• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  Augustus 2021

  Van de voorzitter

  Het seizoen 2021-2022 is weer begonnen en dit is de start van ons jubileumjaar. In 1932 is Kagia opgericht en in 2022 bestaan we 90 jaar. Het jubileumjaar start zaterdag 28 augustus met diverse activiteiten. Ik hoop jullie te kunnen begroeten op ons mooie sportcomplex.

  Kindervakantiedagen
  Afgelopen week was het weer gezellig in ons dorpje door de kindervakantiedagen. De jeugd heeft zich weer vermaakt met leuke activiteiten. De traditionele huttenbouw ging helaas niet door, maar veel andere activiteiten wel. De foto’s op Blik op Lisse laten zien wat er allemaal gedaan is. Complimenten voor de organisatie.

  Denemarken
  Tijdens mijn vakantie ben ik op bezoek geweest bij familie in Denemarken. Zwager Bert is leider/trainer van jeugdteam “onder 12” in zijn dorp en ik heb een training bijgewoond. Er zijn twee velden waarop getraind kan worden (geen afgesloten terrein) en een zeecontainer waar de materialen in kunnen worden opgeborgen. Maar verder helemaal niets, geen kleedruimte, geen kantine. Het verenigingsleven in Nederland is vrij uniek, met een kantine en gezellig samenzijn. We mogen niet klagen.

  Menukaart
  Afgelopen zaterdag waren er bezoekers van andere verenigingen bij ons op het complex. De keuken is open, maar met een beperkt assortiment.

  Toch vroeg iemand aan de bar “mag ik de menukaart”

  Zaterdag 28 Augustus
  A.s. zaterdag is de openingsdag van het jubileumseizoen voor alle leden van onze club. Het begint om 09.00 uur en voor alle spelende leden is er een schoenentas en bandjes voor de scheenbeschermers.

  Tot zaterdag!

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Vanwege het annuleren van de slotdag (wegens Covid-19) en de start van het 90-jarig jubileumseizoen, organiseert v.v. Kagia een openingsdag op zaterdag 28 augustus 2021 voor alle leden van de club. In de ochtend zijn er activiteiten georganiseerd voor de onderbouw van de jeugd, in de middag is er een programma voor de bovenbouw van de jeugd en de senioren. Tevens spelen v.v. Kagia 1 en 2 een oefenwedstrijd op het sportcomplex aan de Kikkerbeetstraat. Onderstaand het programma van de dag:

  09.00 – 10.30 uur       Programma MP, O 8 en 9 
  10.30 – 12.00 uur       Programma O 10 en 11 
  12.00 – 13.30 uur       Programma O 13 en 14 
  12.00 – 13.45 uur       Wedstrijd Kagia 2 – Teylingen 2
  13.00 – 17.00 uur       Senioren 7x7 onderling toernooi
  13.30 – 15.00 uur       Programma O 15, 16 en 17 
  14.30 – 16.15 uur       Wedstrijd Kagia 1 – Teylingen 1

  De teams gaan volgens de nieuwe indeling 2021-2022 het programma volgen. 
  Op de dag is per team een kleedkamer beschikbaar. Douchen na afloop is toegestaan.

  Voor ieder spelend lid wordt er door de club een schoenentas en bandjes voor de scheenbeschermers aangeboden. Deze worden voor de jeugd op de dag per team verdeeld door de (bege)leider van het team aan het eind van jullie programma. De aanvoerders van de seniorenteams worden nog geïnformeerd wanneer de presentjes klaar liggen. Tevens wordt er per jeugdteam een watertas met twee bidons overhandigd.

  Tot slot: helaas is Covid-19 nog niet helemaal van de baan. Daarom willen wij jullie verzoeken om zelf goed op te letten en de maatregelen in acht nemen.

  Wij kijken uit naar een leuke dag!

  Met vriendelijke groet,
  De organisatie

  Financieel Nieuws
   

  Contributies seizoen 2021/2022
  Leden van voetbalvereniging Kagia betalen de contributie voor het gehele seizoen vooruit. Het seizoen begint al op 1 juli 2021 en loopt tot en met 30 juni 2022.

  Medio augustus ontvangen alle leden de contributiefactuur via de e-mail, die in de ledenadministratie is vastgelegd. Eind augustus incasseert Kagia het verschuldigde bedrag van uw bankrekening, of dient u zelf het bedrag over te maken. De contributiebedragen voor het seizoen 2021/2022 vindt u hier.

  Kagia biedt de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen, in augustus, oktober en december. Wilt u hiervan gebruik maken, stuur dan een verzoek naar contributies@kagia.nl. Leden, die in het verleden al zo’n verzoek hebben ingediend, worden nu ook in termijnen gefactureerd.

  Te weinig geld voor een sportclub?
  Wil je kind graag op voetballen, maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Zij betalen voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie en eventueel de spullen zoals sportkleding en voetbalschoenen. Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl of neem contact op met mij.

  Jubileumcommissie

  Bij de meeste Kagianen zal inmiddels wel bekend zijn dat wij dit seizoen ons 90-jarig jubileum vieren. De organisatie van diverse activiteiten gedurende het jaar, met natuurlijk een spetterende jubileumdag op 25 juni 2022 (zet hem vast in je agenda!), is in handen van de jubileumcommissie. Deze bestaat uit (van links naar rechts) Brenda van der Waal, Richard Trompert, Melvin Gortzak & Elbert Hulsbos. 

  Maandelijks vind je een update over het jubileum terug in de nieuwsbrief. Houd daarnaast de website en socials goed in de gaten voor het laatste nieuws. In de nieuwsbrief van september zal in ieder geval de jaarplanning worden gedeeld. Daarnaast zullen we de komende weken aansluiten bij de vergaderingen van diverse commissies om onze ideeën te bespreken. 

  Mocht jijzelf leuke ideeën hebben voor het jubileumjaar, gedurende het jaar je steentje bij willen dragen en/of vind je het leuk om onderdeel te worden van de jubileumcommissie, neem dan contact met ons op via jubileum@kagia.nl
  Grote Clubactie

  Is iedereen er weer klaar voor? Ja, de Grote Club Actie gaat weer bijna van start. Op 18 september mogen we weer van start met de verkoop van de loten.

  Net als vorig jaar kunnen de loten weer op papier gekocht worden of via de persoonlijke qr-code van onze leden.

  Wij hopen dat de jeugdleden van de Mini’s t/m de JO-14 er weer zin in hebben en u ons zal helpen zoveel mogelijk loten van hun te kopen.

  Het doel van dit jaar is……..Kagia 90 jaar……..

  Het wordt al een speciaal jaar, maar met deze opbrengst kunnen we het nog specialer maken.
  Dus houdt u pen of mobiel in de aanslag op 18 september en koop een lot.

  En dan zou ik het bijna vergeten te verklappen, voor onze jonge lotenverkopers, zijn er natuurlijk weer mooie prijzen te winnen.
  Versterking Jeugdcommissie

  De Jeugdcommissie heeft niet stil gezeten deze zomer. Met veel vreugde kunnen wij melden dat de Jeugdcommissie versterking heeft gekregen. Angelique Verdoes gaat de functie van algemene zaken invullen. Wij zijn enorm blij dat Angelique deze taak op zich wil nemen. 

  Lijkt het jou ook leuk om iets voor v.v. Kagia te doen? Meld je dan aan bij één van de vrijwilligers of mail naar vrijwilligers@kagia.nl!
  Presentje niet-spelende leden en vrijwilligers

  Enkele weken geleden hebben wij een uitnodiging gestuurd aan alle vrijwilligers en niet-spelende leden om een presentje op te halen. Wij hebben inmiddels veel presentjes uitgereikt en deze werden met veel enthousiasme in ontvangst genomen! Mocht jij je presentje nog niet in ontvangst hebben genomen, haal deze dan gedurende de openingsdag op 28 augustus op in de commissiekamer. Hieronder enkele foto's van de mensen die het presentje reeds in gebruik hebben genomen. 

  Nieuws van de VTC

  We gaan beginnen of we zijn begonnen!! Eindelijk… Het is mooi om te zien dat veel teams weer zijn opgestart. Ook de VTC is weer opgestart. Diverse activiteiten zijn afgerond zoals het in orde maken van de materialen en ballen t.b.v. trainingen en wedstrijden. Het trainingsschema is in concept af en de ballenhokken zijn verwisseld zodat de jeugd voldoende ruimte heeft.

  Vanaf deze plaats willen wij jullie alvast heel veel succes wensen. Binnenkort komen we met een aantal activiteiten die we vanuit de VTC gaan opstarten. Denk daarbij aan train de trainer, hoofdtrainersoverleg, 7x7 toernooien en een workshop voor leiders. Binnenkort dus meer…

  Mocht je de komende periode tegen iets aanlopen neem dan contact op met één van de VTC leden:

  Selectie zaken
  Ruben Beukers en Dennis Veen

  Senioren zaken
  Martijn Kool en Mark Scholte

  Jeugd zaken
  Ronald Gresnigt, Ruud de Vries en Jeffrey van Klaveren

  Hoofd jeugdopleidingen
  Andre Markus

  Nogmaals veel succes en tot op het sportpark!

  Mark Scholte
  Bestuurslid voetbaltechnische zaken

  Concept teamindeling Jeugd 2021/2022

  De Jeugdcommissie en de Voetbaltechnische commissie jeugd hebben de afgelopen periode veel tijd en energie besteed aan het indelen van onze jeugdspelers.

  Ieder jaar is dat geen makkelijk opgave. Ook dit jaar hebben we met grote zorgvuldigheid, rekening houdend met de vele verzoeken en de (on)mogelijkheden van aantallen per leeftijdscategorie de concept teamindeling gemaakt. Keuzes die we maken zijn naast bovenstaande ook de criteria in ons Jeugd OpleidingsPlan (JOP).

  Wij denken dat we met deze conceptindeling een mooie basis hebben voor het seizoen 2021-2022.

  De voorlopige indeling en het trainingsschema vind je hier

  Wanneer u nog vragen heeft dan zijn wij vanzelfsprekend bereid die te beantwoorden. Wij beantwoorden alleen vragen die per e-mail aan ons gestuurd zijn.

  E-mail adres voor vragen is: indeling2021@kagia.nl

  Wij willen jullie met klem vragen deze weg te bewandelen en niet het contact per telefoon, persoonlijke e-mail of WhatsApp te zoeken.

  Wij zullen binnengekomen berichten op die wijze dan ook niet beantwoorden en u wijzen op het e-mail adres.

  Jeugdcommissie en de Voetbaltechnische commissie jeugd v.v. Kagia

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !
  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*