• LAV: Simone passt door, deel 4: Volop enthousiasme bij jeugd en begeleiding van Kagia

    6 nov 2020
  • Zaterdag 31 oktober kwam het team van Leiden Amateurvoetbal bij Kagia op bezoek om de activiteiten van onze jeugdteams, die gelukkig nog doorgang kunnen vinden, vast te leggen. Dit resulteerde in onderstaande video. 

    Kagia benaderde onze redactie om te vragen of er mogelijkheden waren om filmbeelden vast te leggen van een voetbaltoernooitje voor de jeugd. Dit is al een aantal weken gaande aan de Kikkerbeetstraat op zaterdagochtend en Hans Stauttener en Simone Disseldorp trokken er afgelopen weekend op uit om de sfeer te proeven en een filmpje te maken. Dit in het kader van ‘Simone passt door’. Zij troffen veel jeugdige spelers aan die het zonder meer naar hun zin hadden. Ook de begeleiding was volop aanwezig en zelfs hoofdtrainer René Ras werd gestrikt om aan de slag te gaan met de jongelingen. De club zorgde voor passende maatregelen gegeven de omstandigheden en daardoor werd het een groot succes. Ons team ging met een blij gevoel weer huiswaarts.

    Bron: https://leidenamateurvoetbal.nl/2020/zaterdag/2deklasse/kagia-zaterdag/simone-passt-door-deel-4-volop-enthousiasme-bij-jeugd-en-begeleiding-van-kagia/