• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Oktober 2020
  Van de Voorzitter

  Het is nu zaterdag 24 oktober, 15.00 uur. Gebruikelijk stond ik op dit tijdstip langs het veld om een wedstrijd te aanschouwen, om daarna in de kantine gezellig bij te praten. Maar helaas, er is een virus actief.
    
  MO11 Kampioen
  We hebben bij  de Kagiajeugd 1 meisjesteam en deze is al kampioen geworden. Normaal gesproken kregen de kampioenen een patatje en een AA-tje in de kantine, maar dit is nu helaas niet mogelijk. Daarom zijn ze naar Eetcafe De Buren geweest om daar hun kampioenschap te vieren. 
   
  Interview onderhoudsploeg
  Erik van Leeuwen vroeg mij of ik nog leuke ideeën had voor de nieuwe editie van het Voetbaljournaal. Ik vertelde hem dat er bij ons op maandag- en vrijdagmiddag een enthousiaste groep bezig is met werkzaamheden om ons complex te onderhouden. Hij wilde wel een keer langs komen om een item te maken over deze mannen en één vrouw. Op vrijdagmiddag is Erik bij ons geweest en heeft rondgekeken en met iedereen gesproken. De editie zal in november worden uitgebracht.
   
  Blijf gezond
  Ben je besmet, dan heel veel beterschap en sterkte gewenst. Wees alert, houd je aan de voorschriften en blijf vooral gezond. 
   
  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia
   
  Algemene Ledenvergadering

  Helaas heeft het bestuur moeten besluiten om de Algemene Ledenvergadering, welke gepland stond voor 13 november, tot nader order uit te stellen.

  Het heeft onze voorkeur om een fysieke vergadering te houden, zodat ook de leden die niet zo handig zijn op de digitale snelweg aanwezig kunnen zijn. Daarnaast is het natuurlijk veel leuker om de jubilarissen ‘live’ te huldigen.
   
  In onze statuten is bepaald dat de ALV uiterlijk 6 maanden na afloop van het boekjaar moet plaatsvinden. Voor het boekjaar 2019/2020 is dit dus uiterlijk ‪31 december 2020‬.

  Via een speciale wet mogen verenigingen, als het statutair niet mogelijk is, de ALV met maximaal 4 maanden uitstellen. Het bestuur zal dus voor 30 april 2021 een nieuwe datum plannen.
  Uiteraard is het jaarverslag al wel beschikbaar. U kunt uw exemplaar opvragen vanaf maandag 2 november via chantal.wullems@kagia.nl


  Bestuur v.v. Kagia

  Grote Clubactie

  wat doen jullie allemaal al je best!  Zeker in deze tijd, waar we door de Covid-19 eigenlijk niet zo makkelijk langs de deuren kunnen gaan.
   
  Maar ondanks alles, hebben we tot nu toe al 500 loten verkocht. Dat is echt super!
   
  Helpen jullie Kagia het doel te behalen?
  Bel Opa en Oma op, want ook via de website kunnen zij loten van je kopen. 
  Of misschien de buurvrouw, je oom en tante. Als wij allemaal 6 loten verkopen, dan halen we gewoon ons doel om als het straks mag een SUPER SLOTDAG te organiseren. 
   
  Dus pak je telefoon, stuur een app en laat iedere online de loten kopen. via https://lot.clubactie.nl/lot/voetbalvereniging-kagia/180282
  En vergeet natuurlijk niet om jouw koper, jouw naam te laten selecteren. 
  Want..... voor de top 3 verkopers hebben wij een prijs, maar ook voor het team dat de meeste loten verkoopt. 
   
  De boekjes kunnen jullie inleveren t/m 14 november in de grote inleverbox. 
  Deze staat in de commissie kamer of onder het afdak buiten. 
   
  Allemaal nog veel succes met de verkoop!
  Sponsorcommissie bedankt Peter Hermans

  De sponsorcommissie onderhoudt contacten met alle sponsoren van v.v. Kagia en probeert nieuwe sponsoren enthousiast te maken om onze club te ondersteunen. Peter Hermans is op beide onderwerpen een kei! Peter zijn kracht ligt in het geven van persoonlijke aandacht. In de afgelopen 12 jaar heeft hij vele bedrijven als sponsor aan Kagia weten te binden, en zijn al deze bedrijven nog steeds sponsor. Vaak met een reclamebord of vlag, maar ook in de hoofdsponsoring, kledingplan jeugd en wedstrijdkleding van senioren heeft Peter een grote bijdrage gehad.
  In de laatste bijeenkomst van de sponsorcommissie hebben we helaas afscheid moeten Peter als lid van de commissie. Peter, ontzettend bedankt voor je bijdrage aan de club en we gaan je missen!

  De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden met een commerciële inslag. Dit kan zijn voor het benaderen van nieuwe sponsoren, het onderhouden van de relatie met bestaande sponsoren of het regelen van de "Club van 100". Ben je geïnteresseerd, meld je dan bij ondergetekende of één van de commissie- of bestuursleden.

