• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  November 2022

  Van de bestuurstafel: Algemene Ledenvergadering
   
  De leden zijn v.v.Kagia
  Vrijdag 28 oktober j.l. vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Deze vergadering is de belangrijkste bijeenkomst van een vereniging. De leden vormen immers de vereniging en op de ALV besluiten de leden.
   
  Verslagen 2021/2022 goedgekeurd
  Bij aanvang van de ALV was het lekker druk in de kantine, ruim 50 leden en belangstellenden waren present. Het bestuur deed in een korte presentatie verslag van de besluiten, gebeurtenissen en doelen in het seizoen 2021/2022. Rode draad in het afgelopen seizoen was het 90-jarig jubileum en de grote moeite om alle vrijwilligerstaken in te vullen.
  Nadat enkele vragen waren beantwoord, gingen de leden akkoord met alle verslagen over 2021/2022, waaronder het financieel verslag. Als je het verslag wilt nalezen, kan dat hier.
   
  Begroting 2022/2023
  De begroting voor het seizoen 2022/2023 stond vooral in het teken van de onzekerheid over prijsontwikkelingen in het algemeen, en de gas- en elektratarieven in het bijzonder. De energierekening kan dit seizoen zomaar 10.000 tot 15.000 euro hoger uitvallen. Het bestuur wil deze forse toename beperken en beraadt zich op mogelijke besparingen. De leden zijn van harte uitgenodigd hierin mee te denken.
   
  Verkiezing bestuursleden
  Toen was het tijd voor de bestuursverkiezing. Chantal Wullems (secretaris), Melvin Gortzak (algemene zaken) en Jelle Verdegaal (facilitaire zaken) waren volgens het geldende rooster aftredend. Chantal en Melvin stelden zich herkiesbaar voor een nieuwe termijn in het bestuur en de leden gingen akkoord. Jelle nam afscheid, maar blijft gelukkig betrokken bij onze club als jeugdbegeleider en in de jeugdkampcommissie. Voor de bestuursfunctie Facilitaire Zaken zoeken we dus nog een kandidaat.
  Voor de vacante positie van voorzitter had Elbert Hulsbos zich kandidaat gesteld. Ook hier gingen de leden mee akkoord. Elbert lichtte toe dat het de komende jaren van belang is om de betrokkenheid van leden en ouders bij onze vereniging te vergroten (“Kagia door en voor elkaar”) en de vereniging voor te bereiden op de toekomst vanwege de geplande uitbreiding van Lisserbroek.
   
  Jubilarissen: 25 jaar lid van Kagia
  Tot slot werden 2 jubilarissen in het zonnetje gezet, die al 25 jaar achtereen lid van Kagia zijn: Peter Duivenvoorden en Martijn Kool. Armand van der Waal, voorzitter van de ALV, sprak beide spelers toe met een aantal leuke anekdotes.
   
  Het bestuur kijkt terug op een goede ALV en hoopt snel de vacature Facilitaire Zaken in te kunnen vullen.
   
  Gerco Hulsbos
  Penningmeester

  Even voorstellen…Elbert Hulsbos   Tijdens de Algemene Leden Vergadering ben ik benoemd tot jullie voorzitter. Graag stel ik mij kort even voor. Ik ben 49 jaar, getrouwd met Miranda Mesman en vader van Rosanne, Twan en Cas. Het hele gezin is spelend lid bij v.v. Kagia. Zelf speel ik al meer dan 40 jaar met veel plezier bij onze vereniging. Na het doorlopen van de jeugdteams, speler van het eerste elftal en enkele lagere senioren teams speel ik sinds dit seizoen in het sfeervolle Kagia 6. En zoals vele Kagianen met mij, ben ik ook al lange tijd als vrijwilliger aan de club verbonden. Op mijn 18e ging ik voor het eerst mee als kampleider en enkele jaren later heb ik als voorzitter van de kampcommissie de jeugdkampen in goede banen mogen leiden. Daarnaast ben ik jaren leider en trainer van meerder jeugdteams geweest en deel uitgemaakt van de voetbal technische commissie. Ik ben lid geweest van de Jubileum commissie Kagia 75 jaar en afgelopen jaar mocht ik voorzitter zijn van de jubileum commissie Kagia 90 jaar.
   
  Ik heb erg veel zin om met vele betrokken Kagianen aan de slag te gaan met onder meer de volgende twee grote thema’s:

  1. De toekomst van Kagia
   Vanwege de geplande uitbreiding van Lisserbroek moeten we ons als vereniging voorbereiden op de toekomst. Hoewel op dit moment nog veel onduidelijk en onbekend is, zal de vereniging door de uitbreiding gaan groeien qua leden en accommodatie. We zijn als bestuur recentelijk gestart met een traject “Toekomstbestendig Kagia”, hierover in de komende nieuwsbrieven meer.
  2. Een vrijwilligerscultuur 
   Voor de komende jaren is het van groot belang om de betrokkenheid van leden bij onze vereniging verder te vergroten (“Kagia door en voor elkaar”). Ik geloof erin dat iedereen op zijn/haar manier een steentje aan de club kan en wil bijdragen. De gezellige, dorpse, ons-kent-ons Kagia cultuur inclusief vrijwilligersbijdrage kunnen we op deze manier bij de aanstaande groei aan onze nieuwe leden overdragen. En daarmee houden we het lidmaatschap en de consumpties betaalbaar.

  Ik ben regelmatig op ons prachtige sportpark aanwezig en kijk er naar uit om een ieder te ontmoeten en over (de toekomst van) onze vereniging in gesprek te zijn. Maar ik kan het zeker niet alleen, het bestuur kan het niet alleen. Kagia maken we elke dag met elkaar. Doe mee!!!
   
  Sportieve groet,
  Elbert Hulsbos

  Nieuwe barcoördinatoren gestart

  Wekelijks hebben we de uitdaging om de barbezetting rond te krijgen. Zonder bezetting geen koffie, broodje, snack of biertje. De invulling van de zaterdagmorgen wordt al weer een aantal jaar gecoördineerd door Trudi en Ineke. Voor de coördinatie van de middag en avond dienst was de coördinatie rol al enige tijd vacant. We zijn blij te kunnen melden dat per direct en tot het einde van dit seizoen de invulling van de middag dienst wordt gecoördineerd door Patricia en Robin en de avond dienst door Chris. Vanuit het bestuur ondersteunt Chantal de coördinatoren tot een nieuw bestuurslid Facilitaire Zaken is gevonden.
   
  Patricia en Robin zijn bekende gezichten achter de bar en hebben al de nodige ervaring met het regelen van de bezetting. Chris heeft veel horeca ervaring en heeft vanuit zijn vrijwilligerstaak bij de overige senioren goed contact met de senioren teams. En juist deze senioren teams zijn sinds vorig seizoen een belangrijk onderdeel van de late bardienst bezetting. Een mooie aanvulling dus van de gehele barcommissie. Wij wensen Patricia, Robin en Chris veel succes en plezier in hun nieuwe rol.
   
  Mocht je meer willen weten over de vacature van bestuurslid Facilitaire Zaken of vrijblijvend hierover in gesprek gaan, neem dat met ons contact op.
   
  Namens het bestuur,
  Chantal Wullems & Elbert Hulsbos

  Financieel nieuws

  Actie Rabo Clubsupport: EUR 800,-
  Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank clubs met o.a. geld via de actie Rabo Clubsupport.
  Het doel van v.v. Kagia bij de actie Rabo Clubsupport was dit jaar de aanschaf van een 2e kassa in de kantine. Leden van de Rabobank Bollenstreek konden stemmen op een project en v.v. Kagia ontving met deze stemmen een mooi bedrag van de Rabobank: EUR 793,57. De 2e kassa is inmiddels in gebruik genomen.
  Iedereen bedankt voor jullie stem.

  Sponsornieuws

  Club van 100 verwelkomt 8 nieuwe leden
  In de afgelopen periode mocht de club van 100 de volgende nieuwe leden verwelkomen:
   - Jack en Marie-Jose
   - Angelo en Michelle Pool
   - Doby Wullems
   - Fam. Mark Scholte
   - Ronald & Hein
   - Dommelsche Watermolen
   - Fastacre St.Bernhards
   - Tom van der Star
  De club van 100 heeft als doel voetbalvereniging Kagia een extra financiële impuls te kunnen geven voor allerlei activiteiten of aankopen. Bijvoorbeeld de organisatie van een jeugdtoernooi of slotdag, of de aanschaf van extra voetbalmaterialen.
  Het getal 100 staat voor ons doel om 100 leden te werven. De bijdrage is EUR 50,- per seizoen.
  De leden worden minimaal 1x per seizoen uitgenodigd voor een activiteit.
  Je naam komt op het fraaie Club van 100 ledenbord in de kantine. 
  Ook lid worden? Je vindt meer informatie en een aanmeldformulier op Club van 100 | v.v. Kagia

  Vermindering gas- en elektra-uitgaven, wie denkt er mee?
  De sterke toename van de tarieven voor gas en elektra zorgen ook bij v.v. Kagia voor fors hogere uitgaven. We zijn op zoek naar mensen die mee willen denken hoe we de stijging van de uitgaven voor gas en elektra kunnen beperken.

  Twee acties die we al zijn opgestart:
   - met Kroon Installatietechniek is in kaart gebracht waar alle meters en apparatuur zitten en welke ruimten hiermee worden verwarmd of verlicht
   - de meterstanden worden per dag uitgelezen
  Denk jij mee om de mogelijke vervolgstappen te bedenken? Meld je aan via vrijwilligers@kagia.nl.

  Inleveren boekjes Grote Clubactie 

  Vergeet niet om je boekje(s) uiterlijk zaterdag 12 november in te leveren in de schatkist in de commissiekamer. Alvast bedankt!
   

  Winterstop - start trainingen 2023


  Winterstop 2022 - start trainingen 2023
  De winterstop is nog ver weg maar toch willen wij alvast de winterstop aankondigen:

  • De laatste trainingsmogelijkheid voor 2022 is donderdag 22 december 2022.
  • De eerste trainingsmogelijkheid voor 2023 is maandag 9 januari 2023.

  Sponsorkliks

  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. De webshops van Bol.com en Coolblue zijn populair, maar bij het online boeken van uw vakantie via bijvoorbeeld Expedia, Booking.com of AirBNB ontvangt v.v. Kagia ook een mooie provisie. Met andere woorden: bestel NIX zonder Sponsorkliks en klik op de link op de Kagia website (of direct hier) voor het doen van je online aankopen.

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen.