• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Januari 2022

  Van de bestuurstafel

  In de afgelopen maanden was het noodgedwongen stil bij onze vereniging. Jeugd en overige senioren mochten in december nog competitiewedstrijden spelen, maar publiek was niet welkom. Halverwege december werden de Coronabeperkingen nog groter. Een aantal leuke evenementen in ons jubileumseizoen moest daarom ook worden uitgesteld. Als bestuur proberen we elke nieuwe maatregel zo goed als mogelijk voor de situatie bij Kagia in te vullen en aan u te communiceren. Leuk is het zeker niet.

  De belangrijkste uitdaging voor het bestuur is een goede invulling van alle vrijwilligerstaken. v.v. Kagia draait volledig op haar vrijwilligers en we kunnen wel stellen dat het verenigingsleven bijna 2 jaar heeft stilgestaan. Het bestuur gaat deze uitdaging graag aan, samen met de leden en ouders van jeugdleden. Heeft u ideeën of wilt u zich als vrijwilliger inzetten, meld u zich dan bij een van de bestuursleden .

  Een aantal zaken gaat ook gewoon door. De VTC kondigde begin januari aan, dat er met hoofdtrainer Hein Leliveld overeenstemming is bereikt over een verbintenis voor het seizoen 2022/2023. Voorts heeft een afvaardiging van de jeugdcommissie in december een bijeenkomst van de KNVB bijgewoond over het onderwerp ‘Veilig Sportklimaat’. Dit onderwerp zal de komende maanden zeker hoog op de agenda komen te staan door al het recente nieuws over The Voice Of Holland. Tot slot is het ook belangrijk dat de meeste sponsoren de sponsorfactuur over dit seizoen weer hebben voldaan. Een ontzettend belangrijke, financiële ondersteuning voor v.v. Kagia.

  Tot snel op ons mooie sportpark.

  Zonder redactie geen nieuwsbrief en website

  De winterstop is weer voorbij, de trainingen gestart en er mag weer publiek aanwezig zijn. Kortom Kagia komt op alle vlakken weer tot leven! Maar ook achter de schermen willen wij alles in leven houden. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die samen de redactie willen vormen van onze nieuwsbrief en de website. Vind je social media content leuker, ook dan ben je meer dan welkom!
  Neem voor meer informatie contact op met Melvin Gortzak of Corina Hoogervorst
  Financieel nieuws

  Vele trouwe sponsoren
  Elk jaar verzendt v.v. Kagia de facturen voor sponsoring in oktober. Juist in deze periode raakte Nederland weer in vergaande beperkingen vanwege Corona. Kagia mag zich gelukkig prijzen met de vele bedrijven die als trouwe sponsor onze club een zeer warm hart toedragen. Vele sponsoren hebben hun sponsorfactuur reeds betaald, waardoor we een gezonde financiële basis behouden.  

  Gift van Molenaar B.V.
  Kagia ontving in januari een gift van EUR 75,- van het bedrijf Molenaar, namens Michel de Ree. Michel en Molenaar B.V., ontzettend bedankt!

  Sponsorkliks
  In de maand december is er via Sponsorkliks EUR 31,- bij elkaar geklikt. Alle mensen, die hun online aankopen zijn begonnen op de Kagia website via Sponsorkliks, bedankt! Blijf uw online aankopen doen via de Sponsorkliks button op www.kagia.nl of direct via deze link (en voeg deze natuurlijk toe aan je favorieten!).

  Nieuws vanuit de sponsorcommissie

  Nieuwe sponsor: JAMES Autoservice Lisserbroek
  De sponsorcommissie heeft onlangs een 3-jarige overeenkomst gesloten met JAMES Autoservice Lisserbroek. Wij verwelkomen JAMES Autoservice natuurlijk van harte als sponsor.

  JAMES Autoservice Lisserbroek is het autobedrijf van De Bollenstreek. U kunt bij JAMES terecht voor nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto´s, lease, onderhoud en APK. Neem eens kijkje op hun website www.jameslisserbroek.nl of bezoek het bedrijf aan Gansoord 15 te Lisserbroek.

  Sponsorcommissie zoekt versterking De sponsorcommissie is dringend op zoek naar versterking. Graag komen wij met u in contact als u onze mooie voetbalclub wilt helpen met onderhouden van contacten met onze sponsoren en het enthousiasmeren van potentiële bedrijven om zich als sponsor aan Kagia te binden. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Piet Daalman, Maurice Hoogervorst of Gerco Hulsbos via sponsors@kagia.nl

                       

  Corona update 

  We hebben er met elkaar lang op moeten wachten, maar gelukkig wordt vanaf a.s. zaterdag de competitie hervat, kunnen we weer lekker voetbal kijken en kan de kantine ook weer open.

  Iedereen kijkt er natuurlijk ontzettend naar uit om elkaar te ontmoeten en om onder het genot van een drankje weer even lekker bij te kletsen. Helaas gaat dat ook weer gepaard met de nodige regels waar wij ons als vereniging aan dienen te houden:

  Voor toegang tot de kantine gelden de volgende regels:

  • Zorg dat je in het bezit bent van een geldige QR code (vanaf 18 jaar);
  • Een vaste zitplaats is verplicht;
  • Zorg dat je een mondkapje draagt waar dat moet;
  • Houd de 1,5 meter afstand;
  • Blijf thuis als je Corona gerelateerde klachten hebt.

  Help de vereniging door ervoor te zorgen dat de door de overheid gevraagde controles gedaan kunnen worden. Alleen dan kunnen we open blijven en weer gezellig met elkaar samen zijn.

  Bestuur v.v. Kagia

  Belactie Vriendenloterij

  Beste leden,

  Dit jaar bestaat v.v. Kagia 90 jaar. Om dit groots te kunnen vieren is er natuurlijk wel extra geld nodig.

  Daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor uw Vereniging’ van de VriendenLoterij!

  Op woensdag 16 februari tussen 19:00 en 22:00 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen met de VriendenLoterij voor v.v. Kagia. Het is de moeite meer dan waard, want:

  · Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan v.v. Kagia

  · Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-

  · De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor uw Vereniging’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht

  Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar: info@kagia.nl.

  Hoe meer loten we verkopen, des te mooier ons Jubileumfeest kan worden. Daar gaan we samen voor toch?

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur v.v. Kagia

  Tussentijds vertrek Dennis Hulst

  In goed overleg tussen Dennis en de voetbaltechnische commissie is besloten om tussentijds het contract te beëindigen.

  Dennis was de afgelopen 4 jaar trainer/coach van ons tweede selectieteam. De afgelopen jaren heeft Dennis deze functie met veel plezier en inzet ingevuld.

  We hopen Dennis dan ook als vrijwilliger te kunnen behouden. De komende periode gaat Dennis kijken of er een leuke functie binnen de vereniging is die past binnen zijn drukke werk en prive leven.

  Namens de vereniging heel veel dank voor zijn trouwe inzet.
   

  Ruben Beukers en Albert (Ap) van de Burg zullen het seizoen van v.v. Kagia 2 afmaken. Beide heren steken de handen uit de mouwen en gaan er alles aan doen om het seizoen mooi af te ronden.

  Vanaf deze plaats danken wij Ruben en Ap voor hun toezegging en wensen wij hen veel succes!

  VTC selectie

  Vrijwilligers gezocht voor éénmalige belactie!

  Wat houdt het in?
  Op woensdag 16 februari a.s. willen we met een groep enthousiaste mensen proberen om zo veel mogelijk loten van de Vriendenloterij te gaan verkopen. Hier verdient de club een leuk zakcentje mee, wat we na deze 2 Corona jaren natuurlijk goed kunnen gebruiken. Zeker omdat we dit jaar ook ons 90 jarig jubileum vieren, en we dit graag groots aan willen pakken voor Jong & Oud.

  Wil je op 16 februari tussen 19:00 en 22:00 uur komen helpen? Geef je dan op bij het bestuur via hoofdbestuur@kagia.nl

  Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje!

  Alvast bedankt

  Bestuur v.v. Kagia

  Word jij dé Kagia vlogger?

  Scoor jij naast doelpunten ook graag likes? Dat komt goed uit! Wij zoeken namelijk spelers/ouders/vrijwilligers of andere enthousiastelingen die de activiteiten op onze club in beeld willen brengen op Instagram. Lijkt jou dit leuk? Stuur dan een mailtje naar webcommissie@kagia.nl

  Jubileum update 

  Inmiddels is het 90-jarig jubileumseizoen al ruim een halfjaar onderweg. Helaas hebben diverse activiteiten geen doorgang kunnen vinden vanwege de lockdown. De jubileumcommissie is echter vol goede moed leuke activiteiten aan het plannen voor de komende maanden en is daarnaast druk met het uitwerken van de grootse jubileumdag op zaterdag 25 juni 2022. Er is inmiddels een werkgroep opgezet waarin een groot deel van de commissies vertegenwoordigd isom er met elkaar een onvergetelijke dag van te maken voor alle leeftijden. 

  Daarnaast is de merchandise nog (beperkt) beschikbaar: 

  Jubileum auto-shawl: te bestellen via Jubileum Auto-shawls | v.v. Kagia
  Jubileum bal: te bestellen via Jubileum Bal | kagia (muta.nl)
  Jubileum bier: te bestellen via Nu verkrijgbaar: Jubileumbier | v.v. Kagia   

  Mocht je een combinatie van artikelen willen bestellen, stuur dan jouw bestelling per mail naar jubileum@kagia.nl.  

  Inloopspreekuur Boot & Broersen

  Vanaf 31 januari wordt het wekelijkse inloopspreekuur van Boot & Broersen bij v.v. Kagia hervat. Het spreekuur zal iedere maandag van 18:30 tot 20:00 plaatsvinden in de verzorgingsruimte bij v.v. Kagia.

  Het inloopspreekuur is in eerste instantie met name bedoeld voor de jeugdtak van Kagia, maar is vrij toegankelijk voor alle leden van Kagia.  Aanmelden is niet noodzakelijk, laatste inloop om 19:45. 

  Er zijn geen kosten verbonden aan het inloopspreekuur. 

  Voor meer informatie over de samenwerking tussen v.v. Kagia en Boot en Broersen zie het bericht op onze website.

  Met sportieve groet, 
  Sportmedisch team Boot en Broersen en VTC v.v. Kagia

  Wedstrijdverslagen

  Het is natuurlijk super leuk om na het weekend verslagen van de op zaterdag gespeelde wedstrijden te lezen. We moedigen je dan ook van harte aan om zelf wedstrijdverslagen te uploaden op onze website. Dit doe je eenvoudig via https://www.kagia.nl/wedstrijdverslag-uploaden. Wekelijks zullen wij de verslagen ook delen via onze social media kanalen.

  Met een paar eenvoudige stappen plaats je een wedstrijdverslag (indien gewenst met foto). Het wachtwoord dat je nodig hebt om een verslag te plaatsen is Seizoen21/22.

  Wij kijken uit naar alle verslagen!

  Vragen? Mail naar webmaster@kagia.nl

  Sportieve groet,
  Jeugdcommissie

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina