• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • *|MC:SUBJECT|*
  View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  December 2022

  De eerste….!!!
   

  Ruim een maand geleden ben ik in de Algemene Leden Vergadering benoemd tot voorzitter. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de leuke, lieve, spontane reacties die ik persoonlijk en via social media heb ontvangen. In de afgelopen maand heb ik meerdere nieuwe ervaringen mogen opdoen. Een eerste handtekening, een eerste huldiging van de pupil van de week en hierbij mijn eerste voorwoord als voorzitter van Kagia.

  Voor ons eerste elftal was er afgelopen zaterdag eindelijk de eerste overwinning van het seizoen. Drie broodnodige punten zijn bijgeschreven, groot was de opluchting, dat eindelijk, meer dan verdiend, een wedstrijd winnend werd afgesloten. En de feestvreugde in de kantine werd na afloop nog groter na de winst van Oranje.

  De decembermaand is inmiddels in volle gang, de jeugdteams ronden komende week de tweede fase af. Traditioneel is december een maand om met familie en vrienden bij elkaar te zijn. Kijk elders in deze nieuwsbrief voor de exacte data van de winterstop en de activiteiten die wij als Kagia familie voor, door en met elkaar organiseren. Ook op de social media kanalen houden we jullie hiervan op de hoogte. Op zaterdag 7 januari is de traditionele nieuwjaarsreceptie. Het bestuur hoopt jullie hier te ontmoeten en ik kijk nu al uit naar mijn eerste nieuwjaarsspeech.

  Graag breng ik een mooi moment in de clubhistorie van Kagia onder jullie aandacht. Op zaterdag 17 december ontvangen wij Renate Jansen op ons sportcomplex. Renate, onze voormalig jeugdspeelster en momenteel prof voetbalster van FC Twente zal voor onze meidenafdeling een voetbal clinic verzorgen. Uiteraard is iedereen welkom om tussen 13.00 en 15.00 de eerste ontmoeting van vele Kagia meiden met Renate te bekijken.

  Ook richting de toekomst zijn er in de afgelopen weken stappen gezet. We hebben als bestuur een eerste brainstorm avond gehad over een toekomstbestendig Kagia en afgelopen week een eerste toelichting vanuit de gemeente over de toekomstplannen ontvangen. In januari gaan we hier verder mee en uiteraard houden we jullie op de hoogte.

  Afgelopen weken hebben we veel nieuwe gezichten achter de bar gezien. De senioren teams leveren elke week de bezetting van de late shift en afgelopen zaterdag heeft de JO17-1 deze taak op zich genomen. Erg fijn dat leden een eerste stap zetten in een vrijwillige bijdrage voor Kagia. Er zijn veel leuke taken binnen de vereniging mogelijk. Wil je ook een eerste vrijwilligerstaak doen? Neem dan met een van de bestuursleden contact op.

  Namens het bestuur wens ik iedereen hele fijne feestdagen en een sportief en gezond 2023 toe.

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur,
  Elbert Hulsbos

  Brainstorm avond besparing gas en elektrakosten

  Ook Kagia krijgt vanaf 1 januari a.s. te maken met de stijging van gas en elektra kosten. Op woensdag 7 december a.s. organiseren we een brainstorm avond om met jullie te kijken naar maatregelen om op gas en elektra kosten te besparen. Iedereen is welkom, aanvang 20.00 uur in de kantine van Kagia. We rekenen op een mooie opkomst en goede ideeën om het verbruik van gas en elektra te verminderen. Jij komt toch ook!!!

  PS. Mocht je niet aanwezig zijn, maar goede ideeën hebben of kun je een bijdrage leveren in de vervolgstappen? Mail dan naar elbert.hulsbos@kagia.nl.

  Bestel jouw doos Corona hier!

  Sponsornieuws

  Nieuwe aanmeldingen voor de club van 100
  De club van 100 van v.v. Kagia mag wederom 4 nieuwe leden welkom heten:
   - M.U. bouw (Marcel Uijldert)
   - Kagia 1, seizoen 2022/2023
   - Rico van der Klaauw
   - Jeffrey van der Aart
  De club van 100 heeft als doel voetbalvereniging Kagia een extra financiële impuls te kunnen geven voor allerlei activiteiten of aankopen. Bijvoorbeeld de organisatie van een jeugdtoernooi of slotdag, of de aanschaf van extra voetbalmaterialen.

  Het getal 100 staat voor ons doel om 100 leden te werven. De bijdrage is EUR 50,- per seizoen. Je naam komt op het fraaie Club van 100 ledenbord in de kantine en de leden worden minimaal 1x per seizoen uitgenodigd voor een activiteit.
   
  Ook lid worden? Je vindt meer informatie en een aanmeldformulier hier.

  Afscheid van Cock Lamboo Parket & Interieur als sponsor
  Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd stopt Cock Lamboo met zijn bedrijf. Hiermee komt ook een einde aan jarenlange sponsoring van v.v. Kagia.

  Op de receptie, die Cock en zijn gezin organiseerden, hebben we zijn sponsorvlag kado gedaan. Maar natuurlijk niet voordat de selectiespelers en enkele Kagia-vrienden hun naam op de vlag hebben geschreven. Zo heeft Cock een blijvend aandenken van de club.