• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  December 2023

  2023 - 2024!

  Beste Kagianen,

  Midden in de winterstop van het seizoen 2023-2024 en tussen alle feestdagen door is hier weer de maandelijkse Kagia nieuwsbrief. We kijken terug op een mooi sportief 2023, waarin wekelijks genoten werd van het spelletje voetbal. Voor het eerste elftal was daar het succes van handhaving in de tweede klasse. Inmiddels is het huidige seizoen bijna halverwege en is er werk aan de winkel voor de mannen van Koen en Ronald om zich in mei 2024 wederom rechtstreeks veilig te spelen. We rekenen op jullie steun!

  Natuurlijk waren er vele sfeer activiteiten voor onze Kagianen en dorpsgenoten van Lisserbroek en omgeving in 2023. En hier gaan we natuurlijk mee door. Zo sluiten we het jaar op zaterdag 30 december af met het Top 2000 Café en openen we 2024 met een nieuwjaarsgala op vrijdag 5 januari en de traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen Kagia 1 en Oud Kagia 1 met aansluitend de nieuwjaarsreceptie. Houd de sociale media van Kagia in de gaten voor alle details.

  Ook achter de schermen is in 2023 veel gebeurd. Wekelijks werd de accommodatie en het sportpark schoon gemaakt en opgeruimd. We hebben ons in 2023 laten adviseren over een aantal verduurzamingsmaatregelen en bereiden de realisatie van een aantal maatregelen in 2024 voor. Vanuit het bestuur hebben we een visie op de toekomst van Kagia opgesteld en de daarbij gewenste structuur uitgedacht. Tijdens klankbordsessies en de Algemene Leden Vergadering hebben we jullie in 2023 hierover bijgepraat. In 2024 gaan we de structuur verder invullen en werken aan de realisatie van de visie. Meer hierover in de aankomende nieuwbrieven.

  Dit alles kan alleen mogelijk gemaakt worden door de inzet van vele enthousiaste Kagia vrijwilligers. Een groot woord van dank aan al deze vrijwilligers die zich in 2023 voor ons Kagia hebben ingezet. Wij rekenen ook in 2024 op jullie inzet en betrokkenheid.

  Via deze weg nodig ik jullie, namens het bestuur, graag uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari a.s. De receptie start om 16.00 uur, om 14.30 is de aftrap van de wedstrijd Kagia 1 – Oud Kagia 1. We zien jullie graag weer in 2024!

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur
  Elbert Hulsbos

  Financieel nieuws

  Grote clubactie
  De Grote clubactie was dit seizoen weer een succes. Vlak voor de kerst heeft de Grote Clubactie een fantastisch bedrag van bijna EUR 3.200,- aan v.v. Kagia overgemaakt. Alle kopers van de loten en superloten én alle lotenverkopers, bedankt!
  De trekking van deze actie was begin december en de uitslag is te vinden op de site: Prijzen Grote Clubactie 2023. Check hier alle prijzen!
  Sponsorkliks: zorgverzekering vergelijken of vakantie boeken?
  Met sponsorkliks helpt u v.v. Kagia financieel bij al jouw online aankopen. Veel online aanbieders dragen een bepaald percentage commissie van het aankoopbedrag af aan v.v. Kagia. Klik op het logo van Sponsorkliks op de website van Kagia (of direct hier) en selecteer je webwinkel voordat je de online bestelling doet.
  Deze tijd van het jaar vergelijken veel mensen hun zorgaanbieder, of gaan hun zomervakantie boeken. Ook deze online diensten kunnen een leuk bedrag aan commissie zijn voor Kagia, als je begint met Sponsorkliks.
    
  In november heeft v.v. Kagia een bedrag van ruim EUR 70,- ontvangen van Sponsorkliks. Dit is de commissie van online aankopen in de zomerperiode.
  v.v. Kagia verlengt samenwerking met Hoofd Jeugdopleiding Jeffrey van Klaveren

   v.v. Kagia heeft het contract met Jeffrey van Klaveren (foto), sinds juni 2023 werkzaam als Hoofd Jeugd Opleiding bij de Lisserbroekers verlengd.

  Jeffrey heeft met zijn gedrevenheid en kennis bewezen een absolute meerwaarde te zijn voor de club. Een vlekkeloze eerste seizoenshelft geeft de meerwaarde binnen de club aan. Jeffrey heeft vooral aandacht gestoken in de begeleiding van de jeugdteams. Naast de huidige trainers en leiders, die wederom een train de trainer cursus aangeboden kregen, krijgt nu ook een groep nieuwe jonge enthousiaste trainers goede begeleiding bij het opleiden van onze jeugdspelers en bij hun rol als (toekomstig) jeugdtrainer bij onze club. Door meer aandacht te hebben voor sportbegeleiding en sportfaciliteiten en een vernieuwd beleidsplan jeugdvoetbal, leiden we steeds beter en breder op en krijgen bijna alle jeugdspelers training op maat. Er liggen nog genoeg wensen en ideeën en daarmee is er voor Jeffrey nog voldoende uitdaging om zijn rol als HJO te continueren.

  Wij wensen Jeffrey succes met de tweede seizoenshelft en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2024 – 2025.

  Mark Scholte
  Bestuurslid voetbaltechnische zaken
  Joris Trompert 25 jaar Kagiaan

  Afgelopen vrijdag hebben we Joris Trompert gehuldigd met zijn 25-jarig lidmaatschap van v.v. Kagia. Als speler heeft hij de jeugdteams doorlopen en is inmiddels alweer vele jaren actief speler bij de senioren. Joris is serieus, fanatiek, sterk in de 1 tegen 1 duels en zijn hele voetbalcarrière in het centrum van de verdediging te vinden. Naast een actief voetballer is Joris ook zeer betrokken bij Kagia als vrijwilliger. Hij gaat al jaren mee als jeugdkampleider en is 2e penningmeester. We hopen Joris nog lang als lid bij v.v. Kagia te houden en van zijn inzet als vrijwilliger gebruik te mogen maken.

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*