatures vind je op deze pagina

  Geen passende vacature voor jou, maar wil je wel je steentje bijdrage aan onze mooi club? Mail dan naar info@kagia.nl.

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*