• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  April 2023

  Meimaand….Finalemaand!

  Beste Kagianen,

  We naderen het eind van de reguliere competities. Voor veel Kagia teams staat er nog wat op het spel en is elke wedstrijd een finale

  Ons eerste elftal heeft de goede lijn de afgelopen weken kunnen doortrekken. Met nog 4 finales voor de boeg liggen de mannen van Hein daardoor vol op koers om in mei het lijfsbehoud in de 2e klasse zeker te stellen. Bij de senioren doen ook Kagia 2, 5, 7 en dames 30+ volop mee om het kampioenschap. De jeugdcompetities liggen tijdens de meivakantie nagenoeg stil, maar daarna volgen voor alle teams nog de finales in de laatste fase van dit seizoen. 

  Op vrijdag 12 mei aanstaande bedanken we alle vrijwilligers voor hun inzet dit seizoen. Alleen door hun vrijwillige bijdrage kan een vereniging blijven bestaan. Ben je vrijwilliger en heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan zo snel als mogelijk, we hebben een leuk gevarieerd programma voor jong en oud. Je vindt de link naar het aanmeldformulier verderop in de nieuwsbrief
   
  Op de achtergrond werken we als bestuur aan de toekomst van v.v. Kagia. Op maandag 15 mei van 20.00 – 21.30 gaan we hier graag met jullie over in gesprek. Lees elders in deze nieuwsbrief meer hierover en hoe je je voor deze avond kan aanmelden.

  Traditioneel staat op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, ons Internationaal Jeugdtoernooi voor de teams in de onderbouw op het programma. De toernooicommissie is er weer in geslaagd een mooi deelnemersveld samen te stellen. Dit wordt weer een dag vol met spanning, plezier en finales op de Kagia velden voor onze jongste leden.

  Al met al is er de komende maand weer veel te beleven op het sportcomplex van v.v.Kagia. Niet voor niets is meimaand – finalemaand. We hopen jullie in grote getalen bij de (finale) wedstrijden en evenementen te zien en wensen jullie daarbij natuurlijk heel veel succes en plezier.

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur
  Elbert Hulsbos

  Kagia verwelkomt Domino's Pizza Lisse als bordsponsor

  Afgelopen zomer nam de heer Verboon spontaan contact op met de sponsorcommissie van v.v. Kagia. Verboon vestigde een nieuwe Domino's Pizza winkel in Lisse en wilde graag naamsbekendheid verkrijgen via sponsoring bij onze club. Al snel kon een 3-jarige overeenkomst worden gesloten en hangt het reclamebord van Domino's Pizza langs ons hoofdveld.

  Domino's Pizza is gevestigd aan de Berkhoutlaan 3 te Lisse. Eigenaar Verboon is voetbalfan en speelt zelf ook nog regelmatig een wedstrijd. De keuze om bij voetbalclubs reklame te maken, was derhalve niet moeilijk. De website van Domino's Pizza in Lisse is: https://www.dominos.nl/winkel/nl-lisse-30945.

  Praat mee over de toekomst van Kagia!

  Wat, Waar en Wanneer?
  Wil jij meedenken over de toekomst van Kagia? Dan nodigen we je graag uit om op maandag 15 mei aanstaande tussen 20.00 en 21.30 in onze kantine mee te praten over de toekomstvisie van v.v. Kagia en de organisatiestructuur voor de komende jaren.

  Waarom?
  Het afgelopen half jaar hebben we twee keer met de gemeente Haarlemmermeer gesproken over de toekomstige bouwplannen in Lisserbroek. Ondanks dat de plannen nog niet concreet zijn, moeten er nu wel bepaalde keuzes worden gemaakt die invloed hebben op de toekomst van Kagia. Daarnaast ligt er momenteel een te grote hoeveelheid taken bij de huidige bestuursleden. Ook dit vraagt om nu na te denken over de toekomst van Kagia. Jullie mening is daarbij van groot belang.

  Wie?
  Iedereen die Kagia een warm hart toedraagt is welkom! Lid zijn is niet verplicht.

  Hoe praat ik mee?
  Je kunt je aanmelden voor deze avond via deze link.
  Heb je nog vragen of wil je nu al meer weten? Aarzel dan niet en benader één van de bestuursleden of stuur een mail naar info@kagia.nl

  We rekenen maandag 15 mei op de aanwezigheid van vele betrokken Kagianen. Jij komt toch ook?!

  Namens het bestuur
  Elbert Hulsbos
  Polderman plaatst een nieuw reclamebord bij v.v. Kagia

  Vakgarage Polderman, gevestigd aan de Heereweg 50 in Lisse, is al vele jaren als sponsor verbonden aan voetbalvereniging Kagia. Onlangs is de bedrijfsnaam en het bedrijfslogo vernieuwd en dat was reden voor de heer Klop, eigenaar van Polderman, om het reclamebord bij onze club te willen vernieuwen. We hebben de gelegenheid gebruikt om een geheel nieuwe 3-jarige sponsorovereenkomst af te spreken, die onlangs is getekend.

  Polderman is uw vertrouwde vakgarage en Mitsubishi dealer in Lisse, waar aandacht voor mens en mobiliteit de standaard is. Kijk gerust eens op de website: www.polderman-lisse.nl. Wij danken de heer Klop (op de foto links) en Polderman voor het vertrouwen en haar sponsoring en wensen ze veel succes toe.   

   

  Jeugdindeling seizoen 2023 – 2024

  De jeugdcommissie en VTC-jeugd zijn, samen met de hoofd jeugdopleidingen, de afgelopen weken gestart met de voorlopige indeling voor het seizoen 2023 – 2024.

  Voor het indelen van de jeugdteams hanteren we de criteria uit ons jeugdopleidingsplan. Zoals ieder jaar is het indelen van de jeugdteams weer een enorme puzzel.  Dit komt omdat we met een aantal factoren te maken hebben die zorgen dat we onze indeling continue moeten bijstellen. Denk hierbij aan:

  • Spelers die zich nieuw aanmelden
  • Spelers die stoppen
  • Spelers die stagelopen bij een andere vereniging en nog niet weten wat ze gaan doen
  • Verzoeken van spelers/ouders
  • Aantallen per leeftijdscategorie.

  Als ouder(s) of verzorger(s) kunnen jullie ons helpen door zo snel als mogelijk aan ons door te geven wanneer uw kind stopt met voetballen. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar administratie@kagia.nl.

  Tijdspad en publicatie
  Voor de jeugdindeling seizoen 2023 – 2024 hanteren we een tijdspad. In dit tijdspad zitten diverse bijeenkomsten van de jeugdcommissie met de VTC-jeugd, gesprekken met huidige trainers en leiders, hoofdtrainers en spelers/ouders.

  Al deze bijeenkomsten, gesprekken en selectietrainingen moeten uiteindelijk leiden tot een voorlopige jeugdindeling. Ons doel is om de voorlopige indeling op 16 juni 2023 te presenteren.

  Vragen of opmerkingen?
  Heb je vragen of opmerkingen die ons kunnen helpen bij de voorlopige jeugdindeling? Neem dan contact op met de jeugdcoördinator boven- (Esther van der Niet) of onderbouw (Stef Feeleus), het hoofd jeugdopleidingen (Andre Markus) of de VTC jeugd (Ronald Gresnigt, Jeffrey Nijenhuis, Jeffrey van Klaveren of Elwin Kool). Wij nemen jullie input mee naar onze bijeenkomst(en).

  Namens de jeugdcommissie en VTC
  Armand van der Waal en Mark Scholte

  Vrijwilligersavond | 12 mei 2023

  Beste vrijwilliger,

  Wij zijn erg blij met jouw vrijwillige inzet voor ons Kagia, want zonder vrijwilligers kan een vereniging als Kagia niet bestaan. Als dank voor jullie bijdrage nodigen wij je daarom van harte uit voor de jaarlijkse vrijwilligersavond. We hebben voor jong en oud een leuk, gevarieerd programma en uiteraard zorgen we voor een hapje en drankje. 

  Aanmelden kan via deze link

  Vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@kagia.nl.

  Namens het bestuur van v.v. Kagia
  Elbert Hulsbos
  Loterij Team Roks - Duchenne Heroes groot succes!!!

  Wat een bijzondere middag en avond hebben wij weer mogen beleven bij Voetbalvereniging Kagia, ook mede dankzij de tegenstander Sportvereniging EMM21. Dat sport verbroedert en grenzen doet vervagen was gisteren meer dan duidelijk. Het verhaal werd mede dankzij één van hun spelers nog specialer, hij bood €250,- voor het shirt van Kagia met de handtekeningen van de spelers. Dit deed hij voor zijn broertje die ook Duchenne heeft, een kippenvel moment die wij in september mee gaan nemen in onze rugzak. Ook de Kagia selectie heeft ditzelfde bedrag spontaan aan ons goede doel bijgedragen.

  Wij willen voetbalvereniging Kagia, EMM, al onze sponsoren en iedereen die onze strijd tegen Duhenne een warm hart heeft toegedragen gisteren bedanken.

  Wij zijn dan ook super trots mede te kunnen delen dat wij dankzij deze mooie actie een bedrag van € 2.500,- hebben mogen ontvangen voor het Duchenne Parent Project.
   
  Team Roks Duchenne Heroes

  Beslissende fase voor de seniorenteams

  De laatste weken van de competitie is ingegaan. De VTC-senioren neemt jullie mee in de huidige stand van onze seniorenteams.

  Op vrijdagavond strijden de mannen 35+ en de vrouwen 30+.

  • De mannen 35+ draaien een lastig seizoen. Met nog één speelronde op het programma is een kampioenschap eigenlijk niet meer haalbaar.

  Met een hoop strijd is een 3e plaats misschien nog wel mogelijk.

  • De vrouwen 30+ gaan in de 1e klasse 01 kampioen worden. Met nog twee speelronden (12 & 26 mei) op het programma moet het toch wel heel raar lopen als de vrouwen geen kampioen worden.

  Een knappe prestatie van de vrouwen in de eerste klasse.

  Op zaterdag strijden 6 seniorenteams wekelijks voor de punten.

  • Kagia 2 speelt in de 6e klasse voor het kampioenschap. Zaterdag 29 april spelen de mannen in Roelofarendsveen tegen de koploper EMM ’21.

  Een echte finale alhoewel ook Sporting Leiden nog meedoet voor het kampioenschap. Die zullen duimen voor een gelijkspel. Zaterdag 6 mei ontvangt Kagia 2, Sporting Leiden in Lisserbroek.

  Over twee weken is er meer duidelijkheid maar de echte Oranjefans zullen een tweede plaats niet accepteren. Wat een spannende weken komen er voor Kagia 2 aan.

  • Kagia 3 doet het erg goed in de 7e klasse. Een keurige tweede plaats achter VVSB 6. Helaas heeft het 3e de laatste weken wat puntjes laten liggen (met name de gevoelige 7-8 tegen Quick Boys) waardoor een kampioenschap heel lastig gaat worden. Het gat naar VVSB is 6 punten. De Noordwijkerhouters hebben ook nog een wedstrijd in te halen. Toch sluiten we niets uit want er zit genoeg talent in het 3e elftal.
    
  • Kagia 4 speelt een stabiel seizoen in de 7e klasse. Een keurige 4e plaats met 31 punten uit 16 wedstrijden. De mannen scoren makkelijk (50x) maar verdedigend kan het wat beter (40 tegengoals). Het kampioenschap is geen optie maar een 3e plaats is zeker haalbaar.
    
  • Het is niet meer of maar wanneer kan Kagia 5 kampioen worden in de 8e klasse? Met een wedstrijd minder en 6 punten voor op nummer twee Voorschoten ’97 11 kan het niet meer mis gaan. De oranjehemden spelen nog vier wedstrijden. Zaterdag 27 april tegen Woubrugge 6 (uit) en zaterdag 13 mei in en tegen Oegstgeest. Zaterdag 20 mei speelt het 5e thuis en kan het feestje pas echt gevierd worden. Welke datum denk jij dat het gaat worden?
    
  • Kagia 6 draait een lastig seizoen. Ondanks de hoge verwachtingen aan het begin van het seizoen lukt het dit seizoen niet. Met 17 punten uit 17 wedstrijden is er nog voldoende ruimte om een paar plekken te stijgen want met de huidige tiende plaats zijn de mannen niet tevreden. Op naar een plek in de middenmoot.
    
  • Kagia 7 gaat ook kampioen worden. Dat kan niet anders! Het team met de meest originele social mediafilmpjes heeft nog drie wedstrijden te spelen en staan 7 punten voor op nummer twee Noordwijk 10. Noordwijk heeft nog wel een wedstrijd in te halen. De mannen van het zevende moeten dus geduld hebben. Het programma is versnipperd want na a.s. zaterdag 27 april (UNO uit) speelt het 7e pas weer op zaterdag 20 mei in en tegen Katwijk. De laatste wedstrijd is thuis op zaterdag 3 juni 2023.

  Zoals jullie lezen verwachten we minimaal drie kampioenen. Dat betekent dat er voldoende redenen zijn om op zaterdag één van de teams te bezoeken of het feestje mee te vieren in onze gezellige kantine!

  VTC Senioren
  Martijn en Chris

  Agenda Mei

  12 Mei: Vrijwilligersavond
  18 Mei: Internationaal Jeugdtoernooi (O6 t/m O11)
  20 Mei: Jukebox Golden Oldies

  Je vindt de volledige agenda hier.

  Niet vergeten: Deur sluiten en kort douchen!

  Vakantie boeken? Gebruik Sponsorkliks!

  Met sponsorkliks kan iedereen, die online producten of diensten koopt, v.v. Kagia financieel steunen. "Boekt u uw vakantie online? Ook dan geldt: bestel nix zonder sponsorkliks! Via de sponsorkliks optie op www.kagia.nl kun je onze club een bedrag sponsoren bij het boeken van je vakantie. Boeking sites als Booking.com, Expedia, Centerparcs, Belvilla, Booqify en ANWB doen mee." . Met andere woorden: bestel NIX zonder Sponsorkliks en klik op de link op de Kagia website (of direct hier) voor het doen van je online aankopen.

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*