• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Juli 2021

  Van de voorzitter

  We mogen weer
  De Corona beperkingen zijn bijna allemaal weer ingetrokken. (we moeten nog steeds 1.5 meter afstand houden). Ook de senioren mogen weer een wedstrijd spelen tegen elftallen van andere verenigingen. En de kantine gaat weer open. Vanaf 10 juli bent u weer van harte welkom op zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur voor gezellig samen zijn.

  De voorzitter stopt
  Soms moet je in de spiegel kijken en concluderen dat iets je ding niet is. Ik heb daarom besloten om na de algemene ledenvergadering niet verder te gaan als voorzitter van v.v Kagia. Samen met het bestuur gaan we er alles aan doen een opvolger te vinden

  Onderzoek Jazz Prins
  Selectiespeler Jazz Prins heeft voor zijn studie een enquête gehouden over vrijwilligers. Veel Kagianen hebben de vragen van de enquête ingevuld. Bent u enthousiast geworden door de enquête en wilt u weten of u iets voor Kagia kan betekenen, dan wil het Bestuur en de Jeugdcommissie hier graag met u in gesprek over gaan. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Presentje leden en vrijwilligers

  Na een ellendig seizoen, zonder wedstrijden en activiteiten, wil het bestuur een presentje aanbieden aan de leden en vrijwilligers als dank voor de onvoorwaardelijke steun de afgelopen seizoenen. Hopelijk gaan we een redelijk normale vakantie en voetbalseizoen 2021/2022 tegemoet.

  Wat het presentje is, houden we nog even geheim, maar wij vinden het zelf heel bruikbaar voor de vrijwilligers, niet-spelende leden en spelers/speelsters. Spelers ontvangen het presentje aan het begin van jubileumseizoen 2021/2022. Vrijwilligers en niet-spelende leden ontvangen binnenkort een uitnodiging om het presentje op te halen. Houd uw mailbox dus in de gaten! 

  Enquête vrijwilligersbeleid
  Dag Kagianen,

  Kortgeleden heb ik jullie gevraagd om de vrijwilligers/ledenenquête in te vullen. Inmiddels is mijn onderzoek succesvol afgerond. Interessante ideeën en de nodige feedback zijn uiteraard meegenomen in het adviesrapport. v.v. Kagia en ik willen iedereen bedanken voor het invullen van deze enquête. Dankzij jullie medewerking heb ik uiteindelijk een mooi adviesrapport kunnen bewerkstelligen. Het Bestuur zal de komende maanden aan de slag gaan met de uitgebrachte adviezen. 

  Nogmaals dank,
  Tot het nieuwe seizoen!

  Vriendelijke groeten,
  Jazz Prins
  Financieel Nieuws
   

  Financiële terugblik seizoen 2020/2021
  Vlak voor het einde van dit vreemde seizoen wil ik de leden kort bijpraten over de financiële situatie van v.v. Kagia. Gelukkig heeft dit seizoen zonder wedstrijden en zonder kantine-inkomsten geen al te grote gaten in de financiën geslagen en gaan we financieel gezond het jubileumseizoen tegemoet. Het seizoen 2020/2021 wordt afgesloten met een klein exploitatietekort.

  Op hoofdlijnen is het volgende beeld te schetsen:

  - Onze trouwe leden en sponsoren zorgen voor een stabiele inkomstenstroom, dit seizoen en in de toekomst;
  - De jeugdleden hebben voor een mooie financiële impuls gezorgd met de Grote Clubactie;
  - Er waren geen activiteiten mogelijk, waardoor veel geplande uitgaven niet doorgingen;
  - Met de grote leveranciers, zoals Inbev en AA-drink, zijn regelingen getroffen om kantineproducten terug te nemen, die wij niet meer konden verkopen;
  - Tot slot zijn vanuit het rijk en de gemeente diverse steunpakketten beschikbaar gesteld, zoals de teruggave van de volledige veldhuur.

  Een volledige uiteenzetting van alle cijfers over het seizoen 2020/2021 volgt op de algemene ledenvergadering.

  Contributies seizoen 2021/2022
  Leden van voetbalvereniging Kagia betalen de contributie voor het gehele seizoen vooruit. Het seizoen begint al op 1 juli 2021 en loopt tot en met 30 juni 2022.

  Medio augustus ontvangen alle leden de contributiefactuur via de e-mail, die in de ledenadministratie is vastgelegd. Eind augustus incasseert Kagia het verschuldigde bedrag van uw bankrekening, of dient u zelf het bedrag over te maken. De contributiebedragen voor het seizoen 2021/2022 vindt u hier.

  Kagia biedt de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen, in augustus, oktober en december. Wilt u hiervan gebruik maken, stuur dan een verzoek naar contributies@kagia.nl. Leden, die in het verleden al zo’n verzoek hebben ingediend, worden nu ook in termijnen gefactureerd.

  Te weinig geld voor een sportclub?
  Wil je kind graag op voetballen, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Zij betalen voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie en eventueel de spullen zoals sportkleding en voetbalschoenen. Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl of neem contact op met mij.

  Bestel NIX zonder sponsorkliks
  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. De webshops van Bol.com en Coolblue zijn populair, maar bij het online boeken van uw vakantie via bijvoorbeeld Expedia, Booking.com of AirBNB ontvangt v.v. Kagia ook een mooie provisie. Met andere woorden: bestel NIX zonder Sponsorkliks en klik op de link op de Kagia website (of direct hier) voor het doen van je online aankopen.

  Gerco Hulsbos,
  Penningmeester

  Sponsor nieuws

  U kent onze slogan nu wel: “Steun onze sponsoren, zij steunen ons!”

  Kijk eens op onze website voor een overzicht van onze sponsoren.

  Royal De Ree Holland verlengt sponsorovereenkomst
  De sponsorcommissie is zeer verheugd dat de familie De Ree de overeenkomst als sponsor met v.v. Kagia heeft verlengd met 5 seizoenen. Lex en Jørgen, bedankt voor jullie vertrouwen!

  Een stukje van de website van dit prachtige bedrijf met hoofdkantoor in Lisserbroek: “Royal De Ree Holland is ruim 100 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen, verpakken en transporteren van topkwaliteit bloembollen, vaste planten en aanverwante producten. We leveren aan verschillende markten in meer dan 40 landen wereldwijd. Onze jarenlange kennis en inzichten in deze markten delen we graag met je, om jouw business te optimaliseren.”

  Sponsorcommissie v.v. Kagia

  Kantine nieuws             

  BTW op kleine plastic flessen

  Vanaf 1 juli 2021 wordt er statiegeld op kleine plastic flesjes voor frisdranken, zoals AA, en waters in Nederland ingevoerd. Het statiegeld tarief is 0,15 cent per flesje. De verkoopprijs van deze frisdranken wordt dus verhoogd met het statiegeld bedrag.

  Voetbalvereniging Kagia heeft zich aangemeld als vrijwillig innamepunt. Ten eerste betekent dit dat Kagia u geen statiegeld terugbetaalt voor lege flesjes. Wilt u uw statiegeld terugontvangen, dan levert u de flesjes in bij de supermarkt, of ander verplicht inzamelpunt.

  U kunt het statiegeld op de lege flesjes wel aan Kagia doneren. In de kantine komt een verzamelbak te staan, waar de lege flesjes in kunnen worden gedaan. Kagia levert deze flesjes dan in en ontvangt het statiegeld.

  Hoofdsponsor in beeld

                                 

  Lobbezoo BV is een installatie bedrijf in de W-installaties. Wij werken veel in de grote renovatieprojecten van woonhuizen, voornamelijk in Amsterdam. Daarnaast hebben wij veel werk in het vervangen en het nieuw plaatsen van ketels en airconditionings, zowel particulier als bedrijfsmatig. Naast het plaatsen hebben wij ook een onderhoudstak binnen het bedrijf om alle geplaatste machines in de toekomst goed te laten werken. Tevens is Lobbezoo BV de trotse hoofdsponsor van v.v. Kagia. Een mooi moment om het bedrijf uitgebreider uit te lichten. 

  Lobbezoo BV is in 1966 opgericht door Marinus Lobbezoo. Dick Lobbezoo heeft dit bedrijf overgenomen van zijn vader. Op dit moment is de 3e generatie (Glenn) bezig met de overname van het bedrijf. Je kunt het dus een echt familiebedrijf noemen. 

  Als bedrijf zijnde proberen wij altijd te streven naar zoveel mogelijk kwaliteit leveren. Dat gaat dan om het zo vakkundig mogelijk installeren van nieuwe installaties, en het zo goed mogelijk onderhouden van bestaande installaties. Door kwaliteit te leveren bind je particulieren en bedrijven voor een langere tijd wat zekerheid geeft voor de toekomst. ‘Kwaliteit in comfort’ is daar een uitspraak in, om altijd een optimaal binnenklimaat te creëren, waar dan ook. 

  Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen en onderhouden van CV- en airconditioning systemen. Er is veel expertise binnen het bedrijf en ook de monteurs hebben die kennis. Wij proberen altijd de beste oplossing te vinden voor alle soorten werkzaamheden. 

                                  

  Onze link met Kagia is duidelijk. Glenn Lobbezoo (inmiddels deels eigenaar Lobbezoo BV) speelt nu 4 jaar bij Kagia. Vanuit Dick Lobbezoo, vader van, was er wel interesse om sponsor te worden bij Kagia. Vanuit Kagia was er toen ook vraag naar een nieuwe hoofdsponsor en zodoende hebben beide partijen elkaar gevonden. Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig, bij een warme club zoals Kagia dat is. 

  De komende jaren proberen wij als bedrijf uiteraard financieel gezond te blijven. Daarnaast zijn wij actief op zoek naar nieuwe monteurs om te kunnen groeien. De ambitie is om wat groter te gaan worden, en zo ook meer werk aan te kunnen nemen. Het is een extreem drukke tijd en extra handen zijn dus zeer welkom. De uitdaging in deze sector is alleen dat er steeds minder goede monteurs voorhanden zijn. 

  Wij hopen als bedrijf zijnde dat er zo snel mogelijk weer gevoetbald kan worden, dan zijn wij uiteraard ook weer op de shirts van de selectie te vinden. Iedereen wil weer voetballen en als sponsor zijnde hopen wij daar ook zeker weer op. Als trotse sponsor wensen wij Kagia uiteraard ook sportief het beste toe de komende jaren. Wij hopen dan ook dat het komende seizoen weer ‘normaal’ verloopt en dat onze bedrijfsnaam veelvuldig op de shirts langs de velden te zien is.  

  Vacature:

  MET SPOED GEZOCHT: Schoonmaker (m/v) voor de kleedkamers (tegen vergoeding)

  Onze kleedkamers worden wekelijks intensief gebruikt en hierdoor blijven ze natuurlijk niet helemaal smetteloos schoon.

  Wij zijn per direct op zoek naar één of meerdere personen die, tegen betaling, de schoonmaak van de (scheidsrechters) kleedkamers en buiten toiletten op zich wil(len) nemen.

  De schoonmaak moet (bij voorkeur) plaatsvinden op maandagochtend of middag, of in overleg op een andere dag. Het tijdstip kan zelf ingevuld worden.

  Het aantal uren dat hier mee gemoeid is, verschilt per periode (in de herfst en winter meer dan in de lente en zomer) en per wedstrijdschema (soms veel en soms weinig wedstrijden op zaterdag). Heb je interesse of heb je vragen, neem dan contact met ons op via: hoofdbestuur@kagia.nl.

  Concept teamindeling Jeugd 2021/2022

  De Jeugdcommissie en de Voetbaltechnische commissie jeugd hebben de afgelopen periode veel tijd en energie besteed aan het indelen van onze jeugdspelers.

  Ieder jaar is dat geen makkelijk opgave. Ook dit jaar hebben we met grote zorgvuldigheid, rekening houdend met de vele verzoeken en de (on)mogelijkheden van aantallen per leeftijdscategorie de concept teamindeling gemaakt. Keuzes die we maken zijn naast bovenstaande ook de criteria in ons Jeugd OpleidingsPlan (JOP).

  Wij denken dat we met deze conceptindeling een mooie basis hebben voor het seizoen 2021-2022.

  De voorlopige indeling en het trainingsschema vind je hier

  Wanneer u nog vragen heeft dan zijn wij vanzelfsprekend bereid die te beantwoorden. Wij beantwoorden alleen vragen die per e-mail aan ons gestuurd zijn.

  E-mail adres voor vragen is: indeling2021@kagia.nl

  Wij willen jullie met klem vragen deze weg te bewandelen en niet het contact per telefoon, persoonlijke e-mail of WhatsApp te zoeken.

  Wij zullen binnengekomen berichten op die wijze dan ook niet beantwoorden en u wijzen op het e-mail adres.

  Voor nu wensen u allemaal een fijne zomervakantie!

  Jeugdcommissie en de Voetbaltechnische commissie jeugd v.v. Kagia

  Nieuws van de VTC

  Heel voorzichtig zijn er weer activiteiten op de club. Geweldig om te zien!

  De selectie is gestart met deel 1 van de voorbereiding die loopt tot en met 17 juli 2021. Op zaterdagmiddag 17 juli 2021 speelt een mix van de selectie tegen een mix van Warmunda.

  Voor beide verenigingen eindigt dan deel 1 van de voorbereiding. De selectie start dan op 3 augustus met deel 2 van de voorbereiding. Op de website staat het programma van de selectie.

  De overige senioren hebben tot 1 juli doorgetraind. Een aantal (nieuwe) teams hadden er echt zin in! 9 teams op zaterdag en 2 zeventalen op vrijdag. Een record van 11 seniorenteams.

  De komende periode zal het wat rustiger zijn. Op de zaterdagen kunnen door de seniorenteams onderling een wedstrijd voetballen en na afloop een drankje nuttigen op het sportcomplex.

  Ook de aanvoerdersavonden staan alweer gepland. Schrijf de eerste alvast maar op want die is op: maandag 13 september 2021. De overige avonden zijn: maandag 14 februari 2022 en maandag 23 mei 2022.

  De jeugd is net terug van een geweldig jeugdkamp. Wat een mooi kamp, wat een geweldig weer en wat een uitdagend programma. De complimenten aan de jeugdkampcommissie.

  Woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 zijn de Play2Improve voetbaldagen. Heb jij je kind nog niet aangemeld doe dat dan snel. Het aanmeldformulier vind je hier.

  In deze nieuwsbrief heb je ook kunnen lezen dat de voorlopige teamindelingen zijn gepubliceerd. Al met al heeft/zit de jeugdafdeling (niet) stil.

  Vacature VTC
  Twee seizoen terug nam Wouter van der Veek afscheid als VTC lid senioren zaken. Helaas hebben we tot nu toe nog geen vervanger gevonden.

  Wij willen daarom de functie nogmaals onder de aandacht brengen. Lijkt het je leuk om samen met Martijn Kool de overige senioren te vertegenwoordigen neem dan vrijblijvend contact met Martijn of Mark op.

  Komende periode
  De komende periode hopen we echt te gaan genieten van vakantie! Ik hoop dat iedereen op vakantie kan/mag. Vanaf deze plaats namens de gehele VTC jeugd: Een fijne vakantie!

  We starten met de jeugd en de overige senioren weer vanaf 16 augustus 2021.

  Een sportieve groet,
  Voetbal technische Commissie

  Scheidsrechters gezocht!

  Het ziet er naar uit dat we volgend seizoen meer junioren- en seniorenteams krijgen. Top voor de club, maar voor de SR-commissie een nog grotere uitdaging.

  Meer teams betekent meer wedstrijden en dus ook meer scheidsrechters. Wij zijn dus op zoek naar jou!

  Lijkt het je leuk om af en toe een wedstrijd te fluiten bij de jeugd of de senioren? Neem dan eens contact met ons op. Wij begeleiden je, we helpen je en we zorgen dat je optimaal wordt gefaciliteerd.

  Bel met Arjan (06-36169573) , Paul (06-10913532), Maarten (06-16398582) of stuur een e-mail naar scheidsrechters@kagia.nl.

  Blijf gezond en tot snel!
  De SR-commissie

  Play2Improve Voetbalkamp 

  Wat een waanzinnig nieuws! Play2Improve komt deze zomervakantie weer terug bij Kagia. Ervaar tijdens het voetbalkamp hoe het is om als prof te trainen. Werk aan je technische vaardigheden, doorzettingsvermogen en speel samen met leeftijdsgenoten van jouw niveau. Schrijf je snel in en beleef onder professionele begeleiding 3 waanzinnige voetbalochtenden! De voetbalochtenden bij v.v. Kagia vinden plaats van woensdag 14 juli tot vrijdag 16 juli.

  De voetbalochtenden zullen in het teken staan van professionele (techniek)training. Functionele techniek, tactiek en plezier staan hierin centraal!

  Let op, de voetbalochtenden zijn niet clubgebonden en dus voor iedereen toegankelijk.

  Data 14 t/m 16 juli

  De voetbalochtenden zijn onderverdeeld in vijf fases:
  08:30-09:00 uur: Aankomst spelers
  09:00-10:15 uur: Training
  10:15-11:00 uur: Pauze/Animatie
  11:00-12:30 uur: Toernooivormen
  12:30-13:00 uur: Vertrek spelers

  Deelnemers
  Alle spelers tussen de 6 en 13 jaar kunnen zich via deze link opgeven.

  Waarom kiezen voor het Play2Improve-voetbalkamp: ·

  • Spelers worden begeleid door gediplomeerde en ervaren trainers.
  • Door de trainingsgroepen klein te houden, krijgen de spelers voldoende individuele aandacht.
  • De trainingsgroepen worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit. Hierdoor traint iedereen op zijn eigen niveau.
  • Spelers beleven een leerzame en gezellige voetbaldagen.
  • Uw kind is actief in een veilige en vertrouwde omgeving.
  • De trainers worden opgeleid volgens de Play2Improvevoetbalmethode.
  Kosten
  De kosten voor de voetbalochtenden bedragen €75,-. Dit is inclusief het gele training shirt en diverse tussendoortjes. Al reeds in het bezit van ons shirt? Dan ontvang je nogmaals €5,- korting op het deelname bedrag.
  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*