• Ontvang je de nieuwsbrief van v.v. Kagia nog niet automatisch in je mailbox? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

  *Verplicht veld

  Powered by MailChimp

 • View this email in your browser
  Nieuwsbrief v.v. Kagia
  April 2021

  Van de voorzitter

  Algemene Leden Vergadering.
  De Algemene Leden Vergadering ("ALV") is afgelopen vrijdag gehouden. Helaas waren er niet veel deelnemers. Het was mijn eerste als voorzitter van  v.v. Kagia en ik had gelijk een primeur. De vergadering werd digitaal gehouden, via de computer. Zowel het bestuur als de deelnemende leden zaten thuis achter hun pc en konden zo de vergadering bijwonen. De volgende besluiten zijn, met goedkeuring van de aanwezige leden, genomen tijdens de ALV:
   - goedkeuring notulen ALV 2018/2019
   - goedkeuring financieel verslag 2019/2020
   - goedkeuring begroting 2020/2021
   - herbenoeming bestuursleden M.Scholte en G.Hulsbos

  Ik hoop echt dat we de volgende Algemene Leden Vergadering weer in de kantine van onze club kunnen houden (we houden moed).

  Vrijwilligers
  Wij blijven met spoed op zoek naar vrijwilligers voor diverse functies. Zo hebben wij diverse functies vacant in de jeugdcommissie, sponsorcommissie, webcommissie en kledingcommissie. Daarnaast zijn nieuwe scheidsrechters natuurlijk ook altijd van harte welkom! Kijk eens op deze pagina voor een overzicht van onze vacatures of neem contact op met een van onze bestuursleden om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Ik hoop ook jou snel als vrijwilliger te mogen verwelkomen bij onze mooie club!

  Examenperiode.
  Ik wens alle jeugdleden die dit jaar examen gaan doen op school alle succes toe. Nog even doorbijten en je stinkende best doen en het gaat vast lukken. Dat we maar weer veel vlaggen met schooltassen mogen zien hangen.
   
  Nog even volhouden.
  Er zijn een aantal versoepelingen, zoals terrassen open, winkels weer gewoon open en de avondklok is er niet meer, maar we zijn er nog niet. We mogen het sportpark nog steeds niet bezoeken en tegen andere verenigingen een wedstrijdje spelen. Ik hoop dat de vaccinatie zijn werk doet en we snel weer terug gaan naar het normale.

  Rene Bakker
  Voorzitter v.v. Kagia

  Van de Penningmeester

  Club van 100
  De Club van 100 verwelkomt een nieuw lid in de vorm van de heer Maarten van der Niet. v.v. Kagia is bijzonder verheugd dat de Club van 100 in de voorbije maanden gestaag groeit. Met de jaarlijkse financiële bijdrage van EUR 50,- dragen de leden van de Club van 100 een financieel steentje bij aan de aankoop van voetbalmaterialen of de financiering van activiteiten voor al haar leden.

  Contributie seizoen 2021/2022
  Waar normaliter jaarlijkse de contributies verhoogd worden met het inflatiepercentage, heeft het bestuur besloten om gezien de huidige omstandigheden de contributie voor het nieuwe seizoen gelijk te houden aan het huidige seizoen. De contributiebedragen staan vermeld op onze website onder: Lidmaatschap.

  Sponsorcommissie zoekt versterking
  De sponsorcommissie is dringend op zoek naar versterking. Graag komen wij met u in contact als u onze mooie voetbalclub wilt helpen met onderhouden van contacten met onze sponsoren en het enthousiasmeren van potentiële bedrijven om zich als sponsor aan Kagia te binden. Voor meer informatie kunt u zich richten tot Piet Daalman, Maurice Hoogervorst of Gerco Hulsbos via sponsors@kagia.nl

                       

  Sportpark verboden te betreden: oproep aan alle leden & ouders

                                   

  Beste leden, beste ouders,

  Regelmatig komt het voor dat wanneer het sportpark gesloten is, er toch gespeeld wordt op de velden. Zoals echter duidelijk zichtbaar vermeld aan de omheining (bordjes ‘verboden toegang’!), is degene die zich buiten de openingstijden op het sportpark bevindt in overtreding. Het is verboden voor iedereen om over of door het hekwerk te klimmen en het terrein te betreden en men mag er niet voetballen. Wie dit wel doet, riskeert een boete.

  Uiteraard is deze oproep ook bedoeld voor de veiligheid. Want wat als er iets op de velden gebeurd en er moeten hulpdiensten in geschakeld worden?

  Helaas hebben wij in de afgelopen weken moeten constateren dat er wel kinderen op het sportpark komen. Ergens is dat wel begrijpelijk, maar onze oproep is helaas niet voor niets. We hebben veel te maken met vandalisme. Daarnaast  hebben onze buren ook aangegeven dat de situatie uit de hand loopt en niet meer acceptabel is.

  Hierbij daarom nogmaals de dringende oproep om uw kinderen te instrueren om onze oproep op te volgen en niet op de voetbalvelden te komen. Aan leiders en trainers willen we vragen om niet de sleutel van het sportpark beschikbaar te stellen.

  Als aan deze oproep niet wordt voldaan, dan zien wij ons genoodzaakt om de politie in te schakelen en (indien van toepassing) de betreffende  personen aansprakelijk te stellen voor eventuele schade.

  Vertrouwende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Wees sportief en dank voor het begrip.

  Vriendelijke groet,
  Bestuur v.v. Kagia

  Vriendjes- en vriendinnetjes dagen

  De vriendjes en vriendinnetjesdagen bij v.v. Kagia zijn begonnen! Afgelopen zaterdag stonden 27 kids klaar voor een leuke training en om kennis te maken met voetbal. Een uur lang (voetbal) spelletjes en plezier. De foto's van afgelopen zaterdag vindt u hier! Heeft u kinderen of zijn er binnen uw kennissenkring, familie of buren, kinderen die graag een keer willen meetrainen? Zij mogen zich zaterdag 1, 8 of 15 mei tussen 08.45 uur en 09.00 uur melden op het sportpark. Onze leiders (herkenbaar aan de v.v. Kagia jas of trainingspak) staan klaar om de kinderen te ontvangen. Er wordt getraind op het hoofdveld, aan de kant van de Waterklaverstraat. Helaas dienen (wegens de Covid-19 maatregelen) de ouders van de kinderen tijdens de training achter het hek (schelpenpad) plaats te nemen om de verrichtingen van de kinderen te aanschouwen. Graag uw begrip hiervoor. 

  Jeugdcomissie
  v.v. Kagia

  Bestel niks zonder Sponsorkliks!

  In de huidige Coronatijd en alle geldende beperkingen bestellen we veel online. U kunt Kagia financieel steunen bij heel veel online bestellingen! Zodra u iets online wilt bestellen, gaat u naar de Kagia website (www.kagia.nl), klikt aan de rechterkant op het SPONSORKLIKS logo ("Bestel NIX zonder SPONSORKLIKS") en kiest u de online shop waar u iets wilt afnemen. Of direct via deze link. U hoeft zich niet te registreren. Kagia ontvangt dan een commissie over uw aankoop.

  De afgelopen maanden is al ruim 100 euro aan commissie verdiend! De top onlinewinkel is Bol.com. Kagia heeft ook commissie ontvangen voor online aankopen via Thuisbezorgd, About You, Staatsloterij, Independer, Blokker, Hunkemöller, AlleKabels en Coolblue.

  Helpt u ook mee?

  Gerco Hulsbos
  Penningmeester

  Rolling for Mees

  Beste Kagianen,

  Zoals jullie weten heeft onze zoon Mees de ziekte van Duchenne, en zetten Martine en ik ons in voor de stichting ‘Duchenne Parent Project’. (lees meer)

  Deze stichting zet zich in om het toekomstperspectief van Duchenne patiënten te verbeteren, door een belangrijke rol te spelen in het ontwikkelen van medicijnen die Duchenne Spierdystrofie kunnen behandelen of genezen. Hiervoor selecteren en sponsoren ze onderzoeksprojecten die aan dit doel bijdragen.

  In het verleden heb ik al eens met een groep vrienden (en mede Kagianen) de Alpe d’Huez bedwongen om geld in te zamelen, en hebben wij allerlei andere leuke activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen.

  Vorig jaar werden we via de stichting in contact gebracht met Roks Totaaltechniek, met de vraag of Mees het gezicht wilde worden voor hun aandeel in de sponsorcampagne van de Duchenne Heroes. 

  Dit is een actie die begint op 6 september, wanneer ongeveer 300 mountainbikers in 7 dagen 700 km gaan fietsen. De tocht start in Frankrijk in de Vogezen en zal finishen op het drielandenpunt in Vaals.

  Hier hoefden we niet lang over na te denken, omdat wij graag ons steentje bijdragen om Duchenne de wereld uit te trappen. Ik sluit zelf ook aan bij Team Roks / Rolling for Mees en ik zal zelf 3 dagen lang 100 km per dag fietsen.

  Om wat extra sponsorgeld voor ons team binnen te halen hebben wij in samenwerking met ‘Meer Wijn Voor Vrouwen’ 2 mooie, lekkere wijnen (Sauvignon Blanc en Merlot) in de aanbieding. De flessen kosten € 7,95 per stuk en worden per doos van 6 geleverd (combineren is mogelijk).

  Wilt u een doos wijn bestellen? Stuur dan een mail naar: mirjam@roks-tt.nl

  Vermeld in de mail de bestelling, je naam, adres en telefoonnummer.

  Wilt u meer informatie over de sponsoractie, of wilt u mij sponsoren? Ga dan naar www.duchenneheroes.nl/team-roks-totaaltechniek-2

  Alvast hartelijk dank!

  Groeten,
  Jaco

  Klik hier om direct contact op te nemen!

  Nieuws van de voetbaltechnische commissie 
   

  Ondanks dat er geen officiële wedstrijden zijn is de Voetbaltechnische Commissie achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

  Zo is de VTC selectie druk met de nieuwe selectie, de staf en het oefenprogramma. De VTC senioren is bezig met de inventarisatie van teams en spelers voor het nieuwe seizoen en de VTC jeugd heeft de eerste vergaderingen voor de voorlopige indeling seizoen 2021 – 2022 gehad.

  Wijzigingen binnen de technische commissie
  Zoals eerder aangekondigd waren wij op zoek naar een nieuw VTC lid jeugd onderbouw. Tevreden zijn wij om te vermelden dat Jeffrey van Klaveren (huidige trainer JO8-1) deze rol op zich wil nemen.

  Ruud de Vries schuift door naar de middenbouw en Ronald Gresnigt blijft verantwoordelijk voor de bovenbouw. Kristian Weijers wordt opgevolgd door Andre Markus. Met de aanstelling van Jeffrey en Andre is de VTC jeugd weer compleet.

  Van Kristian en Harry nemen we later dit seizoen afscheid.

  Mark Scholte was als bestuurslid voetbaltechnische zaken aftredend. Mark heeft aangegeven zichzelf herkiesbaar te stellen.

  In de algemene leden vergadering is hij herkozen. Mark zal daarom de VTC de komende drie jaar voorzitten.

  Twee seizoen terug nam Wouter van der Veek afscheid als VTC lid senioren zaken. Helaas hebben we tot nu toe nog geen vervanger gevonden.

  Wij willen daarom de functie nogmaals onder de aandacht brengen. Lijkt het je leuk om samen met Martijn Kool de overige senioren te vertegenwoordigen neem dan vrijblijvend contact met Martijn of Mark op.

  Komende periode
  De komende periode hopen we nog een aantal activiteiten te kunnen organiseren. De Vriendjes en Vriendinnetjesdagen zijn gestart, een penaltybokaal staat op de planning en wellicht kunnen we nog een onderling 7x7 toernooi organiseren.

  Tot die tijd blijven de trainers en leiders jullie leuke en uitdagende trainingen en toernooien aanbieden. Een compliment en een woord van dank aan alle trainers en leiders!

  Op naar meer mogelijkheden!

  Een sportieve groet,
  Voetbal technische Commissie

  Vriendenloterij

  Als je meespeelt in de VriendenLoterij voor v.v. Kagia, komt minimaal 40% van je lotprijs ten goede aan onze mooie club! Speel je al mee, maar is je lot nog niet gekoppeld aan Kagia? Bel dan naar de Vriendenloterij (88 - 020 1020) en koppel je lot eenvoudig. Wil je mee gaan spelen en met jouw deelname Kagia steunen? Kijk dan hier en kies Kagia tijdens de aanmelding als goed doel !

  Nieuws van de scheidsrechterscommissie
   

  De SR-commissie is weer bij elkaar gekomen. Reden was de eventuele start van een regiocompetitie. Nu weten we alweer meer en is een eventuele start van een regiocompetitie nog ver weg.

  Toch was het goed elkaar weer even te ontmoeten.

  De SR-commissie
  De SR-commissie bestaat uit Arjan Belderok, Paul van der Lans en Maarten van der Niet.

  De commissie komt zo’n 3-4 keer per jaar bij elkaar. De SR-commissie is verantwoordelijk voor het regelen van scheidrechters voor de junioren en senioren.

  Daarnaast faciliteert onze SR-commissie is leuke bijeenkomsten en materialen om te kunnen fluiten.

  Vorig jaar zijn alle scheidsrechters in het nieuw gestoken door sponsor LT afbouw.

  Scheidsrechters gezocht!
  Het ziet er naar uit dat we volgend seizoen meer junioren- en seniorenteams krijgen. Top voor de club maar voor de SR-commissie een nog grotere uitdaging.

  Meer teams betekent meer wedstrijden en dus ook meer scheidsrechters. Wij zijn dus op zoek naar jou!

  Lijkt het je leuk om af en toe een wedstrijd te fluiten bij de jeugd of de senioren? Neem dan eens contact met ons op. Wij begeleiden je, we helpen je en we zorgen dat je optimaal wordt gefaciliteerd.

  Bel met Arjan, Paul, Maarten of stuur een e-mail naar scheidsrechters@kagia.nl.

  Wij kijken uit naar het moment dat de bal weer echt gaat rollen. Heel voorzichtig ontstaan er wat onderlinge oefenwedstrijden.

  We zullen daarom af en toe al een beroep doen op onze scheidsrechters.

  Blijf gezond en tot snel!
  De SR-commissie

  Opmerkingen over deze nieuwsbrief of suggesties voor toekomstige nieuwsbrieven? Mail dan naar nieuwsbrief@kagia.nl.

  Voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te vinden op deze pagina
  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia
  Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van v.v. Kagia. Indien jouw mailadres voor meerdere leden is geregistreerd, ontvang je deze nieuwsbrief slechts eenmaal. Vragen of opmerkingen? Kijk hier voor een overzicht van contactpersonen. 


  This email was sent to *|EMAIL|*
  why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
  *|LIST:ADDRESSLINE|*

  *|REWARDS|*