• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Augustus 2022

  Van de bestuurstafel

  Ik hoop dat u allemaal een lekkere vakantie hebt gehad. Het seizoen 2022/2023 is inmiddels voor de meeste teams begonnen met een training of wedstrijd. We starten dit seizoen bij de senioren met 1 selectie-elftal, 6 overige senioren elftallen en 2 zeventallen voor de vrijdagavondcompetitie. De jeugdafdeling gaat van start met 8 elftallen en 8 acht- of zestallen. De minipupillen spelen en trainen onderling. Ik wens iedereen alvast veel plezier met het voetbalspel.
   
  Kandidaat-voorzitter
  Begin juni hebben we u via de website geïnformeerd dat Elbert Hulsbos interesse heeft getoond om voorzitter te worden van onze club. Dit heugelijke bericht kunt u hier nogmaals lezen.
   
  Veld 3
  De kunstgrasmat op veld 3 is tijdens de zomermaanden vervangen door een nieuwe. Na een vertraagde start heeft de gemeente de werkzaamheden gelukkig tijdig kunnen afronden. Het veld is inmiddels goedgekeurd voor trainingen en wedstrijden.
   
  Vrijwilligerstaken
  Voetbalvereniging Kagia draait volledig op haar vrijwilligers. Hierdoor blijft het sporten en verblijven bij Kagia gezellig en betaalbaar voor iedereen.

  Het is elk seizoen een uitdaging om alle vrijwilligerstaken in te vullen. Taken zoals het draaien van een bardienst, het optreden als scheidsrechter, het begeleiden van wedstrijden, het geven van trainingen, of als commissielid. Wij verwachten van iedereen hierin een actieve bijdrage. Seniorenteams worden al ingedeeld voor het vervullen van een bardienst. Ook oudere jeugdspelers en ouders en verzorgers van jeugdleden moeten een steentje bijdragen. Vele handen maken licht werk, en als iedereen meehelpt gaat het slechts om 1 of 2 taken in een seizoen.

  Dit seizoen introduceren we de tool ‘Taakie’, als hulpmiddel om vrijwilligerstaken in te vullen. U heeft hierover een introductiebericht ontvangen. Deze is hier terug te lezen. Maar u kunt zich natuurlijk ook gewoon aanmelden via vrijwilligers@kagia.nl of bij een bestuurs- of commissielid.
   
  Tot slot bedank ik alle vrijwilligers die in de zomermaanden druk bezig zijn geweest voor onze club als barvrijwilliger of ter voorbereiding van het nieuwe seizoen met de accommodatie en teamindelingen.
   
  Tot snel langs de velden,

  Gerco Hulsbos
  Penningmeester

  Financieel nieuws

  Contributies
  Maandag 15 augustus zijn de contributiefacturen per e-mail verstuurd. Het verschuldigde bedrag wordt maandag 29 augustus a.s. geïncasseerd van de bij Kagia bekende bankrekening. Zorg je voor voldoende saldo?

  De leden, die het bedrag zelf overmaken, hebben hier tot 29 augustus de tijd voor. Betaal op tijd om verhoging te voorkomen. Vragen over de contributiefactuur kun je mailen naar contributies@kagia.nl.

  Prijsaanpassing kantineproducten
  De verkoopprijzen van de kantineproducten zijn al vele jaren ongewijzigd gebleven, terwijl onze leveranciers hun prijzen wel elk jaar verhoogden. Door scherp en doordacht in te kopen konden we de opbrengst uit de kantine redelijk op peil houden. Vanwege recente prijsstijgingen van onze leveranciers, en reeds aangekondigde prijsstijgingen in de komende maanden, heeft het bestuur besloten om de verkoopprijzen in de kantine nu ook aan te passen. 
  De nieuwe prijzen gaan op 1 september 2022 in. Bijna alle producten worden iets duurder, met een verhoging van meestal EUR 0,10 of EUR 0,20 per artikel.
  Ik vermeld hieronder de nieuwe verkoopprijs (in Euro) van de meest gangbare producten. De prijzen per artikel kun je vanaf 1 september op de schermen in de kantine terugvinden.
  Koffie en thee                     1,20
  Blikje frisdrank                1,60
  Sportwater en AA-drink       1,80 (incl.statiegeld)
  Hertog Jan - glas             2,20
                      - pitcher      13,00
  Wijn en Jupiler per glas       2,00
  Chips en Snoepzakje           1,00
  Chocoladerepen                  1,20

  Rabobank Clubsupport actie: stem op Kagia
  De Rabobank organiseert elk jaar de actie Rabo Clubsupport. Je hebt het reclamespotje kunnen zien op de televisie of via deze link: https://youtu.be/9fIqEp5IzZk.
  Met de actie Rabo Clubsupport kunnen verenigingen en stichtingen een geldbedrag van de Rabobank ontvangen voor een speciaal doel. Hoe meer stemmen jouw project ontvangt, hoe hoger het geldbedrag! De leden van de Rabobank mogen een stem uitbrengen.
  Voetbalvereniging Kagia doet ook dit jaar weer mee met de actie. Ons doel dit jaar is de aanschaf van een 2e kassa in de kantine zodat de barvrijwilligers makkelijker kunnen afrekenen. Leden van de Rabobank Bollenstreek kunnen in de periode van 5 september t/m 27 september 2022 hun stem uitbrengen. Bent u lid van de Rabobank, stem op voetbalvereniging Kagia! Kent u iemand die lid van de Rabobank is, vraag dan een stem op voetbalvereniging Kagia uit te brengen.

  Sponsornieuws

  Nieuwe sponsor: Domino's pizza
  In de zomervakantie zijn Kagia en Domino's Pizza in Lisse een sponsorovereenkomst aangegaan voor 3 seizoenen voor een reclamebord. Het reclamebord prijkt inmiddels langs het hoofdveld.
  Wij danken Domino's Pizza voor hun financiële steun aan Kagia.
  Kent u een bedrijf dat interesse heeft om v.v. Kagia te sponsoren met een reclamebord, vlag, of op de schermen in de kantine? Op onze website staat een sponsorformulier of stuur een mail naar sponsorcommissie@kagia.nl.

  Taakie

  Afgelopen week hebben wij een speciale nieuwsbrief verstuurd over de introductie van Taakie. Wij zullen Taakie vanaf dit seizoen inzetten om diverse vrijwilligersdiensten in te vullen. 

  De introductiemail gemist of nog eens rustig nalezen? Dat kan hier

  Nieuws van de VTC

  We mogen weer! Vanaf maandag 22 augustus 2022 konden alle teams weer starten met trainingen en oefenwedstrijden.

  Noord-Nederland heeft nog vakantie en dat zorgt ervoor dat nog niet alle teams daadwerkelijk zijn gestart.

  Dankbaar zijn wij weer met alle nieuwe materialen, opgeknapte en nieuwe doeltjes, een prachtig sportpark (nieuw veld 3), nieuwe trainingskleding en tenues.

  Heel veel vrijwilligers zijn in de zomerperiode bezig geweest om alles weer in orde te maken voor de start van het nieuwe seizoen. Een pluim voor al deze vrijwilligers.

  Zoals jullie weten hebben de jeugdcommissie en VTC-jeugd hard gewerkt aan de voorlopige indeling. Het was weer een enorme opgave en helaas kunnen we ook dit seizoen niet iedereen 100% tevreden stellen.

  We hebben geprobeerd de binnengekomen reacties zo goed als mogelijk te behandelen en blijven ook de komende periode open staan voor jullie feedback. De laatste versie van de voorlopige teamindeling en het trainingsschema (met kleedkamerindeling) staan op onze website. De feedback nemen wij mee naar volgend seizoen.

  We blijven op zoek naar jou! Het komende seizoen zoeken we nog leiders, trainers en (jeugd)-scheidsrechters. Lijkt het je leuk om iets voor onze vereniging te doen? Neem dan snel contact met ons op.

  Spreek iemand van de jeugdcommissie of VTC-jeugd aan.

  Namens de jeugdcommissie en VTC wensen wij iedereen weer een fantastisch en sportief voetbalseizoen toe.  Tot op het sportpark!

  Trainingsschema seizoen 2022 – 2023

  Via deze link vind je de meest recente versie van het trainingsschema voor het seizoen 2022 – 2023. Het concept trainingsschema is een levendig document welke regelmatig aangepast en aangevuld wordt.

  In het trainingsschema staat misschien jouw team nog niet. Dit kan komen omdat er nog geen trainer is of omdat er door de trainer nog geen trainingsdag en tijd is bepaald.

  De komende periode zal het concept trainingsschema verder aangevuld worden. Heb je nu al een vraag? Neem dan contact op met je (nieuwe) leider of trainer.

  Wij zijn op zoek naar jou!
  Voor een aantal jeugdteams is er nog geen trainer gevonden. Als jeugdcommissie en VTC jeugd doen we ons uiterste best om trainers te vinden.

  Lijkt het jou leuk of weet je iemand die graag training wil geven? Neem dan contact op met ons door een e-mail te sturen naar:

  Train de Trainer of stage?
  Ook dit seizoen zullen wij weer een Train de Trainer organiseren o.l.v. onze Hoofd Jeugdopleidingen Andre Markus. Via de website en via de leiders en trainers app zal de uitnodiging verstuurd worden.

  Wil jij training geven maar heb je daar hulp bij nodig of lijkt het je leuk om stage te lopen? Stuur een e-mail naar Andre Markus en wij gaan graag met jou in gesprek: hjo@kagia.nl

  Jeugdcommissie en VTC jeugd

  Sponsorkliks

  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. De webshops van Bol.com en Coolblue zijn populair, maar bij het online boeken van uw vakantie via bijvoorbeeld Expedia, Booking.com of AirBNB ontvangt v.v. Kagia ook een mooie provisie. Met andere woorden: bestel NIX zonder Sponsorkliks en klik op de link op de Kagia website (of direct hier) voor het doen van je online aankopen.

  Wijziging inloopspreekuur Sportmedisch Team Boot en Broersen

  v.v. Kagia werkt nu een klein seizoen samen met het sportmedisch team van Boot en Broersen. Naast het inloopspreekuur wat zij wekelijks aanbieden verzorgde Boot en Broersen ook diverse thema-avonden voor leiders, trainers en ouders.

  Het komende seizoen zullen Boot en Broersen en v.v. Kagia de samenwerking voortzetten.

  Hoe ziet de samenwerking er voor komend seizoen uit?
  Heb jij een blessure opgelopen tijdens een wedstrijd of training? Of een vraag over een langer bestaande klacht? Dan ben jij welkom op het inloopspreekuur van Boot & Broersen.

  Het inloopspreekuur is iedere maandag (vanaf 5 september) van 18:30 tot 19:30 uur bij Boot en Broersen in Lisse (Vivaldistraat 67A, 2162 AB Lisse).

  Je moet jezelf wel aanmelden zodat je zeker weet dat er een behandelaar beschikbaar is (zie flyer). Boot en Broersen heeft iedere maandag twee fysiotherapeuten beschikbaar voor het inloopsspreekuur.

  Moet ik iets betalen voor het inloopspreekuur?
  Nee, het inloopspreekuur is een samenwerking tussen Boot en Broersen en v.v. Kagia. Aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden. Het consult wordt ook niet gedeclareerd bij je zorgverzekeraar. Het is dus een “gratis” consult die jou verder helpt met een goede diagnose, doorverwijzing of behandelplan.

  Thema-avonden
  Voor het komende seizoen hebben wij drie thema-avonden gepland. De eerste thema-avond is op dinsdag 13 september van 19:30 uur tot 21:00 uur. Het thema is Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen en een introductie van het vernieuwde inloopspreekuur. De thema-avond is geschikt voor alle leiders en trainers van v.v. Kagia maar ook andere vrijwilligers zijn van harte welkom. De andere avonden zijn gepland op dinsdag 22 november 2022 en dinsdag 9 mei 2023. Thema van deze avonden volgt nog.

  Heb jij als lid van v.v. Kagia behoefte aan een specialist op het gebied van fysiotherapie neem dan eens contact op met de praktijk van Boot en Broersen. Zoals je kunt lezen op de website biedt de praktijk heel veel ondersteuning en behandeling aan.

  Wij kijken uit naar een mooie samenwerking in het seizoen 2022 – 2023.

  Bestuur v.v. Kagia

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*