• Bekijk deze email in je browser


  Informatie Kledingplan
   

  Beste speler,  

  Zoals je misschien al wel weet zijn we druk bezig met de organisatie rond het nieuwe Kagia kledingplan voor de jeugd. Dit betekent dat je in het aankomende seizoen in een geheel nieuw wedstrijdtenue (of keeperstenue als je keeper bent) zal gaan spelen en ook een prachtig nieuw wedstrijdtrainingspak van ons krijgt. Uiteraard hoort bij een nieuw tenue ook een nieuw paar kousen, dus die krijg je er gratis en voor niets bij.

  Om ervoor te zorgen dat je op tijd de nieuwe wedstrijdkleding in je bezit hebt, hebben wij snel wat gegevens van je nodig. Om je gegevens door te geven, kun je gebruik maken van de onderstaande button. Wil je zo vriendelijk zijn om je gegevens
  uiterlijk zaterdag 8 juni a.s. aan ons door te geven?

   
  Klik hier om je gegevens voor het nieuwe Kagia kledingplan door te geven

  Wat mag je doen met je huidige wedstrijdkleding?

  Als je wilt dan mag je de wedstrijdkleding (tenue, trainingspak en kousen), die je nu in je bezit hebt, houden. Wij vragen je daarvoor wel om € 10,00 overnamekosten te betalen. Wil je je huidige wedstrijdkleding niet houden, dan moet je deze bij de aankomende kledingruil bij ons inleveren.
   

  Wat kost de nieuwe wedstrijdkleding?

  Voor de nieuwe wedstrijdkleding hanteren wij dezelfde huurvoorwaarden als bij het vorige Kledingplan. Je betaalt dus € 22,50 per jaar (of € 10,00 als je bij de MP4/5 speelt). Hiervoor mag je maximaal twee keer per seizoen je kleding ruilen voor een andere maat. Bij de uitlevering van de nieuwe kleding ontvang je ook een nieuwe kledinghuurovereenkomst. Deze overeenkomst is geldig voor de duur van zes jaar.
   

  Wanneer krijg ik de nieuwe wedstrijdkleding?

  Zodra wij de bestelling van onze leverancier hebben ontvangen, zullen we een datum of meerdere data inplannen om de nieuwe kleding uit te leveren. Deze data zullen we via onze website en via Facebook communiceren. Houd de Kagia website en social media dus in de gaten om te weten wanneer je je kleding bij ons op kunt komen halen. 

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur, de jeugdcommissie en kledingcoördinator
  van v.v. Kagia