• v.v. Kagia is zeer verheugd te kunnen melden dat Koen van der Vlugt vanaf het seizoen 2023/2024 de nieuwe hoofdtrainer wordt. De oefenmeester volgt vanaf komend seizoen Hein Leliveld op.

  Van der Vlugt is geen onbekende voor de club. De Sassenheimer is momenteel werkzaam als hoofdtrainer bij competitiegenoot EMM’21. Voordat hij bij de fusieclub aan de slag ging, was hij actief als trainer bij Noordwijk 2 en in de jeugdopleidingen van Ter Leede en RKVV Teylingen.

  Unaniem advies
  Voorzitter van de voetbaltechnische commissie Mark Scholte is erg tevreden met de komst van Van der Vlugt. “Met Koen halen wij wederom een jonge en ambitieuze hoofdtrainer binnen. Koen is bekend met de cultuur binnen dorpsverenigingen. Zijn achtergrond bij Teylingen en zijn werk de laatste twee seizoenen bij EMM’21 tonen dat aan. Wij zijn als voetbaltechnische commissie dan ook erg tevreden met de aanstelling van Koen.”

  “In samenspraak met de spelersgroep hebben we zorgvuldig gekeken naar wat we zochten. De opdracht was uitdagend, maar met de kwaliteiten en competenties van Koen denken wij geslaagd te zijn in onze zoektocht.”

  “Tijdens de sollicitatieprocedure heeft Koen aangetoond bij onze vereniging te passen. Daarnaast hebben zijn visie op voetbal in combinatie met de manier van werken ervoor gezorgd dat er een unaniem advies kwam. Zowel de voetbaltechnische commissie als de spelersraad gaven het advies om te gaan samenwerken met Koen. Uiteraard hebben wij naar dit advies geluisterd en zijn wij tot een overeenkomst gekomen. Wij kijken dan ook enorm uit naar de samenwerking.”

  Goede mix tussen prestatie en plezier
  Ook de nieuwe hoofdtrainer is erg blij met zijn aanstelling voor het komende seizoen. De 34-jarige Sassenheimer, die in het dagelijks leven leerkracht is, reageert dan ook vol enthousiasme. “Ik ben erg blij dat ik bij een dorpsclub als Kagia aan de slag kan als trainer. Ik heb twee hele leuke en goede gesprekken gehad. In eerste instantie met de voetbaltechnische commissie en daarna met de spelers. Mijn gevoel was na deze gesprekken erg goed en ik merkte dat er direct een klik was.”

  “Ik denk goed bij de club te passen, omdat ik mij prettig voel bij een dorpsclub. Een goede mix tussen prestatie en plezier spreek mij aan. Ik hoop met de spelersgroep een eenheid te vormen en dat uitstralen naar iedereen binnen en buiten de club. Daarnaast is presteren erg belangrijk, maar natuurlijk wel gecombineerd met een hoop plezier. Dan weet ik zeker dat het goed gaat komen. Ik kijk dan ook erg uit naar het komende seizoen!”