• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Februari 2021

  Van de voorzitter

  Dat een vereniging belangrijk is in onze samenleving is nu wel duidelijk geworden. Popgroep de Dijk zong er al over, “je weet pas wat je mist, als het er niet is”. Samen sporten, samen kaarten, samen voetbal kijken, samen…. We mogen niet samen zijn en dat is een groot gemis. Laten we hopen dat de vaccinaties hun werk doen en dat we weer bij elkaar mogen komen. Wat ik vooral hoop is dat jullie Kagia trouw blijven in deze zware tijd en niet het lidmaatschap opzeggen. Dit speelt namelijk op dit moment bij de sportverenigingen, hoe behouden we onze leden.

  Na sneeuw komt zonneschijn.
  Konden we weer eens lekker schaatsen op de ijsbaan en Ringvaart, een week later was het heerlijk weer op te voetballen op ons complex. Zaterdagmorgen was het weer gezellig druk met jeugdspelers, en in de middag heeft de selectie weer “Corona-proef” getraind.

  Corona in Denemarken
  In Nederland mogen volwassenen maar met 2 personen samen sporten op 1,5 meter afstand. En mogen we maar 1 persoon thuis ontvangen. Van familie uit Denemarken heb ik vernomen dat zij daar een ander beleid aanhouden, waarbij het cijfer 5 belangrijk is. Je mag maximaal met 5 personen samen zijn (dus mag je met 4 personen op bezoek naar Oma die alleen woont) en mag je ook met 5 personen sporten. Dat zou voor ons al een verademing zijn .

  Hou vol en hopelijk tot gauw op ons complex

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Jazz Prins stagair bij v.v. Kagia

  Hallo Kagianen,

  ik zal me zelf even voorstellen. Ik ben Jazz Prins, 22 jaren jong en ik ben sinds vorige zomer aangesloten bij de selectie van v.v. Kagia. Ik studeer Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en ik zit in mijn 3e jaar. Ik ambieer om diëtist te worden van beroep. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat er in een sportvereniging leeft omdat ik later wellicht in een sportvereniging aan de slag wil gaan. Ik volg nu de minor Sport, Beleid en Bestuur en tijdens deze minor is het de bedoeling dat je stage gaat lopen bij een sportvereniging.  

  Ik ben erg blij dat ik de toestemming van het bestuur heb gekregen om bij v.v. Kagia stage te lopen. Deze stage betreft een voorstel hoe v.v. Kagia het maximale uit zijn vrijwilliger kan halen en hoe vrijwilligers enthousiast te maken om iets voor de club te doen. Voor Kagia en mijzelf is dit een hele mooie uitdaging! In deze coronaperiode is het natuurlijk lastig om fysiek aanwezig te zijn op de club, maar zodra er versoepelingen komen zal ik vaak te zien zijn in Lisserbroek! Ik hoop jullie snel te zien op de club en houd jullie op de hoogte via de nieuwsbrief.

  Groetjes,
  Jazz Prins

  Bestel niks zonder Sponsorkliks!

  In de huidige Coronatijd en alle geldende beperkingen bestellen we veel online. U kunt Kagia financieel steunen bij heel veel online bestellingen! Zodra u iets online wilt bestellen, gaat u naar de Kagia website (www.kagia.nl), klikt aan de rechterkant op het SPONSORKLIKS logo ("Bestel NIX zonder SPONSORKLIKS") en kiest u de online shop waar u iets wilt afnemen. Of direct via deze link. U hoeft zich niet te registreren. Kagia ontvangt dan een commissie over uw aankoop.

  In december 2020 en januari 2021 is ruim EUR 70,- aan commissie ontvangen. De top onlinewinkel is Bol.com. Kagia heeft ook commissie ontvangen voor online aankopen via Thuisbezorgd, Independer Zorg, Blokker, Hunkemöller, AlleKabels en Coolblue.

  Helpt u ook mee?

  Gerco Hulsbos
  Penningmeester

  Nieuwsbrief update namens VTC Selectie

  Hoewel de competities al een tijdje stil liggen, zijn wij namens de VTC-selectie de laatste weken enorm druk geweest. Het is nog altijd onduidelijk hoe dit seizoen zal eindigen en dus hebben we alvast een aantal grote stappen richting het komende seizoen gezet wat betreft onze selectie.

  Zo hebben we de laatste weken enorm veel gesprekken gevoerd met spelers van de Kagia-selectie. Wat daaruit is gekomen? In ieder geval heel veel goed nieuws, want bijna alle spelers hebben laten weten ook komend seizoen door te gaan met het spelen in de selectie. Dat stemt ons natuurlijk uiterst tevreden, omdat we graag de groep bij elkaar willen houden. Niet alleen omdat we tevreden zijn over de groep in z’n geheel, maar ook omdat we onze identiteit willen behouden.

  We hechten er namelijk ontzettend veel waarde aan dat jeugdspelers de kans krijgen om zich te bewijzen in de selectie. Het afgelopen jaar is een grote groep jeugdspelers overgeheveld richting de selectie, maar door de coronacrisis hebben zij nog niet kunnen proeven aan het selectie-en seniorenvoetbal. Daarom zijn we heel blij dat deze groep al heeft aangegeven komend seizoen ook door te gaan bij Kagia. Het is namelijk zaak dat zij het komende seizoen zoveel mogelijk vlieguren gaan maken.

  Een elftal waar zij dit komend seizoen gaan doen, is onze onder-23. Dit team is weliswaar niet ingeschreven in een competitie, maar toch willen we komend seizoen intensief aan de gang met dit team. We vinden dat we over enorm veel talent bij de club beschikken en dus is het zaak dat we daar goed mee om gaan. Ook de nieuwe hoofdtrainer, Hein Leliveld, zal samen met de nieuwe HJO, André Markus, een belangrijke rol in krijgen. Dit alles om het talent wat tot onze beschikking hebben zo goed mogelijk te begeleiden en verder te ontwikkelen zodat we op de lange termijn van deze spelers kunnen genieten in ons vlaggenschip.

  Door corona zal het komende seizoen – wederom – een vreemde worden. Heel veel spelers hebben bijna anderhalf seizoen stil gestaan en dus zullen blessures onvermijdelijk zijn. Daarom willen we het komende seizoen met een brede groep werken. Mede daarom houden we ook onze ogen open voor jongens van buitenaf. Dit doen we zorgvuldig, omdat deze spelers wel goed bij de club moeten passen en geen eigen jongens in de weg moeten zitten. Soms is het wel eens lastig om daar een goede combinatie in te vinden, maar als VTC-selectie hebben er het volste vertrouwen in dat we het seizoen 2021-2022 zullen aantreden met een gebalanceerde groep waarmee onze trouwe achterban zich kan identificeren.

  Het is te hopen dat we dit seizoen in ieder geval op een soort van normale manier kunnen afsluiten. Daarmee doel ik op normaal en in één grote groep kunnen trainen. Verder hopen we dat we regionaal misschien nog wat oefenpotjes kunnen spelen. In de glazen bol kunnen we niet kijken, dus is het zaak om geduldig te blijven en af te wachten.

  Vacatures voetbaltechnische commissie

  Met ingang van het seizoen 2021 – 2022 zoeken wij ter uitbreiding en vervanging twee nieuwe leden binnen de voetbaltechnische commissie.
  Wij zijn op naar:
  • VTC lid senioren
  • VTC lid jeugd (onderbouw)
  VTC lid senioren
  Als VTC lid Senioren ben je onderdeel van de voetbaltechnische commissie (VTC) van v.v. Kagia.
  Samen met Martijn Kool vorm je het aanspreekpunt voor de overige senioren. Onder de overige senioren vallen:
  • Senioren elftallen;
  • KNVB 7x7 teams (mannen 35+ en vrouwen 30+);
  • Senioren activiteiten zoals 7x7 toernooien en de seniorenactiviteiten op de slotdag.
  Lijkt je het leuk om samen met Martijn de senioren een duidelijke positie te geven binnen de vereniging? Lijkt het je leuk om samen met Martijn te zorgen voor optimale faciliteiten voor de senioren en lijkt het je leuk om samen met je collega’s VTC leden invulling te geven aan het voetbaltechnische beleid van onze vereniging? Neem dan snel contact met ons op!
   
  VTC lid jeugd (onderbouw)
  Als VTC lid jeugd ben je onderdeel van de voetbaltechnische commissie (VTC) van v.v. Kagia.
  Samen met onze nieuwe HJO Andre Markus, Ronald Gresnigt (bovenbouw) en Ruud de Vries (middenbouw) vorm je de VTC jeugd. Onder de VTC jeugd vallen o.a.:
  • Jeugdopleidingsplan (JOP);
  • Selectie elftallen jeugd en onze keepersopleiding;
  • (organisatie) voetbalactiviteiten;
  • Samenwerking met jeugdcommissie.
  De onderbouw bevat de JO8 tot en met de JO11. Het gaat dus om de jongste jeugd die de basis moeten vormen voor de vereniging. Samen met de HJO en de hoofdtrainers (onderbouw) zorg jij voor optimale faciliteiten voor onze jongste jeugd.

  Lijkt het je leuk om samen te werken aan de opbouw van onze jeugdafdeling en het jeugdopleidingsplan? Heb jij ideeën voor de toekomst die passen binnen onze clubcultuur?
  Neem dan snel contact met ons op! Vanzelfsprekend is deze functie prima te combineren met een andere functie binnen onze vereniging zoals hoofdtrainer jeugd of trainer/leider jeugd.  
   
  Is jouw interesse gewekt na het lezen van één van deze vacatures? Twijfel niet en neem contact op met Mark Scholte mark.scholte@kagia.nl. Een app of telefoontje kan ook altijd!
   
  Met sportieve groet,
  Mark Scholte
  Invulling voetbaltechnische commissie 2021-2022

  Met ingang van het seizoen 2021 – 2022 ziet de voetbaltechnische commissie er als volgt uit:
   
  Bestuurslid en algemene zaken: Mark Scholte
   
  VTC selectie
  Dennis Veen (algemene zaken)
  Ruben Beukers (spelers zaken)
   
  VTC senioren
  Martijn Kool (algemene zaken + wedstrijdzaken)
  Vacature (algemene zaken) 
   
  VTC jeugd
  Andre Markus (Hoofd jeugdopleidingen) (Lees hier het persbericht)
  Ronald Gresnigt (jeugd bovenbouw + vertegenwoordig naar jeugdcommissie)
  Ruud de Vries (jeugd middenbouw + aandachtgebied keepers jeugd)
  Vacature (jeugd onderbouw) 

  De VTC neemt dit seizoen van twee mensen afscheid. Kristian Weijers en Harry Kattenberg.
  Harry neemt na een aantal jaar afscheid van de VTC, maar blijft beschikbaar als trainer/leider binnen de jeugd. Kristian Weijers gaat zijn vleugels uitslaan als hoofdtrainer bij VVSB (zaterdag) 1. Lees hier ons persbericht. 
   
  Vanzelfsprekend zullen Kristan en Harry zich de komende maanden nog inzetten voor de VTC ter afsluiting van dit bijzondere voetbalseizoen. Vanaf deze plaats wil ik (willen wij) Kristian en Harry bedanken voor hun inzet en energie binnen de jeugdafdeling.
   
  Met sportieve groet,
  Mark Scholte
  Bestuurslid voetbaltechnische zaken
  Vacatures

  Hieronder zie je een selectie van onze openstaande vacatures. Een overzicht van alle vacatures vind je op deze pagina

  Geen passende vacature voor jou, maar wil je wel je steentje bijdrage aan onze mooi club? Mail dan naar info@kagia.nl.

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*