• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Maart 2021

  Van de voorzitter

  Hoe lang nog?
  Als ik mensen spreek zeggen ze allemaal hetzelfde; we zijn er klaar mee……we willen weer zo graag……. Helaas mag het nog niet en ik ben bang dat het nog wel even duurt. Het Corona Virus is er nog en hierdoor zijn we nog steeds beperkt in onze vrijheden. Gelukkig mag er nu weer in groepsverband getraind worden door de senioren leden, echter helaas slechts tot 27 jaar.

  Op zaterdagmorgen is de jeugd aan het trainen en worden er onderlinge wedstrijden gespeeld. Daarnaast zijn nu op zaterdagmiddag de velden weer in gebruik door de senioren. Leuker kunnen we het niet maken, maar …..hou vol.

  Hoofdsponsor Lobbezoo
  Dinsdag 23 maart heb ik onze hoofdsponsor bezocht. Het bedrijf is verhuisd naar Vennestraat 54E 2161 LE in Lisse. Namens Kagia heb ik een ingelijst shirt aan Dick en Glen overhandigd.

                    

  Algemene Leden Vergadering (ALV)
  Het bestuur heeft de ALV over het seizoen 2019/2020, die gepland was in november, uitgesteld. Wij willen de ALV namelijk graag fysiek organiseren om elkaar te kunnen ontmoeten. Wettelijk moet deze ALV binnen 10 maanden na afloop van het seizoen plaatsvinden. Het bestuur beoogt nog steeds een fysieke ALV te houden en heeft vrijdag 23 april of zaterdag 24 april als data vastgesteld. De exacte datum en tijdstip van de ALV, en de wijze waarop deze wordt gehouden, maken we bekend zodra er meer duidelijkheid is over de dan geldende Corona regels.

  Vrijwilligers
  Het klinkt zo raar, vrijwilligers, maar het zijn wel degene die een vereniging draaiende houden. Uw voorzitter is ook een “vrijwilliger”, net als de overige bestuursleden, jeugdcommissieleden, de trainers en leiders etc.. En Kagia wil u graag uitnodigen om “vrijwilliger” te worden. Wij zijn met spoed op zoek naar een Jeugdvoorzitter. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze functie? Neem dan contact op via info@kagia.nl 

                   

  Commissiekamer.
  De commissiekamer heeft een face-lift gehad (nieuwe kasten/muren geverfd/kozijnen geverfd/elektra aangepast etc.) Verderop in de nieuwsbrief leest u hier meer over. 

  Allen die hier aan meegewerkt hebben, heel veel dank.

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  JO12-1 krijgt training van Rene Ras

  Op een dinsdagavond liep Rene Ras in alle rust naar het voetbalveld. Het was een uur eerder dan dat ie normaal het Kagia-terrein opliep. Ook hij was er al veel te lang niet geweest, door al die Corona-maatregelen. Maar vanavond mocht hij weer. Niet om die gasten van de selectie af te beulen, maar om met de JO12-1 te trainen. Jongens en meisje van 10, 11 of 12 jaar, kinderen nog, die aan het begin van hun voetbalcarrière staan.

  Deze groep had een prijs gewonnen met het verkopen van de Grote Clubactieloten. Samen hadden ze er 242 verkocht. Allemaal om hun club, Kagia, te helpen. En uiteindelijk hebben ze er zelf ook een prijs mee gewonnen. Een training van de hoofdtrainer.
   
  Nadat de eerste afspraak niet door was gegaan vanwege de sneeuw en de vrieskou. Iets wat de kids helemaal niet erg vonden, want schaatsen en sneeuwpoppen maken is (bijna) net zo leuk als voetballen. En toen was het op 23 februari eindelijk zover.
  De jongens en meisje luisterden aandachtig naar Rene. Rustig vertelde Rene wat de belangrijkste zaken van het voetbal zijn. Natuurlijk is dat de techniek om een bal goed aan te nemen of te schieten, maar het allerbelangrijkste was dat je als een team moest samenwerken. Met zijn allen.
   
  De ene oefening vloeide over in de andere oefening en voor dat ze het doorhadden deden ze alweer partijtje. Zo’n uur is toch ook kort zeg. Maar ja, zo’n partijtje is wel de leukste oefening die je kan doen tijdens het voetballen. Nadat ook de winnende goal gescoord was tijdens het partijtje was het tijd om op te ruimen en Rene te bedanken. Na een rondgang langs de kids kwam naar voren dat ze het allemaal erg leuk en leerzaam hadden gevonden. En ook Rene had het naar zijn zin gehad. Gelukkig maar. Ik als trainer heb ook genoten. Toekijkend vanaf de zijlijn naar iedereen op het veld die net zo genieten van het spelletje als dat ik doe.

  Even voorstellen..

  Sinds enkele weken is Annelies Teunissen aangesloten bij de Webcommissie. Zij zal zich bezighouden met het maken van flyers voor o.a. vacatures en evenementen bij onze vereniging. Voor jouw commissie een flyer nodig? Neem dan contact met Annelies op via annelies.teunissen@kagia.nl. Annelies stelt zich graag aan jullie voor: 

  Samen met mijn man Remco en onze 2 zonen Thijs en Sven wonen wij in het buurtdorp van Lisserbroek, Abbenes. Sinds drie jaar ben ik te vinden langs de lijnen bij Kagia. Thijs is toen overgestapt van SV Abbenes, omdat daar te weinig spelerts waren, naar Kagia. Hij speelt nu met veel plezier in de JO15-2. Sinds een paar maanden is onze jongste zoon Sven ook besmet met het voetbalvirus en hij doet enthousiast mee met de trainingen en de wedstrijdjes in de JO8.

  Ik ben o.a. vrijwilliger voor de Oranje Vereniging in Abbenes, werkzaam binnen het bankwezen en heb ik mijn eigen coachingspraktijk. Ik hou van spelletjes spelen en vind het heerlijk om creatief bezig zijn. En daarom sprak het mij aan om de creatieve geest te zijn voor Kagia. Mocht je met mij mee willen denken, laat het mij gerust weten, want 2 kunnen meer bedenken dan 1. Hopelijk zien we elkaar snel weer langs de lijn of in de kantine

  Van de Penningmeester

  Kagia ontvangt een gift van Moolenaar
  Onlangs ontving v.v. Kagia een gift van EUR 60,- van Moolenaar B.V. Deze gulle gift heeft als omschrijving 'Gift namens M. de Ree'.
  Namens de club bedank ik Moolenaar B.V. en Michel de Ree!

  Succesvol bezwaar tegen sterk verhoogde WOZ
  Vorig jaar, begin 2020, was het even schrikken toen de OZB aanslag voor ons sportcomplex binnenkwam. De gemeente waardeerde ons sportcomplex ruim 50% hoger. Navraag leerde dat vele sportverenigingen met een eigen accommodatie in de Haarlemmermeer hiermee te maken hadden. Na een bezwaarprocedure vanuit de sportverenigingen als collectief en Kagia zelf is de gemeente onlangs op dit besluit teruggekomen en ziet ze af van de voorgenomen waardeverhoging voor het sportcomplex. Een financiële meevaller!

  Teruggave energieheffingen
  Een andere financiële meevaller boekten we recent op het gebied van energieheffingen. Een adviesbureau heeft, met succes, bij Greenchoice aangekaart dat we 2 elektrameters hebben op 1 adres. Standaard betaal je voor beide meters alle energieheffingen. Echter, onder voorwaarden is het mogelijk om maar voor 1 aansluiting energieheffingen te betalen. Als leek kom je hier niet achter, maar met de hulp van de adviseurs van Raysol heeft Kagia een bedrag van bijna EUR 3.000 terug mogen ontvangen over de afgelopen 5 jaren. 

  Sponsorcommissie zoekt versterking
  De sponsorcommissie is dringend op zoek naar versterking. Graag komen wij met u in contact als u onze mooie voetbalclub wilt helpen met onderhouden van contacten met onze sponsoren en het enthousiasmeren van potentiële bedrijven om zich als sponsor aan Kagia te binden.
  Voor meer informatie kunt u zich richten tot Piet Daalman, Maurice Hoogervorst of Gerco Hulsbos via sponsors@kagia.nl
   

  Bestel niks zonder Sponsorkliks!

  In de huidige Coronatijd en alle geldende beperkingen bestellen we veel online. U kunt Kagia financieel steunen bij heel veel online bestellingen! Zodra u iets online wilt bestellen, gaat u naar de Kagia website (www.kagia.nl), klikt aan de rechterkant op het SPONSORKLIKS logo ("Bestel NIX zonder SPONSORKLIKS") en kiest u de online shop waar u iets wilt afnemen. Of direct via deze link. U hoeft zich niet te registreren. Kagia ontvangt dan een commissie over uw aankoop.

  De afgelopen maanden is al ruim 100 euro aan commissie verdiend! De top onlinewinkel is Bol.com. Kagia heeft ook commissie ontvangen voor online aankopen via Thuisbezorgd, About You, Staatsloterij, Independer, Blokker, Hunkemöller, AlleKabels en Coolblue.

  Helpt u ook mee?

  Gerco Hulsbos
  Penningmeester

  Klik hier om direct contact op te nemen!
  Opknapbeurt Commissiekamer 

  Vele handen maken licht werk.
  En als er een schaapje over de dam is volgen er meer.

  Ik liep de schuur in bij mijn vader en moeder en daar stonden wat mooie kasten.
  Tja, die vader van mij duikelt wel eens wat op.

  Mmm, dacht ik: dat zijn mooie kasten voor in de commissiekamer! Want daar stond in mijn meubelmakers oog toch echt een bij elkaar geraapte bende. Tja, we mochten onderling voetballen, maar toen door de vorst er helemaal niet gevoetbald kon worden, zijn we begonnen met de oude kasten weg halen. Stil zitten is niet echt mijn ding. Zullen we dan ook maar de muren verven!?

  Wat er toen gebeurde vind ik echt fantastisch, er ontstond een domino-effect. Als er 1 schaapje over de dam is volgen er meer. Veel mensen kregen de smaak te pakken om de commissiekamer op te knappen. Kozijnen worden geschilderd, plankjes worden vastgezet en stopcontacten worden verplaatst. Echt super dat er zoveel mensen zijn die als vrijwilliger dit doen!

  Ik wil dan ook iedereen bedanken! We zijn nog niet klaar, maar het wordt echt mooi!

  Esther Gresnigt van der Niet
  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Staf seizoen 2021-2022 zo goed als rond

  v.v. Kagia is verheugd te kunnen melden dat de staf van de selectie zo goed als rond is. Na eerdere toezeggingen van Albert van de Burg, Dennis Veen, Dennis Hulst, Sander van der Niet en Rob Gort binnen de technische en medische staf hebben we nu ook de toezegging van Gerrit Kroon en Michel de Ree (assistent scheidsrechters), Maarten van der Niet (facilitaire zaken selectie), Marco van Klink en Kylian van Schie (teammanagers Kagia 2). Allemaal plakken ze er weer een jaar aan vast met de hoop dat we nu een volledig seizoen kunnen draaien.

  Doby Wullems heeft aangegeven na zijn eerste jaar als teammanager te stoppen. Doby geeft aan dat hij zich niet helemaal kan vinden in deze functie en heeft daarom de keuze gemaakt om aan het einde van het seizoen te stoppen. Na een aantal gesprekken heeft de VTC-selectie een opvolger voor de vertrekkende Wullems kunnen vinden. In Erwin Mastenbroek haalt de VTC geen onbekende binnen. Tot vorig seizoen heeft Erwin de rol van teammanager ingevuld. Hij stopte vorig jaar om zichzelf wat meer vrije tijd te gunnen. Na een aantal contactmomenten raakte Mastenbroek snel enthousiast om weer in te stappen.

  Blij met terugkeer
  Mastenbroek is blij dat hij kan terugkeren in de functie van teammanager. Lang hoefde hij overigens niet na te denken over een terugkeer. “Ongeveer 6 weken geleden werd ik door Mark Scholte benaderd met de vraag of ik mee wilde denken over kandidaten voor de functie van teammanager van Kagia 1. Na een aantal namen doorgegeven te hebben, begon het toch ook bij mijzelf wel te kriebelen en heb ik door laten schemeren dat ik er zelf ook wellicht weer voor open stond.”

  “Vorige week kreeg ik te horen dat de huidige teammanager Doby Wullems daadwerkelijk gaat stoppen en werd mij gevraagd of ik nog steeds interesse had. Ik heb natuurlijk even de tijd genomen om er over na te denken en was er voor een groot gedeelte wel uit. Na een gesprek met de nieuwe trainer (Hein Leliveld) was mijn besluit definitief. Ik ben blij dat ik weer aan de slag kan gaan als teammanager. Daarnaast kijk er naar uit om tijdens de wedstrijden weer naast mijn grote vriend Rob Gort op de bank te zitten”, sluit Mastenbroek met een knipoog af.

  Laatste puntjes op de ‘I’ zetten
  Mark Scholte, voorzitter van de voetbal technische commissie, is erg tevreden met de toezegging van alle stafleden. “Natuurlijk is het jammer als er iemand stopt, maar het mooie bij deze geweldige club is dat er altijd weer mensen opstaan om hun steentje bij te dragen. Met de toezegging van de overige staf zijn we zo goed als compleet. De wens die er nog is betreft een veldtrainer voor de dinsdagavond. Samen met de VTC-selectie en de technische staf zullen we gaan kijken hoe we dit gaan invullen.”

  De komende weken hoopt de VTC selectie de volledige selectie (staf en spelers) rond te hebben zodat we ons kunnen richten op het nieuwe seizoen. Binnenkort meer nieuws!

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*