• Op een warme donderdagavond trapte het Kagia-bestuur het seizoen af met het traditionele tekenmoment. Tijdens dit moment ondertekenen de stafleden van de selectie en de Hoofd Jeugdopleiding hun verbintenis voor het komende seizoen.

    Onder toeziend oog van het bestuur, de penningmeester en de voetbaltechnische commissie tekenden de stafleden hun contract voor het seizoen 2023/2024. Zo mochten de nieuwe trainer Koen van der Vlugt, assistent-trainer Ronald Rovers, keeperstrainer Sander van der Niet en Dilliane en Frank Paff van de medische staf hun handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis.

    Ook was het de beurt aan onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding, Jeffrey van Klaveren, om zijn contract de ondertekenen. Jeffrey volgt André Markus op als HJO en was daarom ook van de partij tijdens het traditionele tekenmoment.

    Nadat de inkt was opgedroogd werden de hoofdpersonen op de foto gezet en werd er vervolgens geproost op een succesvolle samenwerking voor het komende seizoen. Het bestuur en de voetbaltechnische commissie kijkt met veel vertrouwen en enthousiasme uit naar dit seizoen!

    Zie hieronder de foto’s!