  Namens de sponsorcommissie,
  Gerco Hulsbos
  Kagia start met Office 365 

  Begin dit seizoen heeft het bestuur besloten gebruik te gaan maken van Office 365. Het doel is om het delen van informatie en documentatie binnen de vereniging te verbeteren. Zo wordt met de inzet van Microsoft Teams de samenwerking binnen, maar ook tussen, het bestuur en de commissies bevorderd. Op eenvoudige wijze krijgen nieuwe vrijwilligers toegang tot de relevante data. Voor tijdelijke werkgroepen kan gemakkelijk een omgeving worden opgezet waar alle leden aan toegevoegd kunnen worden. Daarnaast krijgen de vrijwilligers meer mogelijkheden voor het organiseren en versturen van verenigingsgerelateerde emails. Met één persoonlijke login wordt toegang verkregen tot alle relevante informatie. Vanaf half oktober maakt het bestuur gebruik van Office 365. Op korte termijn zullen (één voor één) de commissies volgen. 
  Geslaagde cursus Train de Trainer

  Maandagavond 21 september zijn we weer van start gegaan met de cursus Train de Trainer.
  Onder leiding van Rob Jonkman en Kevin Compier van Play2Improve zijn 10 enthousiaste Kagia trainers begonnen met de cursus.

  De cursus bestond uit 3 maandagavonden waarin tips en tricks gegeven werden voor de opbouw van je training. De eerste avond werd de theorie over hoe men de training het  beste op kan bouwen besproken.
  Centraal stond de doelstelling die je met je training wilt behalen. Aan de hand van een aantal voorbeelden was de opdracht aan de cursisten een passende trainingsvorm te bedenken en deze gezamenlijk te bespreken.  

  De tweede avond werd de JO12-2 getraind door Kevin Compier van Play2Improve. Gewapend met pen en papier hebben de cursisten samen met Rob Jonkman een analyse gemaakt van deze training. Na het welverdiende bakkie koffie werden de aantekeningen van de cursisten besproken. Hierna kregen de cursisten de opdracht om zelf een oefeningen te bedenken en uit te schrijven. Naast het enthousiasme van de cursisten waren de spelers van de JO12-2 ook super enthousiast over de training die zij kregen van Kevin.  

  Tijdens de derde avond was de eer aan twee cursisten van Kagia. De trainers gingen aan de slag met de JO15-2. Er werd een hele leuke en leerzame training gegeven en met wat aanwijzingen van Kevin werd het doel voor deze training behaald. Na een bak koffie is de training besproken wat tot leuke discussie leidde.

  Al met al een zeer geslaagde cursus. Namens de VTC jeugd wensen wij alle cursisten veel succes met het inpassen van de tips en tricks tijdens jullie eigen trainingen. Bedankt voor jullie tijd en aanwezigheid.

  Als alles lukt hopen wij na de winterstop nog een train de trainers cursus te organiseren. Wij zien dan graag weer veel nieuwe leiders en trainers die zich aanmelden.

  Succes met het toepassen van de stof en beter maken van onze jeugdspelers!

  VTC jeugd
  Ruud de Vries 

  VTC lid senioren zaken gezocht!
   
  Samen met het huidige lid (Martijn Kool) ben je verantwoordelijk voor:

  • Alle ontwikkelingen binnen en rondom de seniorenteams;
  • De senioren 7x7 teams (vrijdagavond competitie);
  • Het mede organiseren van de onderlinge 7x7 toernooien op vrijdagavond;
  • Overige voorkomende zaken binnen en rondom de seniorenteams.

  Samen met je collega's van de VTC selectie, jeugd en senioren vorm je de voetbaltechnische commissie van v.v. Kagia.
   
  Lijkt je het leuk om bij ons aan te sluiten, neem dan contact op met Mark Scholte of Martijn Kool via seniorenzaken@kagia.nl

  Met sportieve groet,
  Martijn Kool en Mark Scholte

  Update Jeugdopleidingsplan

  De afgelopen periode heeft de VTC jeugd gewerkt aan het vernieuwen van het Jeugdopleidingsplan.

  Het jeugd opleidingsplan is te beschouwen als een levend document en door vernieuwde inzichten kunnen zo nodig altijd wijzigingen worden aangebracht.

  Het jeugd opleidingsplan is een belangrijk document omdat het duidelijkheid verschaft en een richtlijn biedt voor de hele jeugdopleiding en niet alleen voor de prestatieve jeugd. In die zin zal er naar worden gestreefd het voetbalniveau van de jeugd in de breedte te vergroten. Het mag duidelijk zijn dat dit nooit ten koste mag gaan van spelplezier, teamspirit en sportiviteit.

  Wij zijn er van overtuigd dat het jeugd opleidingsplan een positieve bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van het jeugdvoetbal binnen v.v. Kagia.

  De nieuwe versie voor het seizoen 2020-2021 kan via deze link worden gevonden op onze website. 
  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Sponsorkliks

  Online shoppen, verzekering afsluiten of een hapje eten bestellen? Doe dit via deze link en sponsor gratis v.v. Kagia. Jij betaalt dezelfde prijs en de club ontvangt een commissie! Klik hier voor meer informatie over Sponsorkliks. 
  Vacatures

  Hieronder zie je een selectie van onze openstaande vacatures. Een overzicht van alle vacatures vind je op deze pagina

  Geen passende vacature voor jou, maar wil je wel je steentje bijdrage aan onze mooi club? Mail dan naar info@kagia.nl.

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*