• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Januari 2021

  Van de voorzitter

  Het is nu woensdagmiddag en ik heb zojuist naar de persconferentie van Rutte/De Jonge gekeken. De komende periode wordt het er niet leuker op, we mogen steeds minder. (Avondklok enz.…)

  Gelukkig mag de jeugd nog trainen en op zaterdag onderling wedstrijdjes spelen. En is de onderhoudsploeg nog bezig op het complex om alles bij te houden. Twee zeer gerenommeerde stratenmakers hebben de tegels weer goed gelegd, waardoor de straat weer zo vlak is als een biljartlaken.

  Nieuwe trainer
  Voor komende seizoen is Hein Leliveld de nieuwe trainer van de selectie. Samen met de VTC is Hein al druk bezig met voorbereidingen voor het komende seizoen, zoals het samenstellen van de technische staf. Mark Scholte zal u verder informeren. Ons persbericht over de aanstelling van Hein vindt u hier. Een interview van Leiden Amateurvoerbal met Hein vindt u hier

  Bestuur Kagia
  Er valt op dit moment niet veel te melden vanuit het bestuur. Penningmeester Gerco Hulsbos is druk bezig met het aanvragen van de steunmaatregelen waar wij gebruik van kunnen maken. Door deze maatregelen zullen de financiële gevolgen van de Corona-crisis beperkt blijven. Maar dat we dit seizoen met een tekort zullen afsluiten, is wel duidelijk. Alle steun kunnen we daarom goed gebruiken.

  Hou vol, blijf gezond en hopelijk tot gauw op ons complex

  René Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Club van 100 en reclameborden

  De club van 100 verwelkomt wederom een nieuw lid: Elbert Hulsbos.
  Bovendien prijkt er binnenkort een nieuw reclamebord langs het hoofdveld van Slootweg ICT Hosting Consultancy, het bedrijf van Mark Slootweg.
  Kent u ook iemand die Kagia financieel wil ondersteunen als sponsor, of als lid van de club van 100? Meld u aan via onze website onder 'Sponsoring' of neem contact op met de sponsorcommissie.

  Van de Penningmeester

  Financiële tussenstand
  Bij aanvang van het huidige seizoen heeft het bestuur een aantal scenario's gemaakt om de gevolgen van Corona op de financiële situatie van Kagia in kaart te brengen. We categoriseerden 3 opties: een geringe impact, een redelijke impact en een grote impact, afhankelijk van de periode dat de kantine moest worden gesloten. We weten allemaal hoe Corona momenteel ons leven beïnvloedt en zijn dan ook in de ergste categorie beland.

  Hoe proberen we een dreigend exploitietekort te beperken? Simpel gezegd is dit uitgaven beperken en bestaande inkomsten zoveel mogelijk in stand houden of nieuwe inkomstenbronnen vinden.
  Het bestuur kijkt natuurlijk zeer kritisch naar alle uitgaven, zodat alleen de noodzakelijke uitgaven worden gedaan. De Grote Clubactie ging gelukkig gewoon door en de jeugd heeft een recordbedrag van ruim EUR 3.100 opgehaald. Voorts blijven de vele sponsoren Kagia gelukkig ook trouw en hebben de meesten hun sponsorbijdrage voldaan. Onze bierleverancier Inbev heeft ons wederom geholpen door het bier terug te nemen tegen vergoeding van de inkoopprijs. Namens alle voetbalverenigingen in de  Haarlemmermeer is een verzoek ingediend bij de gemeente om de veldhuur voor dit seizoen kwijt te schelden. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheid om geld van de energieleverancier terug te krijgen over de afgelopen jaren door onze 2 aansluitingen te laten berekenen als 1 aansluiting. Dit zou een besparing op de vaste energiekosten kunnen opleveren. Tenslotte kan Kagia gebruik maken van de financiële steun van de overheid in de vorm van de regelingen TASO, TVL en NOW. 

  Al met al heb ik voldoende vertrouwen dat het exploitatietekort over dit seizoen niet al te groot zal worden. En blijf ik hopen dat we dit seizoen met elkaar nog wedstrijden mogen spelen, bekijken én nabeschouwen in de kantine.

  Gerco Hulsbos
  Penningmeester
  Vertrek Kristian Weijers

  Zoals jullie op de website hebben kunnen lezen, vertrekt Kristian Weijers na één (Corona) jaar bij onze club. Kristian heeft een hele mooie uitdaging aangeboden gekregen bij VVSB (zat) 1. Erg jammer voor ons, want wij zagen de meerwaarde van Kristian in onze club zeker!

  Vanaf deze plek feliciteren wij hem nogmaals met deze mooie nieuwe uitdaging!

  De komende periode gaan we voorzichtig starten met de werkgroep die zich bezig gaat houden met het seizoen 2021 – 2022. Kristian zal tot het einde van dit seizoen deelnemen aan deze werkgroep en zich blijven inzetten voor de jeugdafdeling van v.v. Kagia.  

  Invullen HJO functie
  Vanzelfsprekend willen wij de functie van HJO opnieuw invullen. Het eerste jaar met een HJO heeft ons, ondanks een bijzonder seizoen, veel plezier opgeleverd.

  De functie creëert een meerwaarde naar de VTC jeugd, de jeugdcommissie en (in)direct naar trainers, leiders en spelers/speelsters.

  Op dit moment zijn wij in gesprek met kandidaten voor deze functie. Medio februari 2021 hopen wij jullie via de website en deze nieuwsbrief te informeren over de opvolger van Kristian.

  Met sportieve groet,
  Voetbal Technische Commissie v.v. Kagia

  Vacatures

  Hieronder zie je een selectie van onze openstaande vacatures. Een overzicht van alle vacatures vind je op deze pagina

  Geen passende vacature voor jou, maar wil je wel je steentje bijdrage aan onze mooi club? Mail dan naar info@kagia.nl.

  Sponsorkliks

  Online shoppen, verzekering afsluiten, staatslot kopen of een hapje eten bestellen? Doe dit via deze link en sponsor gratis v.v. Kagia. Jij betaalt dezelfde prijs en de club ontvangt een commissie! Klik hier voor meer informatie over Sponsorkliks. Bestel niks zonder Sponsorkliks!

                               
   
  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia