• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Oktober 2021

  Van de voorzitter

  Jaarvergadering
  Vrijdag 5 november is de jaarvergadering van v.v. Kagia. Het bestuur zal dan verantwoording afleggen aan de vereniging en de leden hebben dan de mogelijkheid om het bestuur hierover aan te spreken. Als voorzitter nodig ik u allen uit om aanwezig te zijn tijdens deze vergadering. De agenda vindt u verderop in deze nieuwsbrief.

  Club van 100
  Ik wil toch graag uw aandacht vragen voor de Club van 100. De 100 heeft betrekking op het aantal leden. Het bord in de kantine heeft ook maar 100 velden. Het bedrag om mee te doen met de club van 100 = € 50,00. Dit mag éénmalig of ieder jaar. Met de opbrengst van de Club van 100 kunnen we extra dingen doen voor de vereniging. Dit seizoen heeft de Club van 100 financieel bijgedragen aan de geschenken voor alle leden. Ieder spelend lid heeft o.a. een schoenentas met opdruk van Kagia ontvangen. Via deze linkt vindt u het aanmeldingsformulier voor de Club van 100. Aanmelden kan ook digitaal via deze link. Mijn streven is om dit jaar op 50 leden te komen.

  Laatste activiteit als voorzitter
  De jaarvergadering is het laatste wat ik zal doen als voorzitter van v.v. Kagia. Ik vond het een eer om voorzitter van onze club te zijn, heb het met heel veel plezier gedaan en wil jullie allemaal bedanken voor alles. 

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Algemene Ledenvergadering
   

  Geachte leden, ereleden en belangstellenden,

  Namens het bestuur nodig ik u allen uit om de Algemene Ledenvergadering 2020-2021 bij te wonen op vrijdag 5 november 2021, aanvang 20.00 uur in onze kantine.

  Wij willen u erop wijzen dat we ons in de kantine moeten houden aan de op dat moment geldende COVID toegangsregels.

  Agenda
  1. Opening
  2. Voorwoord, mededelingen en ingekomen stukken.
  3. Goedkeuring notulen Online Algemene Ledenvergadering 2019-2020 d.d. 23 april 2021
  4. Jaarverslag voorzitter
  5. Jaarverslag secretariaat
  6. Financieel jaarverslag en vaststelling van de begroting 2021-2022
  7. Verslag kascommissie
  8. Jaarverslagen Sponsorcommissie, Barcommissie, Algemene Zaken, VTC en Jeugdcommissie
  9. Verkiezing bestuursleden (zie onderstaand)
  10. Verkiezing leden kascommissie (zie onderstaand)
  11. Rondvraag en sluiting
  12. Afsluiting met een drankje

  Ad 9) Volgens rooster van aftreden:

  Op dit moment zijn er geen bestuursleden die volgens het rooster aftredend zijn. René Bakker heeft aangegeven tussentijds zijn functie als voorzitter neer te leggen. Op dit moment is er nog geen opvolger gevonden. Het bestuur heeft een profiel opgesteld, en zal hiermee het komende (jubileum) jaar op zoek gaan naar een vervanger.

  Armand van der Waal heeft aangegeven de taak van Jeugdvoorzitter op zich te willen nemen. De jeugdcommissie is hier erg blij mee, en het bestuur draagt hem voor als nieuw toe te treden bestuurslid.

  Op grond van artikel 9 van de statuten kunnen (tegen)kandidaten voor bovenstaande functie zich uiterlijk één uur voor aanvang van de vergadering opgeven bij het bestuur. Deze opgave dient vergezeld te gaan van een schriftelijke ondersteuning door tenminste drie leden van de vereniging.

  Ad 10) De kascommissie bestaat uit de heer Ferry Kortekaas en de heer Marco van Klink, beiden zijn aftredend. Voor deze taak, het controleren van de financiële stukken, zijn we nog op zoek naar één kandidaat. Na overleg met het bestuur heeft Marco heeft aangegeven deze taak nog een jaar op zich te willen nemen. Het bestuur wil de leden vragen om hieraan goedkeuring te verlenen.

  Het jaarverslag kunt u via mail opvragen bij: chantal.wullems@kagia.nl.

  Chantal Wullems
  Secretaris v.v. Kagia

  Sponsor in beeld: Dune Pebbler

  Dune Pebbler is een full-service marketingbedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van marketing, strategie, websites en design. Het creatieve marketingbureau uit Rijnsburg denkt niet in producten. Wel in het gevoel dat opdrachtgevers krijgen bij de samenwerking. Daarom voert het bedrijf, sinds de oprichting vijf jaar geleden, de slogan Happy Customarketing. Volgens mededirecteur & eigenaar én oud-Kagiaan Ivo Vittali is de missie van Dune Pebbler om met een positief ingesteld 12-koppig team de opdrachtgever zo gelukkig mogelijk te maken.

                     

  ‘’Het is aan ons de taak om verwachtingen van onze klanten te overtreffen, dat is ons succesvolste marketinginstrument’’, vertelt Ivo. Het in 2016 opgerichte Dune Pebbler is dit jaar verhuisd van Katwijk naar Rijnsburg waar bezoekers de missie naast de entree dan ook niet kunnen missen: ‘’Als je toezeggingen doet, creëer je verwachting. Als je je daar aan houdt, creëer je vertrouwen. Als je de verwachtingen overtreft, creëer je ambassadeurschap.” Het zijn ogenschijnlijk wijze woorden van een jong bedrijf.‘‘Dune Pebbler is zeker jong’’, beaamt Ivo, ‘‘We zijn echter een samentrekking van het reeds in 1987 opgerichte Dune Reclamebureau waar ik zo’n 13 jaar werkte. We verzorgden veel vastgoedmarketing en zetten bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten als Mallegatshof in de Engel. het recent gerealiseerde Havenkwartier in Lisse en Jozefpark in Hillegom in de markt.”

  “Zo’n 7 jaar geleden leerde ik mijn huidige compagnon Alex Kulk kennen die in die tijd startte met internetbureau Pebbler. We besloten Dune over te nemen van de toenmalige directie en Pebbler toe te voegen. Met die stap en onze zichtbaarheid kwamen we al snel over de vloer bij lokaal bekende bedrijven als autobedrijf Polderman, voor wie een nieuw logo, bedrijfsvideo en huisstijl ontwikkelde. Voor restaurant-hotel-zalencentrum De Engel, Faas Assurantiën en LT Afbouw ontwikkelden we de nieuwe website en denken we mee in hun creatieve content. Met Wilbrink v.d. Vlugt en Jonge Sporthelden uit Lisse denken we met name campagnematig mee. Terwijl we voor SoccerSkills het logo en op maat gemaakte voetbal ontwierpen’.

                       

  Think global, act local. Het is de filosofie van Dune Pebbler. Alhoewel het klantportfolio uit met name randstedelijke opdrachtgevers bestaat, vindt Ivo Vittali de lokale betrokkenheid net zo belangrijk. ‘’Alex en ik weten waar we vandaan komen. Waar Alex als Katwijker Quick-Boys een blauw-wit hart toedraagt, heb ik dat met Kagia. Eén van onze kernwaarden is oog hebben voor (talent)ontwikkeling. Die ontwikkeling van spelers alsook de club wordt een stuk makkelijker met de steun van bedrijven die het goed voor hebben met de vereniging en haar mensen. Ik heb niets dan respect en een warm gevoel bij de club Kagia met al haar leden, vrijwilligers, spelers en begeleiders. En ik hoop dan ook dat het seizoen 2021/2022 heel mooi, gezond en succesvol mag zijn’’.
   
  Meer informatie over Dune Pebbler vind je op www.dunepebbler.nl

  Word jij dé Kagia vlogger?

  Scoor jij naast doelpunten ook graag likes? Dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk spelers/ouders/vrijwilligers of andere enthousiastelingen die de activiteiten op onze club in beeld willen brengen op Instagram. Lijkt jou dit leuk? Stuur dan een mailtje naar webcommissie@kagia.nl

  Even proeven aan die ene droom...

  Het is zaterdag 23 oktober 2021 en bij 11 man(netjes) klopt hun hart net iets harder dan normaal. Dit elftal wil ooit in het 1e van Kagia spelen, maar mocht nu samen met hun lokale dreamteam het veld oplopen bij RCL. Voor de start begonnen de mini-pupillen hun eigen warming-up in de speeltuin voor het veld waar de wedstrijd gespeeld zou gaan worden. Op alle gezichten is al vroeg de wedstrijdspanning af te lezen. Esther Gresnigt neemt de mini-mannen onder haar hoede en bespreekt in de kantine de voorbereidingen. Samen lopen ze dezelfde route die ze later nog vele malen willen lopen. Zodra de heren van Kagia 1 naar buiten komen, begint het moment van de dag. De grote mannen van Kagia lopen hand-in-hand met hun mini-pupil het veld op en presenteren zich aan de tegenstander, het publiek en de scheidsrechter. Die eerste stappen op het veld van RCL voelde magisch voor het mini elftal en daarna werd het langs de lijn kijken naar ons Lisserbroeks Oranje. De 1e helft werd helaas al snel duidelijk dat RCL te sterk was voor Kagia 1. Maar dat mocht de mini-pupillen niet deren. De patatjes in de pauze waren een heerlijke opwarmer en dat lieten ze zich goed smaken. Voor de mini-pupillen viel er helaas te weinig te juichen met de 3-0 nederlaag voor Kagia 1, maar het missen van de penalty door de tegenstander en meerdere uitbraakpogingen gaven onze toekomstige idolen toch hoop op een betere afloop. Ondanks deze teleurstelling was het voor de 11 mini-pupillen een top middag om nooit te vergeten! Na het lopen naast de schoenen van de Kagia helden, rest het dromen om zelf in die schoenen te staan en ook in het 1e van Kagia te komen.

  Meer foto's van deze middag vind je hier!

  Communicatie Commissie stelt zich voor

  Niet iedere vrijwilliger bij Kagia is altijd zichtbaar op of rond het veld en dat geldt ook voor mij. Ik ben Corina Hoogervorst en de meesten kennen mij als de vrouw van Maurice of moeder van Max en Feline. In 2015 ben ik in Lisserbroek voor de liefde komen wonen. Mijn roots liggen in Utrecht en omgeving, waar ik de liefde voor voetbal van mijn vader heb meegekregen. Sinds Max vorig jaar begonnen is bij de mini-pupillen kom ik ook geregeld bij Kagia. Als sponsor zijn Maurice en ik al tijden betrokken, maar vanaf de zijlijn zag ik dingen die makkelijker en beter kunnen. Als makelaar en consultant weet ik, dat iedereen altijd een mening heeft en het beter denkt te kunnen. En ja, als je A zegt dan moet je ook B zeggen. Dus ben ik deze maand in gesprek gegaan met Melvin Gortzak over mijn verbeterideeën, en tijdens ons gesprek kwamen er allerlei andere ideeën naar boven. Allebei zien wij veel potentie bij Kagia dus is dezelfde dag de Communicatie Commissie gestart. Het idee en doel van de Communicatie Commissie is dat wij de andere commissies helpen in de communicatie en daarbij zullen wij op de achtergrond blijven.

  Wil jij mij een keer persoonlijk spreken, kom dan 30 oktober ’s ochtends een hapje of drankje bestellen aan de bar. Of denk jij als communicatie en/of marketing expert dat jij dé perfecte aanvulling bent in onze commissie, meld je dan bij Corina of Melvin

  10 jaar mini-pupillen voetbal bij kagia
   

  Zoals de titel zegt 10 jaar mini - pupillen bij kagia.

  Onze wel bekende Elbert Hulsbos heeft het bij Kagia geïntroduceerd. Het motto was toen en is nog steeds "voetbal leer je door te voetballen"

  Mooi om te zien is hoe die kleintjes (waarvan bij sommige de kleding iets ruim zit omdat er geen kleinere maten zijn) met veel plezier spelende wijs leren voetballen.

  Afscheid van viertal VTC leden

  De afgelopen 1,5 jaar zijn er een aantal wisselingen geweest binnen de Voetbal Technische Commissie. Door de COVID maatregelen hebben we toentertijd geen afscheid kunnen nemen van deze vrijwilligers.

  Afgelopen vrijdag hebben we op gepaste wijze afscheid genomen van Wouter van der Veek (VTC Seniorenzaken), Bert Glas (VTC Selectiezaken) en Kristian Weijers (Hoofd jeugdopleidingen).

  Harry Kattenberg (VTC Jeugdzaken) kon helaas niet aanwezig zijn.

  Namens v.v. Kagia willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie inzet binnen de VTC. Gelukkig zien wij jullie op andere plekken binnen de vereniging actief! Een vereniging kan immers niet zonder vrijwilligers.

  Saar Kosche traint bij de KNVB

  Beste mensen.

  Wisten jullie al dat we bij v.v. kagia een dametje in ons midden hebben die bij knvb aan het mee trainen is?

  Dat vinden wij natuurlijk super stoer en daarom willen wij jullie dit interview met deze kanjer niet laten missen.

                                               

  In welk team speel je bij v.v. kagia?
  Bij Kagia speel ik in de jo13-1.

  Hoe kreeg je te horen dat je uitgenodigd was?
  Mijn moeder kreeg ineens een mail. Ze had deze al bijna per ongeluk verwijderd omdat ze de afzender niet kende. Het bleek een uitnodiging te zijn voor een KNVB selectiedag. In totaal kwamen er 100 meisjes en daaruit is een team van 20 meisjes gevormd en 7 meisjes op een soort standby lijst. Daar sta ik ook op. Dan hoef ik nog niet om de week, maar ongeveer 1x per maand. Dat vind ik wel fijn. Kan ik even wennen en kijken of ik het echt leuk vind. Vanaf januari moet ik misschien ook om de week, maar dat zie ik dan wel.

  Wat voor oefeningen moet je doen bij de training van de knvb?
  Veel partijtjes en dan oefenen op omschakelen, dribbelen en passen, positiespel en je doet ook oefeningen met een fysiotherapeut. Deze oefeningen moet ik ook 2x per week thuis doen. De laatste training werden we ook allemaal gewogen en gemeten. Ze kijken of je een goede houding hebt om blessures te voorkomen. Ze zijn best streng, maar dit doen ze om je beter te maken.

  Hoe vind je het om met alleen meiden te trainen?
  In het begin wel vreemd, want ik heb altijd al bij de jongens gespeeld, maar het is erg leuk. Alle meiden daar zijn heel erg goed en fanatiek. De KNVB zegt wel dat het goed is om zo lang mogelijk bij de jongens te blijven voetballen.

  Wil je zelf nog iets zeggen?
  Je krijgt erg goede begeleiding. Ze plannen een op een gesprekjes waarin ze vragen hoe het met je gaat, hoe je je voelt. Ze geven ook advies over voeding en hoe je zoveel voetballen kan combineren met school, hobby's en andere leuke dingen.

  Samenwerking Kagia en Boot & Broersen

  v.v. Kagia en Fysiotherapie Boot en Broersen slaan het komende voetbalseizoen, 2021-2022, de handen ineen. Wij zullen met elkaar gaan samenwerken om zo goede sportmedische begeleiding te geven aan de jeugdige sporter.

  Door deze samenwerking ontstaat er een intensievere begeleiding van de jeugdafdeling van v.v. Kagia.

  Sportfysiotherapeutisch team
  Het sportfysiotherapeutisch team bestaat uit drie sportfysiotherapeuten, twee manueel therapeuten en één kinderfysiotherapeut. Via ons heeft u toegang tot een medisch vangnet met onder andere sportartsen, orthopeden, sportpsychologen en sport-diëtisten.

  Hoe krijgt de samenwerking vorm?
  Een belangrijk onderdeel - misschien wel het belangrijkste onderdeel - binnen de sportfysiotherapie bestaat uit het voorkomen van blessures. Voorkomen blijft immers altijd beter dan genezen! Daarom biedt fysiotherapie Boot en Broersen begeleiding op maat.

  Boot en Broersen verzorgt het komende seizoen een aantal interactieve informatieavonden met als doel het begeleiden van trainers (en leiders). Preventie van sportblessures staat centraal, door te ondersteunen in een betere trainingsopbouw en in de individuele blessurepreventie van sporters.

  Hierbij zal Boot en Broersen zich gaan richten o.a. op de medische organisatie, EHBSO training voor trainers, begeleiders en ouders en train-de-trainer avonden waarin onderwerpen als periodisering, warming-up, blessurepreventie en return-to-play aan bod komen.

  Gezamenlijk doel
  Het is ons gezamenlijke doel om komend seizoen twee dagdelen bij Kagia aanwezig te zijn om sporters te revalideren na blessureleed en om het prestatievermogen te vergroten. Daarnaast zal tijdens deze dagdelen een inloopspreekuur opgezet worden, toegankelijk voor alle leden van Kagia. Dit zal op de maandag en/of woensdag eind van de middag en avond plaats gaan vinden. Meer informatie volgt.

  Wij kijken enorm uit naar deze mooie samenwerking en zetten ons beste beentje voor om het blessureleed binnen Kagia te minimaliseren. 

  Conctacpersonen bij Boot en Broersen zijn: Erik Rewijk en Vasco Esman 

   

  Vasco Esman & Erik Rewijk (Boot en Broersen)

  Met sportieve groet,
  Vasco Esman, Erik Rewijk (Boot en Broersen) en Mark Scholte (v.v. Kagia)

  Wedstrijdverslagen

  Het is natuurlijk super leuk om na het weekend verslagen van de op zaterdag gespeelde wedstrijden te lezen. We moedigen je dan ook van harte aan om zelf wedstrijdverslagen te uploaden op onze website. Dit doe je eenvoudig via https://www.kagia.nl/wedstrijdverslag-uploaden. Wekelijks zullen wij de verslagen ook delen via onze social media kanalen.

  Met een paar eenvoudige stappen plaats je een wedstrijdverslag (indien gewenst met foto). Het wachtwoord dat je nodig hebt om een verslag te plaatsen is Seizoen21/22.

  Wij kijken uit naar alle verslagen!

  Vragen? Mail naar webmaster@kagia.nl

  Sportieve groet,
  Jeugdcommissie

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina