• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Maart 2023

  (Ont)spanning! 

  Het eerste elftal boekte afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning bij TAVV en is dichtbij het bereiken van de fel begeerde 8ste plek. Het beloofd een spannende ontknoping te worden in deze tweede klasse. Komende zaterdag komt EMM op bezoek voor een rechtstreeks duel om de 8e plaats. De mannen van Hein rekenen op jullie support.

  Rondom de wedstrijd Kagia – EMM organiseert Team Roks – Rolling For Mees een loterij. De opbrengst van deze loterij gaat volledig naar Duchenne Heroes, het goede doel waar Team Roks zich al een aantal jaar voor inzet. Tussen 13.30 en 16.30 zijn de loten te verkrijgen (€ 1,- per lot / 6 loten voor € 5,-). De spannende trekking is in de kantine om 17.00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen, dus doe mee!!!

  In de vorige nieuwsbrief mochten we de verlenging met onze hoofdsponsor Lobbezoo Verwarming & Airconditioning al bekend maken. Afgelopen week is de samenwerking officieel bekrachtigd via het ondertekenen van het contract. Met deze nieuwe afspraak tonen Dick, Esther en Glenn Lobbezoo hun enorme betrokkenheid bij onze club en haar selectie aan. Het bestuur is dankbaar voor het vertrouwen en de steun.

  De activiteitenagenda is de komende maand weer goed gevuld voor een gezonde dosis ontspanning. Naast het traditionele koppel klaverjassen vinden in april de Pubquiz en het Koningsvoetbal plaats. Kijk op de website of de sociale media kanalen voor meer informatie en hoe je kan inschrijven (let op: vol is vol). En voor alle vrijwilligers van Kagia: Reserveer vrijdag 12 mei alvast in de agenda voor de jaarlijkse Vrijwilligersavond.

  Spannend is ook de landelijke invoering van het statiegeld op blikjes fris per 1 april a.s.. Het is voor een vereniging een enorme klus om dit in goede banen te leiden en er financieel niet slechter van te worden. Help ons daarom het statiegeld terug te krijgen, door de blikjes in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien. Lees elders in deze nieuwsbrief meer over deze nieuwe regeling.

  Daarnaast zit het bestuur in een spannend traject met coach Dirk Bader om onze vereniging toekomstbestendig neer te zetten. Meer informatie hierover en een uitnodiging voor een klankboordavond volgt snel!.

  Tot slot moet ik jullie helaas informeren dat er de afgelopen maanden meerdere keren hondenpoep op de Kagia velden is aangetroffen. Een rondje ontspanning met je viervoeter is natuurlijk heerlijk, maar zorg ervoor dat onze accommodatie netjes blijft. Wij rekenen op een ieders medewerking.

  Veel spanning en ontspanning toegewenst de komende maand op en rond de Kagia velden!!!

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur,
  Elbert Hulsbos

  Financieel nieuws

  Kagia ontvangt schenking van ruim 4.000 euro van Vriendenloterij In maart verraste de Vriendenloterij onze club met een geweldig bedrag van EUR 4.444,- als eenmalige schenking. De vriendenloterij schenkt dit bedrag aan deelnemende clubs ter compensatie voor de stijging van de energielasten voor de verenigingen. In totaal steunt de Vriendenloterij het verenigingsleven eenmalig met 5,6 miljoen.
  Kagia is de Vriendenloterij zeer erkentelijk voor deze mooie en welkome schenking. Natuurlijk danken wij ook de personen die voor Kagia deelnemen aan de Vriendenloterij.

  Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel! Voor elk lot, dat aan Voetbalvereniging Kagia is gekoppeld ontvangt onze club EUR 5,80 per trekking!

  Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig.

  Sponsor nieuws

  Lobbezoo B.V. hoofdsponsor tot en met juni 2025

                 


  Voetbalvereniging Kagia is zeer verheugd, dat Lobbezoo Verwarming en Airconditioning de samenwerking als hoofdsponsor van onze club heeft verlengd tot en met juni 2025. Zaterdag 18 maart j.l. zijn de handtekeningen officieel gezet onder de samenwerkingsovereenkomst.
   
  Lobbezoo B.V. is hoofdsponsor van v.v. Kagia sinds het seizoen 2019/2020. Met deze nieuwe afspraak tonen Dick, Esther en Glenn Lobbezoo hun enorme betrokkenheid bij onze club en haar selectie aan. Het bestuur is dankbaar voor het vertrouwen en de steun.
   
  Lobbezoo Verwarming en Airconditioning is uw totaalinstallateur op het gebied van comfort van de werk- of leefomgeving. Van ontwerp tot realisatie geheel in eigen hand, op basis van vele jaren ervaring, en met een oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Neem gerust eens een kijkje op de website www.lobbezoo.nl. 
   
  We danken Dick, Esther en Glenn en wensen hen nog ruim 2 seizoenen veel plezier toe.
    Nieuwe reclameborden voor Dehaco en Polderman
  Polderman B.V. heeft onlangs de sponsorovereenkomst met v.v. Kagia verlengd en haar reclamebord vernieuwd. Bij dit autobedrijf uit Lisse is aandacht voor mens en mobiliteit de standaard. Voor meer informatie over Polderman kunt u terecht op www.polderman-lisse.nl.
  Met het Lisserbroekse bedrijf Dehaco B.V. is een overeenkomst gesloten voor een reclamebord. Dehaco is dé totaalleverancier voor de sloop-, recycling- en asbestsaneringsbranche. Haar website kunt u benaderen via de link: www.dehaco.nl
  Wij danken Polderman en Dehaco voor het vertrouwen en hun steun aan onze club.
  De sponsorcommissie,
  René Bakker, Piet Daalman, Gerco Hulsbos, Maurice Hoogervorst

  Bestel jouw doos Corona hier!
  Statiegeld op blikjes, per 1 april (0.15 per blikje)

  Vanaf 1 april aanstaande voert Nederland statiegeld in op blikjes. Per blikje betaal je 15 eurocent extra. Hiermee wil de overheid bewerkstelligen dat nog meer blikjes worden gerecycled, en niet in het zwerfafval terechtkomen. Je kunt lege blikjes inleveren bij Voetbalvereniging Kagia. Kagia ontvangt dan het statiegeld waarmee we leuke activiteiten kunnen organiseren.
  Uiteraard kun je de blikjes ook zelf inleveren bij je supermarkt.
  Onze leveranciers brengen het statiegeld gefaseerd in rekening. Wij houden u op de hoogte wanneer wij de verkoopprijs zullen aanpassen.
  Oude Kagia kleding komt goed terecht in Gambia

  Een vriendin van mevrouw Nobelen, oma van Elin (MO13) en Ravi (JO11-2), woont in Gambia om daar vrijwilligerswerk te doen. Zij heeft diverse mensen in Nederland die voor haar kleding inzamelen en als er dan voldoende verzameld is, laat zij het per container daarheen brengen. Zij zorgt dan persoonlijk dat het bij mensen terecht komt die het hard kunnen gebruiken. Alle oude Kagia kleding hebben we gedoneerd aan dit mooie doel. Het heeft even geduurd, maar de oude voetbalkleding van Kagia is goed terecht gekomen! Vanuit Gambia kwam het volgende bericht; "Ja dit was echt leuk. Er werd haast gevochten om de kleding, maar gelukkig hebben we veel kinderen blij gemaakt!"

  Taakie

  Afgelopen November hebben wij een speciale nieuwsbrief verstuurd over de introductie van Taakie. Wij zetten Taakie op dit moment actief in om diverse vrijwilligersdiensten in te vullen. 

  Sinds de introductie van Taakie bij Kagia hebben we al diverse nieuwe enthousiaste vrijwilligers weten te werven. Zo zijn er mensen die zich hebben aangemeld als gastheer / gastvrouw, anderen die zo nu en dan een bardienst draaien en daarnaast ook vrijwilligers die actief deel uit willen maken van bijvoorbeeld de projectgroep energiebesparing en de communicatiecommissie. 

  Binnen de vereniging is altijd ruimte voor (en behoefte aan) extra vrijwilligers. We willen je daarom vragen de vragenlijst in te vullen als je dit nog niet hebt gedaan. Dit kan deze link

  Na het invullen - en akkoord geven of het benaderd worden door de vereniging - kun je een Whatsapp ontvangen met de vraag of het je leuk lijkt een bepaalde taak op te pakken. Dit kan een eenmalige taak zijn of een langdurige taak. Jij bepaald of je hierop in gaat of even overslaat. 

  Aan- & afmelden

  Wil je stoppen met voetballen?
  Wat jammer! Wij willen jou of je ouders vragen dit zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 1 mei 2023 door te geven aan de administratie van v.v. Kagia.

  Je kunt dit doen door een e-mail te sturen aan: administratie@kagia.nl met daarin jouw gegevens en (indien mogelijk) de reden van stoppen.

  Wil jij je aanmelden (en overschrijven) bij Kagia?
  Je kunt je op ieder moment via de website van v.v. Kagia (link “https://www.kagia.nl/club_aanmelden”) aanmelden. Ouders/spelers kunnen tijdens de aanmelding aangeven in welk team ze willen spelen. Spelers die de afgelopen 5 jaar bij een andere vereniging hebben gespeeld, moeten worden overgeschreven. Dit gaat automatisch maar alleen als aan alle verplichtingen bij de ex-vereniging is voldaan. Controleer dit voor 1 juni zodat je overschrijving tijdig in orde wordt gemaakt.

  Bovenstaande informatie willen we graag zo snel mogelijk weten omdat de jeugdcommissie en VTC al druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

  Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust een mail naar de administratie via administratie@kagia.nl

  Agenda April

  01 April: Loterij t.b.v. team Rolling for Mees / Duchenne Heroes
  14 April: Pubquiz
  26 April: 7x7 toernooi v.v. Kagia (Koningsvoetbal)
  28 April: Discozwemmen O9 t/m O11
  28 April: Koppelklaverjassen

  Je vindt de volledige agenda hier.

  Op vrijdag 28 april gaan we van 19:00 - 21:00 discozwemmen met de spelers van de O9 t/m O11 in zwembad de waterkanten. Ga jij ook gezellig mee? Meld je dan aan via het formulier op deze pagina! Dit kan tot en met 25 april. 

  Het is de bedoeling dat de kinderen gebracht en gehaald worden door ouders. Let op: zwemdiploma A is verplicht! 

  Wij hebben er veel zin in! 

  Met sportieve groet,
  Jeugdcommissie

  Inloopspreekuur sportmedisch team Boot & Broersen
  Heb jij een blessure opgelopen tijdens een wedstrijd of training? Of een vraag over een langer bestaande klacht? Dan ben jij welkom op het inloopspreekuur van Boot & Broersen.

  Het inloopspreekuur is iedere maandag van 18:30 tot 19:30 uur bij Boot en Broersen in Lisse (Vivaldistraat 67A, 2162 AB Lisse).

  Je moet jezelf wel aanmelden zodat je zeker weet dat er een behandelaar beschikbaar is (zie flyer). Boot en Broersen heeft iedere maandag twee fysiotherapeuten beschikbaar voor het inloopsspreekuur.

  Moet ik iets betalen voor het inloopspreekuur? Nee, het inloopspreekuur is een samenwerking tussen Boot en Broersen en v.v. Kagia. Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden. Het consult wordt ook niet gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. Het is dus een “gratis” consult die jou verder helpt met een goede diagnose, doorverwijzing of behandelplan.

  Heb jij als lid van v.v. Kagia behoefte aan een specialist op het gebied van fysiotherapie neem dan eens contact op met de praktijk van Boot en Broersen. Zoals je kunt lezen op de website biedt de praktijk heel veel ondersteuning en behandeling aan.

  Bestuur v.v. Kagia

  Sponsorkliks

  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. De webshops van Bol.com en Coolblue zijn populair, maar bij het online boeken van uw vakantie via bijvoorbeeld Expedia, Booking.com of AirBNB ontvangt v.v. Kagia ook een mooie provisie. Met andere woorden: bestel NIX zonder Sponsorkliks en klik op de link op de Kagia website (of direct hier) voor het doen van je online aankopen.

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina