• View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Maart 2023

  Samen komen we verder!

  Kagia maken we, voor en door elkaar, elke dag een stukje mooier, beter en gezelliger. En wat hebben we de afgelopen maand samen veel bereikt. Laat ik beginnen met de opmars van Kagia 1. Als één gezamenlijk team 15 punten uit de laatste 6 wedstrijden, een mooie tussensprint. De doelstelling blijft onveranderd een plek bij de eerste acht voor directe handhaving in de tweede klasse. De mannen van Hein rekenen op jullie steun. 

  Ook goed nieuws vanuit de sponsor commissie. We zijn blij te kunnen melden dat het contract met onze hoofdsponsor Lobbezoo Verwarming & Airconditiong mondeling voor twee seizoenen is verlengd. Binnenkort wordt de overeenkomst getekend en daarmee de verlengde samenwerking tot en met juni 2025 officieel.

  Samen genoten we weer van de diverse sfeer activiteiten. Het FIFA toernooi voor de jeugd, het jaarlijkse themafeest “Fiesta Mexicana” voor senioren en uiteraard de maandelijkse klaverjasavond brachten weer een hoop gezelligheid op de club. Houd de agenda voor de aankomende activiteiten goed in de gaten.

  Met succes hebben we samen ook ons gedrag aangepast met betrekking tot het douchen en gebruik van de verwarming. Verderop in deze nieuwsbrief meer details, maar over januari en februari 2023 hebben we met elkaar 30% minder gas verbruikt t.o.v. 2022. Ook de komende maanden rekenen we op jullie medewerking. 

  Afgelopen maand mochten we ook weer een aantal nieuwe vrijwilligers verwelkomen. Een aantal oproepen via “Taakkie” voor functies als Gastvrouw jeugd, Organisatator vrijwilligersavond en Lid van Communicatie commissie hebben geleid tot de uitbreiding van ons vrijwilligers aantal. Heb jij je nog niet aangemeld bij Taakkie? Kijk dan snel op www.kagia.nl en laat ons weten voor welke taken we jou mogen benaderen!

  Tot slot wil ik jullie graag de gezamenlijke actie met TV Lisserbroek onder de aandacht brengen om je aan te melden bij Delta voor glasvezel in Lisserbroek. Kijk elders in deze nieuwsbrief hoe je Kagia met je aanmelding financieel kan steunen.

  Samen komen we verder!

  Met sportieve groet,
  Namens het bestuur
  Elbert Hulsbos

  Besparen op gas verbruik: eerste resultaten zichtbaar 

  In de vorige nieuwsbrief hebben we de maatregelen toegelicht die v.v. Kagia heeft getroffen om het gasverbruik in 2023 te reduceren. We bewaken het gas- en elektra verbruik op weekbasis en zijn erg blij dat we nu de eerste positieve resultaten met jullie kunnen delen. In de grafiek hieronder kunnen jullie zien dat we in januari en februari behoorlijk bespaard hebben op het totale gasverbruik van v.v. Kagia (kleedkamers en kantine). 

               

  Het totale verbruik ligt nu 30% lager dan vorig jaar, een mooie stap. Uiteraard hebben de milde weersomstandigheden hier invloed op gehad, maar ook het bewust omgaan met douche- en verwarming heeft zeker een bijdrage geleverd. Heel fijn dat we hier met elkaar aan hebben bijgedragen.

  In combinatie met de (relatief) beperkte stijging van de gasprijzen, zien we voor nu geen noodzakelijke wijziging van beleid. Onze oproep voor de komende maanden blijft onveranderd: Houd het douchen kort, zodat onze gasrekening niet te hoog wordt. Wij rekenen op jullie medewerking. Mocht je ideeën hebben hoe we binnen Kagia op gas- en elektra verbruik kunnen besparen, neem dan met mij contact op.
      

  Financieel nieuws

  De jaarstukken over 2021/2022 zijn onlangs ingediend bij de KNVB. Dit zijn dezelfde jaarstukken die de algemene ledenvergadering van Kagia in november 2022 heeft vastgesteld.

  De KNVB heeft de jaarstukken in goede orde ontvangen en na een eerste beoordeling geen op- of aanmerkingen.
  Gerco Hulsbos
  Penningmeester

  Sponsor nieuws

  Hoofdsponsor Lobbezoo verlengt de samenwerking
  De sponsorcommissie is zeer verheugd dat er mondeling overeenstemming is bereikt met hoofdsponsor Lobbezoo Verwarming en Airconditioning de bestaande hoofdsponsorovereenkomst met 2 seizoenen te verlengen. Het bedrijf uit Lisse, specialist in verwarmings- en airconditioningssystemen, is nu tot en met juni 2025 aan Kagia verbonden als hoofdsponsor. Binnenkort zullen we de verlengde samenwerking formeel bekrachtigen.

  v.v. Kagia bedankt Dick, Esther en Glenn Lobbezoo voor het vertrouwen en hoopt op een goede samenwerking de komende jaren. Kijk vooral eens op de website: www.lobbezoo.nl.
  Royal De Ree Holland vervangt reclameborden
  In de winterperiode zijn de reclameborden van Royal De Ree Holland vervangen. De specialist in het ontwikkelen, verpakken en transporteren van bloembollen, gevestigd in Lisserbroek, heeft in 2019 de koninklijke status mogen ontvangen en haar bedrijfslogo hierop aangepast. De vernieuwde reclameborden bij Kagia tonen het nieuwe logo van Royal De Ree Holland met trots.
  Club van 100
  De club van 100 verwelkomt Niek de Vlieger als nieuw lid.
  Heeft uw bedrijf interesse in sponsoring van voetbalvereniging Kagia, of wilt u lid worden van de club van 100? Op de website kagia.nl/sponsors vindt u meer informatie, of stuur een mail naar sponsors@kagia.nl of spreek ons persoonlijk aan.
  De sponsorcommissie,
  René Bakker, Piet Daalman, Gerco Hulsbos, Maurice Hoogervorst

  Verklaring omtrent gedrag
   

  Binnen Kagia vinden wij het belangrijk dat iedereen zich veilig en vertrouwd voelt bij onze club. Daar doen wij heel veel voor, zowel voor als achter de schermen. Gelukkig worden wij hierin ook geholpen en gesteund door de gemeente en de KNVB. Een van de trajecten die wij met de gemeente zijn gestart is het traject “Veilig Sportklimaat”. Daaruit is o.a. naar voren gekomen dat wij als vereniging ook met Verklaringen omtrent Gedrag (VOG) kunnen en mogen werken. 

  Het is belangrijk dat vrijwilligers die met kwetsbare mensen werken een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebben. Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat iemand geen strafblad heeft of dat het strafblad geen bezwaar vormt voor het uitoefenen van een bepaalde functie. Justis screent personen die een VOG aanvragen en geeft de VOG’s af. Let op, de VOG wordt aangevraagd op basis van de gevraagde functie, dus om het feit dat je gaat werken met kwetsbare mensen (In ons geval dus kinderen). 

  Vanuit Kagia hebben we besloten om dit stapsgewijs in te voeren met als belangrijkste reden dat wij bijna allemaal te maken krijgen met (vrijwilligers)werk met jongeren.  

  Als eerste hebben wij, vanuit het Hoofdbestuur, allemaal onze VOG aangevraagd en inmiddels ook ontvangen. De volgende stap is het aanvragen van de VOG voor de jeugdcommissie en vervolgens voor alle leiders en trainers. Wij denken hiermee de vrijwilligers met het meeste contact met kinderen gedekt te hebben. De verwachting is dat we aan het einde van dit seizoen de VOG voor alle vrijwilligers in deze groepen aangevraagd te hebben. Het proces is namelijk tijdrovend en legt ook meer administratieve druk op onze vereniging. In de toekomst willen we dit zeker gaan uitbreiden naar o.a. scheidrechters, jeugdkampleiders, leden van andere commissies, etc. 

  Mocht u vragen hebben, dan kunt u een mail sturen naar vog@kagia.nl

  Daarnaast staat er veel informatie op de site van Justis Wat is een VOG 

  Taakie

  Afgelopen November hebben wij een speciale nieuwsbrief verstuurd over de introductie van Taakie. Wij zetten Taakie op dit moment actief in om diverse vrijwilligersdiensten in te vullen. 

  Sinds de introductie van Taakie bij Kagia hebben we al diverse nieuwe enthousiaste vrijwilligers weten te werven. Zo zijn er mensen die zich hebben aangemeld als gastheer / gastvrouw, anderen die zo nu en dan een bardienst draaien en daarnaast ook vrijwilligers die actief deel uit willen maken van bijvoorbeeld de projectgroep energiebesparing en de communicatiecommissie. 

  Binnen de vereniging is altijd ruimte voor (en behoefte aan) extra vrijwilligers. We willen je daarom vragen de vragenlijst in te vullen als je dit nog niet hebt gedaan. Dit kan deze link

  Na het invullen - en akkoord geven of het benaderd worden door de vereniging - kun je een Whatsapp ontvangen met de vraag of het je leuk lijkt een bepaalde taak op te pakken. Dit kan een eenmalige taak zijn of een langdurige taak. Jij bepaald of je hierop in gaat of even overslaat. 

  Hopelijk maak jij deel uit van onze volgende succesverhalen! 

  Glasvezel in Lisserbroek

  Heb jij nog vragen over glasvezel? TV Lissebroek organiseert samen met voetbalvereniging Kagia en DELTA Netwerk een inloopmoment voor iedereen die ons de extra sponsorinkomsten gunt!

  • Datum:  vrijdag 10 maart 15:00 t/m 18:00 uur
  • Locatie: TV Lissebroek, Kikkerbeetstraat 3, 2165 WB, Lissebroek

  Tijdens deze avond kun jij persoonlijk jouw eigen vragen stellen aan de aanwezige specialist van Caiway en DELTA. Iedereen die zich die avond aanmeldt doet mee aan onze clubactie, dus voor jou € 25 cashback (en wij als vereniging € 50). Kijk voor meer informatie op https://www.tvlisserbroek.nl/glasvezel!

  Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en dat glasvezel er daadwerkelijk ook gaat komen. 

  Iedereen is welkom deze avond dus deel dit bericht gerust met anderen!

  Dus als je besluit om een contract af te sluiten? Kom op onze inloopavond en meldt u aan. Zo krijgen we allemaal een voordeeltje.

  Aan- & afmelden

  Wil je stoppen met voetballen?
  Wat jammer! Wij willen jou of je ouders vragen dit zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 1 mei 2023 door te geven aan de administratie van v.v. Kagia.

  Je kunt dit doen door een e-mail te sturen aan: administratie@kagia.nl met daarin jouw gegevens en (indien mogelijk) de reden van stoppen.

  Wil jij je aanmelden (en overschrijven) bij Kagia?
  Je kunt je op ieder moment via de website van v.v. Kagia (link “https://www.kagia.nl/club_aanmelden”) aanmelden. Ouders/spelers kunnen tijdens de aanmelding aangeven in welk team ze willen spelen. Spelers die de afgelopen 5 jaar bij een andere vereniging hebben gespeeld, moeten worden overgeschreven. Dit gaat automatisch maar alleen als aan alle verplichtingen bij de ex-vereniging is voldaan. Controleer dit voor 1 juni zodat je overschrijving tijdig in orde wordt gemaakt.

  Bovenstaande informatie willen we graag zo snel mogelijk weten omdat de jeugdcommissie en VTC al druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

  Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een mail naar de administratie via administratie@kagia.nl

  Agenda April

  07 April: Koppelklaverjassen
  26 April: 7x7 toernooi v.v. Kagia (Koningsvoetbal)
  28 April: Koppelklaverjassen

  Je vindt de volledige agenda hier..

  Staf selectie zo goed als compleet

  Na het aanstellen van Koen van der Vlugt als hoofdtrainer en de verlenging met assistent-trainer Ronald Rovers heeft de technische commissie gesprekken gevoerd met de overige stafleden. Uit deze gesprekken is naar voren gekomen dat alle stafleden verlengen. Een goed teken voor de groep maar ook voor onze nieuwe hoofdtrainer Koen. Binnenkort zullen we met de staf en nieuwe hoofdtrainer de voorbereiding op het nieuwe seizoen bespreken en verder met elkaar kennis maken.

  Keeperstrainer(s)

  Dit jaar heeft Sander van der Niet meegelopen als keeperstrainer in opleiding met Dennis Veen. Sander kreeg het lopende seizoen steeds meer ruimte om zichzelf als keeperstrainer te ontwikkelen en met veel succes, want Sander heeft aangegeven ook volgend seizoen de rol van keeperstrainer op zich te nemen. Hij gaat dit combineren met een opleiding tot keeperstrainer. Omdat Sander voor deze opleiding begeleiding nodig heeft, heeft ook onze trouwe keeperstrainer Dennis Veen aangegeven nog een jaar door te gaan. Zijn voornaamste rol wordt het begeleiden en coachen van Sander. Met de ervaring die Dennis als keeperstrainer hebben wij er alle vertrouwen in dat het met Sander goed gaat komen. Dennis en Sander gaan op dezelfde wijze als dit seizoen invulling geven aan de keeperstraining voor de selectiekeepers en de keeper van de JO19-1.

  Sportverzorging
  Dit jaar is Frank Paff als sportverzorger bij de club actief. Dat Frank het naar zijn zin heeft blijkt onder andere uit het feit dat hij zijn dochter Dyllianne heeft meegenomen in het specialistische vak. Frank en Dyllianne hebben de volledige sportverzorging vanaf de tweede seizoenshelft opgepakt en hebben allebei aangegeven ook volgend jaar actief te willen zijn. 

  Dyllianne start in maart met de opleiding sportverzorging en zal haar stage in Lisserbroek lopen. 

  Teammanagers

  Timo Sluijmer en Michel de Graaf hebben dit jaar samen de rol van teammanager opgepakt en dit naar grote tevredenheid van de spelersgroep, staf en technische commissie. Timo en Michel vullen elkaar goed aan en zorgen samen dat tijdens het seizoen alles rondom de selectie geregeld is. Zowel Timo als Michel hebben aangegeven ook volgend jaar actief te willen zijn.

  Assistent scheidsrechters
  Michel de Ree en Jack Poel zijn beide actief als assistent scheidsrechter. Als Michel een keer niet kan dan neemt Jack zijn taak over. Helaas heeft Michel dit seizoen door een blessure veel wedstrijden gemist, maar de toekomst ziet er beter uit. Gelukkig zijn wij dan ook met een vervanger, want door de afwezigheid van Michel heeft Jack zijn taken overgenomen. Zowel Michel als Jack hebben aangeven ook volgend seizoen actief te willen zijn als assistentscheidsrechter. 
   
  Faciliteiten

  Marco van Klink is sinds dit jaar verantwoordelijk voor de kleding en materialen van de selectie. Hiermee houden we meer controle op de materialen en de kleding en is er een direct aanspreekpunt voor spelers, staf en vereniging.

  We zijn erg tevreden over de invulling van deze nieuwe rol door Marco en de nauwe samenwerking die er is met de teammanagers. Marco heeft aangegeven ook volgend seizoen deze rol op zich te willen nemen en daar zijn wij erg blij mee.

  Met de toezeggingen is de staf voor volgend seizoen zo goed als rond. Met Maarten van der Niet spreken we op een later moment. Op dit moment gaat zijn gezondheid voor en daar wensen wij hem vanuit de gehele selectie, staf en VTC alle sterkte bij.

  Sponsorkliks

  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. De webshops van Bol.com en Coolblue zijn populair, maar bij het online boeken van uw vakantie via bijvoorbeeld Expedia, Booking.com of AirBNB ontvangt v.v. Kagia ook een mooie provisie. Met andere woorden: bestel NIX zonder Sponsorkliks en klik op de link op de Kagia website (of direct hier) voor het doen van je online aankopen.

  Grote groep spelers geeft al zijn ja-woord!

  De voetbaltechnische commissie van v.v. Kagia is erg blij dat veel spelers van het eerste elftal al hebben toegezegd om ook komend seizoen voor de club te spelen. Zo krijgt de selectie, die getraind gaat worden door Koen van der Vlugt, steeds meer vorm.

  Dat het grootste gedeelte van de selectie al heeft aangegeven door te willen gaan, stemt de club enorm tevreden. Zo hebben Aron Wijsman, Glenn Lobbezoo, Gijs de Graaf, Melvin van der Meer, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Micha Schoone, Jelle Modderman, Michael de Bruijn, Kevin Robelus, Roy Hogewoning, Tygo Mesman, Jasper Koot, Rowan Hoeke en Nick Diels al hun ja-woord gegeven.

  Met een aantal spelers moeten er nog gesprekken volgen. De VTC-selectie gaat op korte termijn nog met deze jongens om de tafel in de hoop ze ook voor het seizoen 2023/2024 te behouden.

  Twee nieuwe aanwinsten
  Daarnaast is de club ook blij te kunnen melden dat er twee nieuwe spelers de selectie komen versterken. Milan van Duijn komt over van FC Lisse O23. Milan woont al zijn hele leven in Lisserbroek en is 21 jaar. Ook aanvaller Stefan Immerzeel speelt komend seizoen in Lisserbroek. Stefan is 29 jaar en maakt de overstap van VVSB.

  Blijft: Aron Wijsman, Glenn Lobbezoo, Gijs de Graaf, Melvin van der Meer, Tijs van der Schinkel, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Micha Schoone, Jelle Modderman, Michael de Bruijn, Kevin Robelus, Roy Hogewoning, Tygo Mesman, Jasper Koot, Rowan Hoeke en Nick Diels.

  Nieuw: Milan van Duijn (FC Lisse), Stefan Immerzeel (VVSB).

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina