• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Mei 2021

  Van de voorzitter

  De zon begint weer te schijnen. Buiten is het eindelijk weer aangenaam met een lekkere temperatuur en een zonnetje, en er wordt versoepeld. De jeugd mag weer tegen andere verengingen een wedstrijd spelen en senioren mogen weer onderling voetballen, zonder leeftijdgrens. Komende week zal het bestuur u informeren hierover.

  Jeugdkamp
  We gaan dit jaar weer op jeugdkamp en daar heb ik heel veel zin in. Want ook de voorzitter gaat dit jaar weer mee. Ik ben voor het eerst meegegaan toen mijn zoon Aaron voor het eerst als spelertje mee ging (1998). Aaron gaat dit jaar voor de 10e keer mee als leider. (ja ik weet het…….er is al een keer kamp-opa tegen me gezegd Bink )

  Financiën
  Het is een grote verdienste van onze sponsoren, leden en vooral de penningmeester, dat we het seizoen financieel zeer goed kunnen afsluiten. Onze penningmeester zal u daar verder over informeren.

  Vriendjes en Vriendinnetjes dagen.
  Afgelopen 4 weken mochten kinderen bij Kagia meedoen met de trainingen op zaterdagmorgen en dat was een groot succes. We hebben heel veel nieuwe talentjes mogen begroeten op ons sportcomplex.

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Brainstormsessie 90 jarig Jubileum

  Op 15-07-2022 bestaat onze mooie club 90 jaar, en dat moet natuurlijk groots gevierd gaan worden. Het idee is om het komende seizoen diverse activiteiten te organiseren voor zowel jong & oud.

  Graag wil de jubileumcommissie alle Kagianen vragen om mee te denken over het programma. Daarom willen we graag alle enthousiaste en creatieve geïnteresseerden uitnodigen om deel te nemen aan de brainstormsessie die gehouden wordt op dinsdag 15-06 om 19:30 uur in de kantine.

  Geef je op via jubileum@kagia.nl

  Heb je vragen, mail dan naar: jubileum@kagia.nl
  Van de Penningmeester

  Sponsoren, bedankt!
  Voetbalvereniging Kagia is zeer content met al haar trouwe sponsoren. Zelfs in de afgelopen periode, die voor velen onder ons niet de gemakkelijkste is geweest, zijn alle sponsoren hun financiële verplichtingen aan onze mooie club nagekomen. Op onze website (klik hier) kunt u al onze sponsoren vinden. Zoals altijd geldt ons motto: onze sponsoren steunen ons, steunt u onze sponsoren?

  Nieuwe sponsoren
  De sponsorcommissie is verheugd om enkele nieuwe sponsoren te mogen begroeten.

  Ten eerste verwelkomt Kagia drie bedrijven, die het wedstrijdtenue van een nieuw seniorenelftal voor volgend seizoen financieel mogelijk maken: "Loodgietersbedrijf Van Brakel", "OnlineKunstgrasShop" en "Montfleury Selection". Wij bedanken Devin Bokhorst en teamgenoten voor het aandragen van deze sponsoren en Peter Hermans voor het regelen van de bedrukking en bestelling.

  Ten tweede kwam de sponsorcommissie in contact met 2 enthousiaste bedrijven, nadat de kinderen van de eigenaren bij Kagia gaan voetballen. "L. Oldenhage" ondersteunt Kagia met een reclamebord en "De Hypotheker Nieuw Vennep" wil graag een reclamebord, vlag en Club van 100 uiting met Kagia overeenkomen.

  Contributie seizoen 2021/2022
  Waar normaliter jaarlijkse de contributies verhoogd worden met het inflatiepercentage, heeft het bestuur besloten om gezien de huidige omstandigheden de contributie voor het nieuwe seizoen gelijk te houden aan het huidige seizoen. De contributiebedragen staan vermeld op onze website onder: Lidmaatschap.

  Sponsorcommissie zoekt versterking
  De sponsorcommissie is dringend op zoek naar versterking. Graag komen wij met u in contact als u onze mooie voetbalclub wilt helpen met onderhouden van contacten met onze sponsoren en het enthousiasmeren van potentiële bedrijven om zich als sponsor aan Kagia te binden. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Piet Daalman, Maurice Hoogervorst of Gerco Hulsbos via sponsors@kagia.nl

                       

  Nieuws van de Jeugdcommissie

  Het seizoen 20-21 zit er alweer bijna op en, net als het vorige seizoen, is het weer een bijzonder seizoen geweest. In tegenstelling tot vorig jaar, waar er driekwart van het seizoen competitiewedstrijden werden gespeeld, zijn het er dit seizoen maar circa 5 wedstrijden gespeeld. Gelukkig mocht de jeugd nog wel trainen en onderlinge wedstrijden spelen.De almaar groeiende schare minipupillen trainde alsof er niets aan de hand was, met als hoogtepunt de vriendjes- en vriendinnetjesdagen, waar op de derde zaterdag maar liefst 42 kinderen aanwezig waren!

  Het echte competitie-element was voor de jeugd niet geheel aanwezig, maar met name de JO8 t/m de JO10 en de JO11 en JO12 hebben diverse competities met gemixte teams kunnen spelen. Niet alleen de Europese topclubs (o.a. Bayern, Real, Barca, Juventus, PSG, City), maar ook de Nederlandse top (o.a. Ajax, PSV, Feyenoord,AZ) en zelfs wat 1e divisieclubs (o.a. Cambuur, NAC, Graafschap, Go Ahead) waren op zaterdag ochtend tussen 9 en 10 op het Kagia sportcomplex te bewonderen. 
  Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken!

  Voor de oudere jeugd behoorde wedstrijdvormen helaas was minder tot de mogelijkheden. Deze teams hebben de zaterdag dan ook vaak benut voor een extra training.

  Hopelijk is alles met ingang van het nieuwe seizoen weer bij het oude en kunnen we 'gewoon' weer competitie spelen. De VTC en de Jeugdcoördinatoren zijn in ieder geval alweer druk bezig met de teamindelingen.

  Voor komend seizoen is de Jeugdcommissie overigens nog steeds op zoek naar vrijwilligers! Gelukkig gaat het merendeel van de leiders en trainers gewoon door, maar er wordt onder andere nog gezocht naar een Jeugdvoorzitter (verbindingsman/vrouw tussen het bestuur en de Jeugdcommissie) een functie die overigens al langere tijd open staat. Ook wordt er gezocht naar een Jeugdcoördinator Onderbouw. Voor meer info over de bijbehorende taken kunt u contact opnemen met het hoofdbestuur, Jeugdcommissie of ondergetekende.

  De opvolging van Chris Nederpelt als coördinator minipupillen (die stopt omdat zijn 2Chefs zulk lekker eten voor je regelt dat hij op zaterdagochtend al vroeg in de keuken moet staan) is gelukkig wel al geregeld. Dank Stef Felius dat je dit over wilt nemen.

  Ik raad jullie aan om de social media in de gaten te houden, want de slotdag staat nog op de planning. Deze gaat ondanks de COVID-beperkingen wederom erg leuk worden....... De definitieve datum is nog afhankelijk van het KNVB besluit omtrent de mogelijk korte (regio)competitie.

  Slootweg ICT Hosting Consultancy verbindt zich als bordsponsor aan v.v. Kagia
               

  Zo'n 35 jaar geleden begon Mark Slootweg zijn voetbalcarrière bij v.v. Kagia. En nog steeds is hij actief voetballer bij de senioren in het 7 tegen 7 team in de KNVB vrijdagavond competitie. Inmiddels is Mark ook een bedrijf gestart, Slootweg ICT Hosting Consultancy, en besloot hij met een reclamebord v.v. Kagia te sponsoren.

  Slootweg ICT Hosting Consultancy helpt uw organisatie met:
  - de techniek en alles wat relevant is voor het hosten van applicaties.
  - het behalen van resultaat met de juiste kwaliteit in kleine stappen (Agile).
  - het uitvoeren van ICT projecten door middel van technisch projectmanagement.
  - het inpassen van een oplossing in de ICT architectuur / de organisatie.
  - het oplossen van technische uitdagingen.

  Kagia dankt Mark voor zijn sponsoring en hoopt op een langdurige relatie.

  Voetbalkamp bij v.v. Kagia uit Lisserbroek!

  Wat een waanzinnig nieuws! Play2Improve komt deze zomervakantie weer terug bij Kagia. Ervaar tijdens het voetbalkamp hoe het is om als prof te trainen. Werk aan je technische vaardigheden, doorzettingsvermogen en speel samen met leeftijdsgenoten van jouw niveau. Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding 3 waanzinnige voetbalochtenden! De voetbalochtenden bij v.v. Kagia vinden plaats van woensdag 14 juli tot vrijdag 16 juli.

  De voetbalochtenden zullen in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

  Let op, de voetbalochtenden zijn niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

  Data 14 t/m 16 juli

  De voetbalochtenden zijn onderverdeeld in vijf fases:
  08:30-09:00 uur: Aankomst spelers
  09:00-10:15 uur: Training
  10:15-11:00 uur: Pauze/Animatie
  11:00-12:30 uur: Toernooivormen
  12:30-13:00 uur: Vertrek spelers

  Deelnemers
  Alle spelers tussen de 6 en 13 jaar kunnen zich via deze link opgeven.

  Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp: ·

  • Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
  • Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
  • De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
  • Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen.
  • Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
  • De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improvevoetbalmethode.
  Kosten
  De kosten voor de voetbalochtenden bedragen €75,-. Dit isinclusief het gele training shirt en diverse tussendoortjes. Al reeds in het bezit van ons shirt? Dan ontvang je nogmaals €5,- korting op het deelname bedrag.

  Bestel niks zonder Sponsorkliks!

  In de huidige Coronatijd en alle geldende beperkingen bestellen we veel online. U kunt Kagia financieel steunen bij heel veel online bestellingen! Zodra u iets online wilt bestellen, gaat u naar de Kagia website (www.kagia.nl), klikt aan de rechterkant op het SPONSORKLIKS logo ("Bestel NIX zonder SPONSORKLIKS") en kiest u de online shop waar u iets wilt afnemen. Of direct via deze link. U hoeft zich niet te registreren. Kagia ontvangt dan een commissie over uw aankoop.

  De afgelopen maanden is al ruim 100 euro aan commissie verdiend! De top onlinewinkel is Bol.com. Kagia heeft ook commissie ontvangen voor online aankopen via Thuisbezorgd, About You, Staatsloterij, Independer, Blokker, Hunkemöller, AlleKabels en Coolblue.

  Helpt u ook mee?

  Gerco Hulsbos
  Penningmeester

  Wel en wee binnen de VTC

  Binnen de VTC is iedere commissie druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2021 – 2022. Daarnaast is er wellicht toch nog een kans dat er gevoetbald gaat worden dit seizoen. De plannen van de KNVB zijn om in de maand juni 2021 vier zaterdagen te plannen waarop de Regio Cup van de jeugd wordt gespeeld. Wij zullen de leiders, trainers, jeugd en ouders via onze social media kanalen op de hoogte houden.

  Selectie zaken
  De selectie stopt zaterdag 29 mei 2021 met trainen. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Rene Ras. Een einde die we heel graag anders hadden willen invullen maar dat was helaas niet mogelijk. Voor de zomervakantie willen we nog een “afscheid” plannen en zoals het er nu naar uit ziet hopen we Rene ook volgend seizoen nog een keer in het licht te zetten. Via deze weg wil ik Rene Ras alvast enorm bedanken voor zijn inzet, passie, gedrevenheid, gezelligheid en humor! Wij wensen Rene alvast succes met de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij BSM.

  De nieuwe selectie zal onder leiding van Hein Leliveld op zaterdag 3 juli 2021 starten met de voorbereiding. Deze periode zal drie weken duren en eindigen op zaterdag 17 juli. Het tweede deel van de voorbereiding begint dan op 3 augustus 2021. Binnenkort presenteren we het programma van de voorbereiding op onze website.

  Senioren zaken
  De senioren teams zijn alweer een tijdje aan het trainen. Wij hopen dat we in de zomerperiode een stapje verder kunnen gaan en bereiden op de achtergrond een 7x7 toernooi voor. Alles is afhankelijk van wat mag. Tot op heden kunnen we daar nog niet heel veel over zeggen. We houden jullie op de hoogte.

  Voor het nieuwe seizoen kunnen we met enige trots mededelen dat we 11 seniorenteams gaan inschrijven bij de KNVB. Naast de 2 selectieteams zal v.v. Kagia nog 7 elftallen en 2 zeventallen inschrijven.

  Een nieuw record aan seniorenteams en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

  Jeugd zaken
  Zoals hierboven al geschreven is er hoop op een voetballend einde van dit seizoen. De KNVB overweegt serieus de start van de Regio Cup voor jeugdteams. Wij duimen voor een positief besluit. Tot die tijd trainen de jeugdleden onder leiding van enthousiaste trainers en leiders op de trainingsdagen en op zaterdag. Vooral bij de onderbouw spat het enthousiasme er af! Tof om te zien. Ook de vriendjes en vriendinnetjesdagen hebben heel veel nieuwe leden opgeleverd. Wij zien de onderbouw groeien. Kristian Weijers zal in juni zijn taken als HJO neerleggen zodat Andre Markus deze in augustus kan gaan oppakken. Ook van Kristian zullen we nog afscheid nemen maar via deze weg willen wij hem alvast enorm bedanken voor zijn inzet en enthousiasme. Helaas hebben we de plannen niet kunnen uitwerken maar er is een mooie basis gelegd voor de functie van HJO binnen v.v. Kagia.

  De teamindeling van het nieuwe seizoen is in concept klaar. De nieuwe (hoofd)trainers gaan de komende weken selectiewedstrijden plannen om uiteindelijke de teamindeling definitief te krijgen. Wij streven er naar eind juni de nieuwe indeling te presenteren. Vanaf 1 juni 2021 kunnen we de teams inschrijven bij de KNVB. Wij zullen de komende periode dus gaan kijken wat per leeftijdscategorie de beste keuze is. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met de jeugdcoördinatoren of de VTC leden jeugd.

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia