• Nieuw dit seizoen bij v.v. Kagia is het 7 tegen 7 toernooi. Vier avonden lang zullen teams gaan strijden voor de v.v. Kagia 7x7 wisselbokaal (wij zoeken hier nog een sponsor voor).

  Het 7 tegen 7 toernooi is een vervolg op de twee succesvolle 7 tegen 7 toernooien op Koningsavond. De toernooi avonden zijn: 

  ·         Vrijdagavond 14 september 2018 

  ·         Vrijdagavond 23 november 2018

  ·         Vrijdagavond 1 maart 2019

  ·         Vrijdagavond 26 april 2019 (Koningsavond)

  De VTC seniorencommissie wil een gezellige en sportieve voetbalavond organiseren die toegankelijk is voor iedereen!

  Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 euro per team. Je bent als team niet verplicht om iedere toernooiavond mee te doen. Wij hopen alleen wel dat de winnaar van een avond het toernooi er op aanwezig zal zijn om de titel te verdedigen. Per avond moet je jouw team aanmelden en per avond zal er dus gestreden worden om de wisselbeker. Ook voor de nummer 2 en 3 zal er een teamprijs zijn.

  De kantine zal op de toernooiavonden om 18:30 uur geopend zijn. De wedstrijden beginnen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, tussen 19:00 - 19:30 uur. De finale staat om 21:30 uur gepland. De prijsuitreiking is rond 22:30 uur in de kantine van v.v. Kagia. De kantine sluit rond twaalf uur.

  Aanmelden:

  Je kunt je vanaf heden aanmelden voor de eerste toernooiavond (14 september 2018) door een e-mail te sturen naar seniorenzaken@kagia.nl. Vermeld in je mail jouw teamnaam, de contactpersoon en het e-mail adres + telefoonnummer van de contactpersoon. Deelname is vanaf 15 jaar.

  Wij kijken uit naar jullie aanmelding en hopen dat deze nieuwe vorm gaat aanslaan bij v.v. Kagia.

   

  De VTC senioren,

  Martijn Kool en Wouter van der Veek