• Kristian Weijers terug bij Kagia als Hoofdtrainer JO19

  28 feb 2024
 • Vanaf het seizoen 2024 – 2025 zal Kristian Weijers de functie van Hoofdtrainer JO19 bij v.v. Kagia invullen. Kristian neemt de taken over van Elwin Kool en Dylan van Eeuwijk die de het afgelopen jaar gezamenlijk de rol van hoofdtrainer hebben ingevuld. Beide heren zullen een andere rol binnen de jeugdafdeling van v.v. Kagia invullen.

  Weijers was eerder al werkzaam bij v.v. Kagia. In het seizoen 2020 – 2021 werd de Lisserbroeker de eerste Hoofd jeugdopleidingen van de club. Na één seizoen kreeg Kristian de mogelijkheid om hoofdtrainer te worden van de zaterdag selectie van VVSB. Na twee seizoenen VVSB (zaterdag 2 en Onder 23-1) en een mooie implementatieopdracht van een paar maanden bij ARC zal Kristian terugkeren bij de club uit zijn eigen dorp.

  Het doel is helder! Kristian krijgt de opdracht om de komende seizoenen de huidige jonge en amitieuze lichting te begeleiden naar de selectie van v.v. Kagia. De stap van jeugd naar selectie is groot. Met de mogelijkheid om na de JO19 ook nog één of meerdere seizoenen Onder-23 te spelen, zorgen wij dat de stap een stukje kleiner wordt. De VTC jeugd en HJO Jeffrey van Klaveren, zullen er voor zorgen dat de faciliteiten er zijn om dit mogelijk te maken. De komende periode zal Kristian wat vaker op de club zijn om zijn toekomstige spelers te zien voetballen en om samen met de VTC jeugd het plan en de JO19 selectie vorm te geven.

  Wij kijken uit naar deze vernieuwde samenwerking!

  Jeffrey van Klaveren en Mark Scholte