• Afgelopen zaterdag voorafgaand aan de gewonnen thuiswedstrijd tegen VVA/Spartaan (7-0) hebben voorzitter van Kagia, Richard Trompert, en Dick Lobbezoo van Lobbezoo Verwarming en Lobbezoo Airconditioning gezamenlijk hun handtekening gezet onder de nieuwe Hoofdsponsorovereenkomst. Lobbezoo zal vanaf het seizoen 2019/2020 gedurende drie seizoenen de hoofd- en shirtsponsor van de Kagia selectie zijn (Kagia 1 en 2).

  Over Lobbezoo Verwarming en Airconditioning

  Van ontwerp tot realisatie geheel in eigen hand, op basis van vele jaren ervaring. In alle situaties dient het comfort van de werk- of leefomgeving als uitgangspunt. Dus voor kwaliteit in comfort belt u Lobbezoo in Lisse.

  Een aangenaam binnenklimaat is voor een kantoor, woon- en werkruimte van groot belang. Het zorgt ervoor dat u, uw relaties en medewerkers zich prettig voelen. Met airconditioning of verwarming van Lobbezoo kunt u de temperatuur naar behoefte regelen en daardoor een optimaal binnenklimaat creëren. Lobbezoo levert en installeert systemen van bekende topmerken.

  Heeft u interesse in een vrijblijvend advies op het gebied van airconditioning of verwarming neemt u dan contact op met Lobbezoo.

  Lobbezoo Airconditioning

  Telefoon: 0252 - 42 74 79

  Lobbezoo Verwarming

  Telefoon: 0252 - 41 48 36

  Website: www.lobbezoo.nl

 • Toekomst

  Met de toezegging van Dick Lobbezoo om de komende drie jaar hoofd- en shirtsponsor te worden van de selectie van Kagia, kan v.v. Kagia verder werken aan de verduurzaming, professionalisering en stabiele groei van onze club.

  Met sportieve groet,

  Het Bestuur v.v. Kagia