• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  December 2020

  Voorwoord

  Beste Kagianen, 

  Vandaag ontvang je de vierde en laatste nieuwsbrief van het memorable jaar 2020 in je inbox. Het was een jaar met grote uitdagingen voor onze club, maar met elkaar hebben we ons keer op keer weten aan te passen en hebben we het voetballen voor onze jeugd en de senioren zoveel mogelijk kunnen faciliteren. Ook de financiële situatie van de club is, ondanks de lege kantine, gelukkig stabiel.  Er zijn het afgelopen jaar al de nodige activiteiten geannuleerd en helaas zal begin januari ook onze traditionele nieuwjaarsreceptie geen doorgang kunnen vinden. Laten we hopen dat het vaccin ons betere tijden brengt, waarin we weer zonder belemmering kunnen sporten en het mogelijk is onze sociale contacten te onderhouden in de kantine. Wij wensen iedereen - ondanks de beperkingen - fijne feestdagen en een gezond & gelukkig 2021! Wij hopen een ieder snel weer te kunnen verwelkomen op ons sportpark. 

  Met sportieve groet,
  Bestuur v.v. Kagia  

  Winterstop

  Afgelopen zaterdag 19 december 2020 is de winterstop officieel ingegaan.
  De winterstop loopt tot en met vrijdag 8 januari 2021.

  Mogelijkheid tot trainen op doordeweekse avonden
  I.v.m. de bijzondere tijd waarin we leven hebben wij de trainers van de jeugd de mogelijkheid gegeven door te trainen in deze periode. Uitzondering zijn weekend-, en feestdagen. Het is aan de trainer om hiervan gebruik te maken.

  Als VTC en Jeugdcommissie hopen wij op een beter 2021 zodat we weer wekelijks kunnen genieten van het plezier van onze spelers en speelsters.

  Wij wensen jullie ondanks alles fijne dagen en tot in 2021!

  VTC en Jeugdcommissie

  Grote Clubactie

  In een roerige tijd, met helaas minder voetbal en activiteiten wegens het Coronavirus, stond de Grote Clubactie op het programma.

  Dit jaar was het niet mogelijk om zoals gebruikelijk langs  de deuren te gaan met het bekende boekje met Grote Clubactie loten. Daar lieten onze jeugdleden zich echter niet door uit het veld slaan. Want als we niet langs de deuren kunnen, verkopen wij de loten online!

  Het bewijst maar weer, waar een kleine club toch groot in kan zijn. De Grote Clubactie 2020 was namelijk een ongekend succes! U heeft met zijn allen massaal loten gekocht ten gunste van de jeugdleden van v.v. Kagia. En wat zijn wij hier als v.v. Kagia blij mee!

  De opbrengst dit jaar bedraagt maar liefst € 3.124,70!

  Wij hopen dat we er in 2021 geweldige activiteiten mee kunnen organiseren en uiteraard de jaarlijkse bijdrage laag te houden. 

  Dank kopers & verkopers!

  Van de Penningmeester

  Contributies, 3e termijn
  v.v. Kagia biedt de mogelijkheid om de contributie in 3 termijnen te voldoen. Begin december is de 3e en laatste termijn van de contributie 2020/2021 in rekening gebracht en de bedragen worden op 28 december geïncasseerd. U heeft de factuur per e-mail ontvangen. Zorgt u voor voldoende saldo op uw bankrekening?

  Club van 100
  De club van 100 begroet Marc Aberson als nieuw lid. Welkom, Marc! Binnenkort pijkt jouw naam op het ledenbord in de kantine.

  Weet u iemand, die voetbalvereniging Kagia financieel wil ondersteunen, kijk dan snel op onze website onder Sponsoring (link). Daar vindt u een aanmeldformulier. Uw bijdrage is bestemd voor de gehele vereniging, jeugd en senioren. In de afgelopen seizoenen heeft de Club van 100 het bijvoorbeeld mede mogelijk gemaakt om het sinterklaasfeest te vieren, houten bartafels aan te kopen en nieuwe trainingsdoelen aan te schaffen.

  Sponsorcommissie zoekt versterking
  De sponsorcommissie is dringend op zoek naar versterking. Graag komen wij met u in contact als u onze mooie voetbalclub wilt helpen met onderhouden van contacten met onze sponsoren en het enthousiasmeren van potentiële bedrijven om zich als sponsor aan Kagia te binden.
  Voor meer informatie kunt u zich richten tot Piet Daalman, Maurice Hoogervorst of Gerco Hulsbos.
  Sinterklaas

  5 december, de dag van kadootjes gezelligheid en snoepgoed. Tijdens het fantastische sinterklaasevent heeft de jeugdcommissie een voetmidgetgolf uitgezet over het sportcomplex. U heeft vast allen de leuke foto's op social media voorbij zien komen. Een fantastische dag op een gepaste Corona manier.

  Het was s 'morgens wel fris, maar al snel kwam de zon door en was het goed weer voor de tien holes lange voetgolf. De minipupillen werden tijdens de voetgolf zomaar verrast door 2 pieten die kwamen aangehuppeld. Zij hadden kadootjes in de schoenen gestopt en iets lekkers meegbracht. 

  De jeugdcommissie kijkt terug op een geslaagde dag, mede door de hulp van de JO-17, JO-19 en alle vrijwilligers.

  Het complete verslag en de foto's van dit Sinterklaasevent vind je hier
  Vacature Hoofdtrainer

  Zoals u op onze website en social media kanalen heeft kunnen lezen, nemen wij na dit seizoen afscheid van onze hoofdtrainer Rene Ras.

  Wij zijn Rene zeer erkentelijk voor de successen die hij onze selectie heeft gebracht. U leest ons persbericht hier

  De uiterlijke sollicitatiemogelijk is inmiddels verstreken. Afgelopen donderdag 17 december 2020 heeft de VTC selectie de briefselectie gehouden op basis van een samengesteld profiel.

  v.v. Kagia staat er mooi op gezien de vele reacties op de vacature en de motivaties van kandidaten om bij v.v. Kagia te willen werken! Een compliment aan iedereen!

  Uit de briefselectie hebben wij uiteindelijk vier kandidaten geselecteerd. De komende twee weken zullen wij de geselecteerde kandidaten spreken.

  Ons streven is om half januari 2021 de nieuwe hoofdtrainer te presenteren.

  Vanzelfsprekend houden wij jullie op de hoogte.

  Met sportieve groet,
  VTC Selectiezaken

  Vacature VTC Seniorenzaken

  Met ingang van het seizoen 2021 – 2022 zoeken wij ter uitbreiding van de commissie een VTC lid Seniorenzaken.

  Als VTC lid Seniorenzaken ben je onderdeel van de Voetbal Technische Commissie van v.v. Kagia.

  Samen met Martijn Kool vorm je het aanspreekpunt voor de overige senioren. Onder de overige senioren vallen:

  • Senioren elftallen;
  • KNVB 7x7 teams (mannen 35+ en vrouwen 30+);
  • Senioren activiteiten zoals 7x7 toernooien en de seniorenactiviteiten op de slotdag.

  Lijkt je het leuk om samen met Martijn hier invulling aan te geven neem dan contact op met Mark Scholte of stuur een e-mail naar: seniorenzaken@kagia.nl

  Jeugdvoetbal & Circuittraining

  Als gevolg van de Coronapandemie mogen we al een tijdje niet meer tegen andere verenigingen voetballen. De JO8, 9 & 10 spelen daarom al een tijdje op zaterdagochtend een onderlinge competitie met 4 gemengde teams met bekende namen als Ajax en Barcelona. De JO11 & 12 en de MO11 hebben een aantal weken hetzelfde gedaan met 5 teams, waarvan één team een techniek training van Hoofd Jeugdopleidingen Kristian Weijers kreeg. Zij zijn ondertussen overgegaan op 2 onderlinge wedstrijden, 11 tegen 11 op een groot veld voor de spelers die eventueel volgend seizoen overgaan naar de JO13 en 8 tegen 8 op een half veld voor de andere groep. Ook geeft Kristian op maandag (JO 8, 9 & 10) en donderdag (JO11 & 12 en MO11) een circuittraining met behulp van de reguliere trainers. Deze trainingen worden zowel door spelers als trainers prima ontvangen. Hieronder leest u een verslag over de circuittraining van de afgelopen weken. 

  Circuittraining
  Om in deze bijzondere tijd de jeugd van v.v. Kagia wat extra afwisseling te geven, zijn we de afgelopen 5 weken 2x per week bezig geweest met circuittrainingen.

  Op de maandagavonden stonden de JO8-1, JO8-2, JO9-1 en JO10-1 samen op het veld en op de donderdagen waren dit de JO11-1, JO11-2, JO12-1, JO12-2 en de MO11-1. Dit betekend dat er per avond tussen de 30 en 45 spelers gezamenlijk op het veld stonden!

  Elke training begonnen we met een warming-up, waarbij alle spelers een bal hebben en we ons eerst lekker warm dribbelen. Tijdens het dribbelen doen we verschillende techniek oefeningen. De laatste 2 weken hebben we als afsluiting van de warming-up nog een “afpak spelletje” gedaan.

  Na de warming-up had elke training een apart thema, waarbij de eerste training volledig in het teken stond van dribbelen. De spelers kregen 4 verschillende, uitdagende oefeningen voorgeschoteld, waarbij elke oefening door een andere trainer uitgelegd werd. Een van de leukere oefeningen was de “stoelendans” met pionnen!

  De 2e avond ging alles over passen/schieten waarbij de afrondoefening zelfs gegeven werd door de trainer van v.v. Kagia 1. Grootste succes van deze avond was het spel waarbij 2 teams moesten proberen om de bal in het midden weg te schieten

  De 3e avond stond ook volledig in het teken van de techniek en lag de focus op het aannemen/meenemen van de bal.

  De 4e avond gingen we proberen de geleerde techniek in de praktijk te brengen door allerlei verschillende 1 tegen 1 oefeningen.

  Op de 4e avond werd het wel wat moeilijker. De spelers moesten bij elke oefening op hun techniek letten, elke oefening ging om winnen en de spelers moesten daarbij ook nog eens goed nadenken. Dat waren dus een heleboel weerstanden tegelijk. Zo moesten de spelers bijvoorbeeld op teken van de trainer zo snel mogelijk om de genoemde kleur heen dribbelen en eerder dan de tegenstander proberen te scoren, of kregen ze binnen hun eigen vak allerlei techniek oefeningen en moesten ze op teken van de trainer zo snel mogelijk 2 of 3 kleuren hoedjes pakken en daarna met de bal door een poortje dribbelen. En dat allemaal sneller dan je ‘tegenstanders’!

  Al met al zeer geslaagde avonden, die na de winsterstop zeker een vervolg gaan krijgen!

  Kristian Weijers 
  Hoofd Jeugdopleidingen

  Soccerskills 

  Soccerskills voetbalacademie geeft training op basis van de bouwstenen: Techniek, Tactiek, Fysiek en Mentaal/teambuilding. De basissteen is Techniek. Middels het enthousiasmeren van de deelnemers zullen zij zich gaan verbeteren. Ze zullen die verbetering ervaren en zich daardoor verder ontwikkelen aldus Wim Bouckaert.

  Doordat de jeugd steeds minder op straat voetbalt, blijven technische vaardigheden achter bij hun ontwikkeling als speler. Een reden voor Soccerskills om dit op te pakken. Daarom is Soccerskills in 2006 gestart met een extra, aanvullende trainingsmogelijkheid voor kinderen van 6 t/m 18 jaar. Bij voetbalverenigingen is vaak de gelegenheid om specifieke trainingen te krijgen minimaal. Soccerskills is een aanvulling op trainingen bij voetbalverenigingen Kagia en zal middels een opleidingsplan de individuele spelers op zijn/haar niveau verder ontwikkelen. Ben jij, bent u, zijn jullie met een groepje geïnteresseerd dan verloopt het contact rechtstreeks via Soccerskills.

  Toekomst
  v.v. Kagia ziet de samenwerking met Soccerskills als een aanvullende samenwerking op het huidige trainingsaanbod voor onze jeugd. Het komende jaar zal de voetbaltechnische commissie en Soccerskills gaan kijken waar deze samenwerking in de toekomst uitgebreid kan gaan worden. Sturend hierin is ons  Hoofd Jeugdopleidingen Kristian Weijers samen met de VTC jeud en de jeugdcommissie.

  Meer informatie over Soccerskills vindt u op www.soccerskills.nl

  Wij wensen Soccerskills en haar deelnemers veel plezier op onze mooie sportaccommodatie!

  Met sportieve groet,
  Mark Scholte  

  Vacatures

  Hieronder zie je een selectie van onze openstaande vacatures. Een overzicht van alle vacatures vind je op deze pagina

  Geen passende vacature voor jou, maar wil je wel je steentje bijdrage aan onze mooi club? Mail dan naar info@kagia.nl.

  Sponsorkliks

  Online shoppen, verzekering afsluiten, staatslot kopen of een hapje eten bestellen? Doe dit via deze link en sponsor gratis v.v. Kagia. Jij betaalt dezelfde prijs en de club ontvangt een commissie! Klik hier voor meer informatie over Sponsorkliks. Bestel niks zonder Sponsorkliks!

                               
   
  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*