• View this email in your browser
  Augustus 2022

  Hi 

  Matcht Taakie jou?
  Iedere vrijwilliger is voor Kagia van groot belang, of je nu wekelijks helpt of incidenteel. Zonder vrijwilligers wordt het op zaterdag lang niet zo gezellig als afgelopen voetbalseizoen.

  Regelmatig lukt het niet om taakies zoals bijvoorbeeld een wedstijd fluiten of een bardienst in te vullen. Daarom zet Kagia vanaf dit seizoen de tool Taakie in. 

  Alle leden van Kagia ontvangen binnenkort een e-mail van Taakie. Iedereen wordt verzocht om de vragenlijst van Taakie in te vullen. Taakie maakt een profiel aan met de mogelijke interesse(s) voor vrijwilligerswerk voor Kagia.

  Taakie gaat voor Kagia op zoek naar vrijwilligers!
  Of het gaat om een eenmalige klus, een invalbeurt als trainer of scheidsrechter of (geregeld) meedraaien achter de bar…. Taakie zoekt in de profielen naar de juiste match voor iedere klus. Denkt Taakie dat jij de juiste match kan zijn, dan ontvang je een bericht en kun je laten weten of jij de match ziet zitten. Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren, maar ook afwijzen!
  Er is altijd veel te doen bij Kagia en daarbij zijn wij blij met de inzet van onze vrijwilligers. We hebben trainers die iedere week vol enthousiasme met hun teams aan de slag gaan, maar ook langs de lijn en in het clubgebouw wordt volop door onze vrijwilligers meegewerkt.

  Misschien wil jij ook wel geregeld een drankje schenken achter de bar of ben jij een echte klusjesman/vrouw. Taakie kan op basis van jouw profiel allerlei opties voorstellen. Wil je niet wachten totdat Taakie jou matcht, maar direct aan de slag? Stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@kagia.nl

  Benieuwd naar Taakie? Neem hier alvast een kijkje!

  Facebook v.v. Kagia
  Instagram v.v. Kagia
  Twitter v.v. Kagia
  Website v.v. Kagia