• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  November 2020
  Van de Voorzitter

  Corona en Kagia
  Het is niet leuk en we zijn het zat, daar zijn de meeste mensen het wel mee eens. Ook bij ons cluppie is het behelpen. Gelukkig mag de jeugd nog onderling voetballen en trainen en op zaterdag is het weer een drukke bedoeling op ons sportpark. De spelers worden door de ouders gebracht en blijven netjes voor het toegangshek staan en de spelers/speelsters betreden het complex. Complimenten dat iedereen zich hier zo goed aan houdt.

  Onderling toernooi
  Afgelopen weken zijn er teams gemaakt en werden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Het toernooi werd afgesloten met een finale tussen Ajax en Barcelona. Ajax won en zijn dus kampioen. Maar het belangrijkste is toch wel dat er onder leiding van de vele vrijwilligers onze jeugd kon voetballen.

  Voetbaljournaal
  In de laatste editie van Voetbaljournaal, een huis aan huis krant in de bollenstreek, staat een artikel over de onderhoudsploeg van Kagia. Deze krant is afgelopen week verspreid. De reporter heeft er een leuk verhaal van gemaakt. (Leestip)

  Sinterklaaspuzzelrit
  Afgelopen zaterdag is er een puzzelrit georganiseerd door het Sinterklaas comité Lisserbroek. Dit was een succes, complimenten voor de organisatie. Op de foto’s zag ik dat veel Kagianen hebben meegedaan aan de puzzelrit.

  Blijf gezond!

  Voorzitter v.v. Kagia
  René Bakker

  Clubvan100 verwelkomt nieuwe leden

  De afgelopen maanden heeft de Club van 100 de volgende nieuwe leden verwelkomt: Joël Schijveschuurder, Mark Slootweg, Piet Daalman, Henk Zandvliet, Maurice Hoogervorst en Gerco Hulsbos.

  De club van 100 wil de sociale en recreatieve functie van v.v. Kagia ondersteunen met extra financiële middelen, zodat zoveel mogelijk leden van Kagia hiervan profiteren. De Club van 100 ondersteunt daarom allerlei initiatieven met een bijdrage, bijvoorbeeld de slotdag, een jeugdactiviteit, aankoop van trainingsmaterialen of impulsen aan de accommodatie.

  De bijdrage voor de club van 100 is EUR 50,- per seizoen en dit bedrag wordt in januari in rekening gebracht. Kijk eens op de website voor meer informatie en om u aan te melden (https://www.kagia.nl/club-van-100).

  Cadeaus voor de feestdagen

  Opzoek naar een mooi, sportief of warm cadeau voor de feestdagen? In onze webshop zijn nog volop prachtige sweaters, trainingssetjes en unieke sporttassen te verkrijgen! 

  Ga dus snel naar onze webshop: http://kagia.muta.nl en bestel je cadeau!

  Rabo Clubsupport

  De Rabobank helpt vrijwilligersorganisaties met een financieel steuntje in de rug. Dit jaar met een landelijke actie 'Rabo Clubsupport', u heeft de reclamespots op TV, radio en online vast wel gezien of gehoord.
   
  Voetbalvereniging Kagia heeft zich voor deze actie ingeschreven met als doel om geld te sparen voor de aanschaf van extra voetbalmaterialen in Corona tijd. Om het risico op overdracht van het Corona virus zo klein mogelijk te houden hebben we bij aanvang van het seizoen gekeken of er extra trainingshesjes, pionnen en vlaggen voor assistent-scheidsrechters aangeschaft konden worden. Het geld van de Rabo Clubsupport actie is dus zeker goed besteed!
   
  Met de stemmen van de leden van de Rabobank in de bollenstreek heeft v.v. Kagia een mooi bedrag bij elkaar gespaard: EUR 559,28. Bedankt allemaal voor jullie stem op Kagia.
   
  Sponsorkliks

  Sponsorkliks is een heel simpele manier om Kagia financieel te ondersteunen. Van al uw online aankopen ontvangt Kagia een bedrag als commissie. Het enige wat u hoeft te doen is uw online aankoop te beginnen via de Kagia website en daarna aan de rechterkant te klikken op Sponsorkliks (zie onderstaande button):

                               

  U hoeft zich niet te registreren bij Sponsorkliks.

  In de afgelopen 3 maanden heeft Kagia een kleine EUR 500,- ontvangen voor aankopen bij webwinkels, zoals Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd, Independer Zorg en Drankdozijn.

  Met de feestdagen voor de boeg, maar ook als u bijvoorbeeld van zorgverzekering wilt veranderen, dus volop kansen om Kagia aan extra inkomsten te helpen!

  Dus: Bestel niks zonder Sponsorkliks!
  Circuittraining 

  Om onze jeugd meer afwisseling te kunnen bieden, zijn we sinds vorige week begonnen met een zogenaamde ‘circuittraining’.

  Op maandagavond trainen we met de JO8 t/m JO10 samen op een half veld, en op donderdag doen we hetzelfde met de JO11 t/m JO12 + MO11.

  De spelers krijgen 4 oefeningen voorgeschoteld die allemaal hetzelfde thema hebben.

  Vorige week ging alles over dribbelen en was de doelstelling vooraf om net zo goed te kunnen dribbelen als Messi.

  Deze week heeft de training ‘schieten’ als doelstelling, en volgende week gaat het over balcontrole.

  Deze circuittrainingen zorgen voor wat extra afwisseling voor de spelers, en door de thematische aanpak hopelijk ook weer voor extra ontwikkeling.

  Kristian Weijers
  Hoofd Jeugdopleidingen
  Onderbouwtoernooi

  De afgelopen 4 weken hebben de JO8, JO9 en JO10 een onderling toernooi gespeeld. Enkele weken geleden maakte LeidenAmateurVoetbal (zie hier) hier nog een geweldige reportage over. Wat een enthousiasme en wat een plezier hebben wij de afgelopen weken gezien bij spelers en trainers. 14 November was de finale ronde. Ajax won de topper met 8-4 van Barcelona. Ondanks een 1-3 ruststand werd er toch gewonnen. Een echte teamprestatie, klasse mannen! De troostfinale ging tussen Bayern Munchen en Liverpool. De rechter van Sem was vandaag te sterk voor Liverpool waardoor Bayern Munchen met 9-5 won.

  Op de foto het team Ajax.

  De eindstand  van deze editie:

  Eindstand:
  1. Ajax
  2. Barcelona
  3. Bayern Munchen
  4. Liverpool

  Het plezier en het enthousiasme heeft de begeleiding doen beslissen om met nieuwe teams nogmaals een onderling toernooi op te zetten. Meer informatie volgt snel via de ouderapps.

  Met sportieve groet,
  Leiders en trainers JO8, JO9 en JO10

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Vacatures

  Hieronder zie je een selectie van onze openstaande vacatures. Een overzicht van alle vacatures vind je op deze pagina

  Geen passende vacature voor jou, maar wil je wel je steentje bijdrage aan onze mooi club? Mail dan naar info@kagia.nl.

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*