• Kristian Weijers vanaf het seizoen 2020 – 2021 Hoofd Jeugdopleidingen bij v.v. Kagia

  6 feb 2020
 • Vanaf het seizoen 2020 – 2021 zal Kristian Weijers de nieuwe functie van Hoofd Jeugdopleidingen bij v.v. Kagia invullen. “De jeugdafdeling van v.v. Kagia groeit en daarom vinden wij het belangrijk dat hier structureel aandacht voor is. Daarnaast zijn de meeste trainers van v.v. Kagia ouders die met veel plezier en enthousiasme onze jeugdteams trainen en begeleiden. Deze ouders verdienen aandacht, sturing en begeleiding bij de activiteiten die ze voor onze jeugdafdeling uitvoeren. Kristian gaat hier vanaf het nieuwe seizoen met veel plezier en kennis invulling aan geven” aldus Mark Scholte, bestuurslid voetbaltechnische zaken. Daarnaast gaat Kristian zich, samen met de VTC-jeugd en de jeugdcommissie, bezig houden met het vernieuwen van ons jeugdopleidingsplan. Het plan verdient een vernieuwing en moet een visie op de toekomst krijgen. Uiteindelijk blijft het doel dat jeugdspelers opgeleid worden voor ons eerste elftal, dat spelers met veel plezier bij ons voetballen en trainen en dat jeugdleiders en trainer maximaal ondersteunt worden bij de taken die zij als vrijwilliger uitvoeren. De komende maanden zullen jullie Kristian vaker op de club zien om vanaf september met veel energie aan de slag te gaan.

  Kristian stelt zich graag aan jullie voor:

  Ik ben Kristian Weijers en ik woon sinds 23 januari jongstleden samen met mijn vriendin Linda in Lisserbroek. Deze maand verwachten wij ons eerste kindje, een zoon. In het dagelijks leven werk ik als Manager Inkoop bij Heemskerk Fresh & Easy in Rijnsburg.

  Zelf heb ik vanaf de E-pupillen tot en met het 1e elftal gevoetbald bij BAS Voetbal in Biddinghuizen. Toen ik 18 was heb ik mijn TC3 diploma behaald waarna ik jeugdtrainer bij SV Spakenburg ben geworden. In de 6 jaar dat ik daar jeugdtrainer was, heb ik ook mijn TC2 diploma behaald. Via de jeugd van VV Zeewolde en SV Huizen ben ik uiteindelijk assistent trainer bij SV Huizen 1 geworden waarmee wij in 2016 vanuit de hoofdklasse promoveerden naar de nieuwe derde divisie. Na SV Huizen ben ik naar SV ARC gegaan waar ik eerst trainer van het 2e elftal was en daarna assistent trainer van het 1e elftal. Ook hier heb ik een promotiefeest mogen vieren, deze keer naar de hoofdklasse. Vanaf komend seizoen ben ik dus de nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen bij v.v. Kagia en hoop ik bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de jeugdspelers en jeugdtrainers.

  Namens de club wensen wij Kristian veel woonplezier in Lisserbroek, een mooie periode met jullie toekomstige zoon en heel veel succes met het invullen van deze nieuwe functie binnen de voetbaltechnische commissie van v.v. Kagia.

  Met sportieve groet,
  Mark Scholte