• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  November 2021

  Van de bestuurstafel

  Algemene Ledenvergadering goed bezocht Een vereniging wordt gevormd door de leden. De ledenvergadering is daarom hét moment voor de leden om hun stem te laten horen. Vrijdag 5 november j.l. was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van v.v. Kagia, waarin het bestuur verantwoording aflegde over het gevoerde beleid in het seizoen 2020/2021.  Ruim 50 leden waren aanwezig op het moment dat voorzitter René Bakker om 20.00 uur de ALV opende. Een goede opkomst als we dit vergelijken met voorgaande jaren.
  In het eerste deel van de ALV zijn alle jaarverslagen van alle commissies besproken en door de leden goedgekeurd. Corona en de gevolgen van alle beperkende overheidsmaatregelen liepen uiteraard als een rode draad door de verslagen. Ook het financieel verslag over het seizoen 2020/2021 en de begroting voor het seizoen 2021/2022 zijn geaccordeerd.
  Vervolgens is Armand van der Waal met toestemming van de leden toegetreden tot het bestuur als verantwoordelijke voor jeugdzaken. Deze functie was al 2 seizoenen vacant, dus een zeer belangrijke aanwinst voor het bestuur. Voorts hebben we afscheid genomen van onze voorzitter René Bakker. De functie van voorzitter is op dit moment vacant.
  In het laatste deel van de ALV zetten we de leden in het zonnetje, die maar liefst 25 of 50 jaar achtereen lid zijn van onze mooie voetbalclub. Doordat we de ALV over het vorige seizoen online moesten organiseren, was het aantal jubilarissen nu extra groot! Van harte gelukgewenst: Henk Zandvliet en Piet Scholte (50 jaar) en Tim van Essen, Niels Ganzevles, Barry Touw, Perry van Nobelen, Chantal Wullems, Brian van Dijk, Marcel Barendrecht, Koen van den Berg, Gerard Kortekaas en Marco van Beek (allen 25 jaar)!

  Tot slot keurden de aanwezigen de benoeming goed van de volgende leden als 'Lid van verdienste' van v.v. Kagia vanwege hun bijzondere en langdurige bijdrage als vrijwilliger: Peter Hermans, Cor Hulsbos, Piet van der Lans, Fred Mens, Gerrit Rijgersberg en Martien Slootweg. Als bestuur kijken we terug op een goed bezochte en feestelijke ALV in het seizoen waarin onze mooie club haar 90-jarig jubileum mag vieren

  Van de Penningmeester

  Contributies
  Veel jeugdteams bestaan uit het maximum aantal spelers, waardoor nieuwe jeugdleden wel kunnen meetrainen, maar niet aan wedstrijden kunnen meedoen. Voor deze groep jeugdspelers is een speciaal contributietarief vastgesteld. Dit tarief bestaat uit het bedrag dat Kagia aan de KNVB moet afdragen en 1/3e deel van de normale contributie. Binnenkort wordt de contributie bij deze groep jeugdleden in rekening gebracht. Voorts ontvangen de leden, die de contributie in termijnen betalen, halverwege december de 3e en laatste termijn.

  Albert Heijn Voetbalpassie Actie
  De Voetbalpassie actie heeft het fantastische bedrag van 1.197,70 opgeleverd. Heel veel dank aan iedereen die voor ons gespaard heeft! 


  Rabo Clubsupport
  De Rabobank helpt vrijwilligersorganisaties met een financieel steuntje in de rug. Dit jaar met een landelijke actie 'Rabo Clubsupport', u heeft de reclamespots op TV, radio en online vast wel gezien of gehoord.
   
  In de afgelopen weken konden leden van Rabobank Bollenstreek stemmen op Voetbalvereniging Kagia. Ons doel is om geld bijeen te sparen voor leuke jeugdactiviteiten tijdens het 90-jarig jubileum van Kagia.
   
  Penningmeester Gerco Hulsbos ontving afgelopen week het mooie geldbedrag van EUR 670,72 vanuit deze actie. De meiden van de MO11-1 vierden dit feestelijk mee!
   
  Bedankt voor jullie stem op voetbalvereniging Kagia.


   
  Inloopspreekuur Boot en Broersen

  Vanaf 15 november 2021 is er op ons sportpark een inloopspreekuur van Boot en Broersen.

  Het inloopspreekuur is op maandag van 18:30 uur tot 20:00 uur en vrij toegankelijk voor alle leden en ouders van leden.

  Het inloopspreekuur is zonder afspraak. I.v.m. de winterstop is het spreekuur nog beschikbaar tot maandag 13 december 2021.

  Vanaf maandag 17 januari 2022 zal het spreekuur weer opgestart worden.

  Voor meer informatie over het spreekuur of kan je niet wachten tot het spreekuur, bel dan met Boot en Broersen, telefoonnummer: 0252 – 421 147.

  Zorgverzekering 2022? Sponsorkliks!

  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. De webshops van Bol.com en Coolblue zijn populair, maar bij het online boeken van uw vakantie via bijvoorbeeld Expedia, Booking.com of AirBNB ontvangt v.v. Kagia ook een mooie provisie. 

  Daarnaast krijgt Kagia een leuke provisie als je via Sponsorkliks naar Independer gaat om een nieuwe (zorg) verzekering af te sluiten. Zelfs als je bij je huidige zorgverzekeraar blijft kun je op deze manier verlengen en Kagia gratis sponsoren. Dit geldt daarnaast ook voor het afsluiten van energiecontracten of andere verzekeringen. 

  Onderstaande transactie bij Independer Zorg via SponsorKliks leverde € 16.88 op.
  Omdat niemand iets extra's betaalt wordt het gratis sponsoren genoemd en dat kan jij ook doen.
  Als jij wat online gaat bestellen, doe dan ook een klik via:
  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2981&mc=tbnnr
  en sponsor Voetbalvereniging Kagia gratis!

  Je vindt de link ook op onze website.

  Penaltybokaal

  Belofte maakt schuld... Na de voorronde van de openingsdag was het vrijdag 12 november zover. Terwijl Rutte zijn nieuwe toespraak aan het houden was over de maatregelen, waren de beste penaltynemers van de minipupillen tot en met JO17 van Kagia aanwezig om uit te maken wie de beste is.

  Na de poule fase was het in de boven- en middenbouw een uitgemaakte zaak. Sam Tuijp (JO16-1) was de beste in de bovenbouw en Dylan de Vlieger (JO13-2) in de middenbouw.

  Bij de onderbouw daarentegen was het nog spannend... Casper van Drunen (MP) Guus Straathof (JO9-1) en Mohamed Najm El Hawa (JO11) moesten uitmaken wie in deze leeftijdscategorie het beste was. Uiteindelijk was Guus winnaar van de onderbouw.

  Nu mochten de mannen Aron Wijsman (Kagia 1) tot het uiterste testen om uit te maken wie de wisselbokaal mee naar huis mocht nemen. Helaas voor Guus ging zijn eerste poging via de kruising niet het doel in... Maar Dylan en Sam hadden nog heel wat pogingen nodig om uit te maken wie de beste was...Uiteindelijk schoot Sam net naast en Dylan wist zijn poging te verzilveren.

  We willen Aron, de deelnemers en het publiek bedanken voor een geslaagde penalty bokaal. Volgend jaar gaan we opnieuw uitmaken wie de beste is.

  Word jij dé Kagia vlogger?

  Scoor jij naast doelpunten ook graag likes? Dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk spelers/ouders/vrijwilligers of andere enthousiastelingen die de activiteiten op onze club in beeld willen brengen op Instagram. Lijkt jou dit leuk? Stuur dan een mailtje naar webcommissie@kagia.nl

  Jubileum auto-shawl nu te bestellen!

  De jubileum auto-shawl is nu te bestellen voor slechts €7,50! Niet alleen leuk voor in de auto, maar eigenlijk overal goed op te hangen door de handige zuignapjes. Dit collectors item wil jij toch ook hebben? Bestellen kan op deze pagina. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een betaalverzoek op het door jou opgegeven emailadres en laten we je weten hoelaat de bestelling kan worden opgehaald op de eerstvolgende zaterdag. 

  Winterstop

  De winterstop bij v.v. Kagia is van zondag 19 december 2021 tot en met vrijdag 7 januari 2022.

  In deze periode zijn er geen wedstrijd en trainingsactiviteiten op het sportpark mogelijk voor jeugd en senioren.

  Namens de jeugdcommissie en voetbaltechnische commissie

  Sinterklaas of kerstcadeau?

  Ben je nog op zoek naar een leuk sinterklaas- of kerstcadeau? Neem dan eens een kijkje in onze webshop (link). Je vindt hier onder andere Kagia hooded sweaters, Kagia zip sweaters, maar ook de enige echte Kagia voetbaltas. Deze tas is verkrijgbaar in drie maten (S,M & L). Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!

  Voor vragen over de producten of de webshop kun je contact opnemen met Corine of Tamara via kleding@kagia.nl

  Voorstelronde Jeugdcommissie

  Hallo Kagianen,
   

  Ruim anderhalf jaar geleden ben ik bij de jeugdcommissie binnengekomen als wedstrijdsecretaris van de onderbouw. Het begin was even apart, drie keer raden hoe dat komt, maar inmiddels ben ik toch behoorlijk gewend geraakt met deze functie. De meeste trainers en leiders heb ik inmiddels wel al eens gezien en gesproken, maar ik kijk er naar uit om de rest ook te leren kennen. Maar wie ben ik eigenlijk? Dat zal ik jullie vertellen.

  Mijn naam is Dave Verburg. Ik ben zo een 27 jaar geleden geboren in Haarlem en heb daar tot mijn twaalfde gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar Noordwijk en nu woon ik alweer elf jaar in Lisse. Zelf heb ik altijd graag gevoetbald (bij onder andere DSS, SJC en VVSB) en ik voetbal sinds een jaar of tien bij Kagia. Wekelijks speel ik de sterren van de hemel, bij de natuurtalenten van de kelderklasse, van Kagia 7. Voetbal is echt een grote passie voor mij. Ik kijk dan ook graag wedstrijden die op televisie zijn en samen met een tweetal vrienden heb ik een seizoenkaart voor ons aller Ajax.

  Doordeweeks, wanneer ik niet altijd met voetbal bezig ben, werk ik als contentmanager voor een detacheringsbureau. Dit doe ik inmiddels ook al bijna vier jaar. Daarnaast ben ik graag bezig met twee andere passies van mij en dat zijn darten en volgen van de Formule 1. Darten doe ik zelfs in competitieverband. Het team waar ik in speel heet de ‘Meerkoet Titanen’ en is op dit moment actief in de 1e divisie. Daarnaast ben ik nog actief als webredacteur voor RTL7 Darts. Zo nu en dan mag ik dus verslagen schrijven van wedstrijden die ik vervolgens publiceer op de website www.rtlnieuws.nl/darts.

  Verder hoop ik natuurlijk dat we dit seizoen gewoon af kunnen maken en ik hoop jullie dan ook te zien en te spreken op de club!

  Sportieve groet, Dave

  Wedstrijdverslagen

  Het is natuurlijk super leuk om na het weekend verslagen van de op zaterdag gespeelde wedstrijden te lezen. We moedigen je dan ook van harte aan om zelf wedstrijdverslagen te uploaden op onze website. Dit doe je eenvoudig via https://www.kagia.nl/wedstrijdverslag-uploaden. Wekelijks zullen wij de verslagen ook delen via onze social media kanalen.

  Met een paar eenvoudige stappen plaats je een wedstrijdverslag (indien gewenst met foto). Het wachtwoord dat je nodig hebt om een verslag te plaatsen is Seizoen21/22.

  Wij kijken uit naar alle verslagen!

  Vragen? Mail naar webmaster@kagia.nl

  Sportieve groet,
  Jeugdcommissie

  Even voorstellen: Jeugdkeepertrainers 

  Peter Koger sinds 2015 jeugdkeepertrainer / coördinator bij Kagia
  Ik heb mijn jeugd gevoetbald bij SCW in mijn geboorte dorp Rijsenhout waar ik door een knie blessure op 16e jarige ben gestopt om vervolgens op mijn 20e weer te gaan voetballen bij RKAV (Aalsmeer) hier heb ik tot mijn 25e gevoetbald om uiteindelijk weer noodgedwongen te moeten stoppen i.v.m. wederom een knie blessure.

  Omdat ik het spelletje voetbal en dan met name de keepers, voor velen een onbegrepen ras:-) niet kon los laten ben ik 1997 begonnen met het trainen van de jeugdkeepers bij SCW waarmee ik weer terug was op het oude nest. Bij SCW kreeg ik de gelegenheid om me op te ontwikkelen middels de Frans Hoek opleiding tot een gediplomeerd keeperstrainer van de jeugdkeepers(sters) en senioren/selectie keepers.

  Ergens in 2013 stopte de toenmalige keepertrainer bij Kagia wat maakte dat mijn zoon Sem geen training meer kreeg, Omdat Ik het jammer vond dat Sem geen keeperstraining meer kreeg heb ik toen een tijdje alleen Sem getraind. Al snel kwamen er steeds meer keepertjes bij en kwam het moment dat Ruud de Wit me vroeg of ik keepertrainer wilde worden bij Kagia.

  Na 18 jaar SCW heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar Kagia waar ik me nog met veel plezier inzet in het opleiden van de jeugdkeepers en keepsters.

  Toen het eenmaal bekend werd dat er weer keeperstraining gegeven werd groeide het aantal keepers per week. Doordat we meerdere groepjes moesten maken, deed ik de trainingen in het begin samen met Jeroen de Nooijer . Inmiddels al weer bijna 4 jaar Ruud de Vries ( jullie wel bekend ) mijn wel gewaardeerde collega bij het geven van de keeperstraining.

  De energie en het enthousiasme van Ruud en de keepers(ster) groep maakt dat het een feest is om op de maandag avond met m’n keeperhandschoenen aan op veld 3A te staan.

  Er wordt wel eens van keepers gezegd dat ze gek zijn, laat dit nou precies zijn wat het werken met deze groep zo leuk maakt. Een hechtere groep gekken is er waarschijnlijk niet (-:

  Ruud de Vries sinds 2018 jeugdkeepertrainer bij Kagia
  Ik ben op 6 jarige leeftijd bij VDO Uithoorn begonnen met voetbal en ook gelijk als keeper. Hier heb ik tot de 2e jaars D gespeeld, daarna ben ik een aantal jaar gestopt en in de tussentijd verhuisd naar Aalsmeer, daar een nieuwe vriendengroep gevonden en op mijn 18e bij RKAV een vriendenteam gestart waar ik voornamelijk als keeper en soms als verdediger speelde. Later heb ik ook nog in het zaalvoetbalteam van Melle Jongkind op doel gestaan.

  Op mijn 31e ben ik mijn eigen bedrijf gestart en daardoor gestopt met voetbal/keepen. In 2011 zijn we verhuisd naar Lisserbroek en speelt Joris mijn zoon sinds 2013 bij Kagia, vanuit daar ben ik in het trainerschap gerold. In eerste instantie als assistent van Jeroen en geef ik nu samen met Peter trainen aan een groep die inmiddels 15 keepers en 1 keepster telt.

  Ook ben ik zelf de keeper bij het 35+ team van Kagia.

  Het leuke van de keeperstraining is het werken in kleine groepjes, de vooruitgang die je ziet tijdens de training en langs de lijn. Zeker bij het kijken van de wedstrijden waar je de jongens en sinds kort ook een meisje hun best ziet doen.

  Ook het enthousiasme binnen de trainersgroep werkt aanstekelijk, de hulp die we krijgen van de oudere keepers nu de groep keepers te groot is voor Peter en mij is fantastisch, keepers helpen keepers is te gek om te zien!

  Een jaarlijks terugkerende happening is de sinterklaas training.!!

  Met vriendelijke keepers groet,
  Ruud en Peter

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina