• Beste vrienden en vriendinnen van Kagia,

  Van harte welkom op onze nieuwjaarsreceptie in onze vertrouwde Kagia kantine. Leuk dat jullie er allemaal zijn en hopelijk hebben jullie genoten van de traditionele nieuwjaarswedstrijd Kagia 1 – Oud Kagia 1.

  Ik wil jullie namens het bestuur een heel gelukkig, gezond en sportief 2024 toewensen. Straks kijk ik graag even vooruit naar het komende jaar. Maar eerst blikken we met jullie terug op een prachtig jaar 2023. De afgelopen weken konden jullie je eigen mooie foto’s en filmpjes inzenden bij de communicatie commissie en dat heeft geleid tot het volgende jaaroverzicht 2023!

  Dank aan de communicatie commissie voor dit jaaroverzicht. En graag een applaus voor de maker: Thomas Clemens.

  Waar gaan we in 2024 bij Kagia mee door? We blijven inzetten op het opleiden van onze vrijwilligers. We zijn blij dat we hiervoor de overeenkomst met Jeffrey van Klaveren als Hoofd Jeugd Opleidingen hebben verlengd. Jeffrey zal samen met de VTC de jeugdleiders en trainers verder begeleiden om de ontwikkeling van onze jongens en meisjes te verbeteren. Ook staat er binnenkort een opleidingsavond voor grensrechters op het programma, iedereen kan zich hiervoor aanmelden bij Mark Scholte.

  We vertrouwen ook in 2024 op een goed resultaat voor Kagia 1. Het contract met hoofdtrainer Koen van der Vlugt is onlangs verlengd. We zijn ervan overtuigd dat met jullie steun en de inzet van de spelers & staf het eerste zich in mei van dit jaar veilig speelt.

  Uiteraard worden er in 2024 ook weer diverse leuke activiteiten, een internationaal toernooi en onze traditionele slotdag georganiseerd. Dit alles op een opgeruimde, nette, schone accommodatie en mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers. Graag nu alvast een applaus voor iedereen die dit komend jaar voor jullie mogelijk maken.

  Wordt 2024 dan een kopie van 2023? Nee, dat zeker niet. Afgelopen jaar hebben we plannen ontwikkeld voor de verduurzaming van onze accommodatie. De subsidie aanvraag is inmiddels ingediend en we wachten op de bevestiging van het aangevraagde budget. Hopelijk kunnen we deze zomer enkele maatregelen, zoals LED verlichting op veld 3 en isolatieglas in de kantine doorvoeren. Dit om de kosten voor gas en electra verder te verminderen. Leuk om te melden dat we in 2023 maar liefst 26% minder gasverbruik hebben gehad t.o.v. 2022. Een mooie besparing van ruim 3000 euro.

  Daarnaast gaan we aan de slag met de implementatie van de nieuwe organisatiestructuur. We hebben nu 22 van de 26 managers en commissie voorzitters ingevuld en komen eind januari voor het eerst bij elkaar. Via de socials en de nieuwsbrief stellen we ze binnenkort aan jullie voor. Ben je ook geïnteresseerd om een leidinggevende rol bij Kagia te vervullen? Neem even met mij contact op voor de mogelijkheden.

  Tot slot gaan we ook de ouders van onze jeugdteams actief laten deelnemen om Kagia op vrijwillige basis draaiend te houden. Het komende half jaar worden de ouders van de jeugdleden per team opgeroepen om een bardienst van 12-16 in te vullen.

  Er is dus ook in 2024 weer genoeg te doen bij v.v. Kagia en we blijven werken aan de ontwikkeling van ons als vereniging.

  Namens het bestuur wens ik jullie nogmaals een heel gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar toe.

  Elbert Hulsbos
  Voorzitter