• Zaterdag 18 mei kroonde v.v. Kagia 6 zich tot kampioen van de 8e klasse. Met 56 punten uit 21 wedstrijden (W:18 GL:2 VL:1) en een doelsaldo van +83 zijn de oranjehemden niet meer te achterhalen door concurrent Katwijk 9 (52 punten uit 21 wedstrijden). 

    Twee wedstrijden bleken cruciaal in de strijd om het kampioenschap. Uit bij Katwijk werd op wonderbaarlijke wijze 3-4 gewonnen. Zelfs met 10 minuten extra tijd lukte het Katwijk niet meer om op gelijke hoogte te komen. Ook de keeperskunsten van de veldspelers bleken niet genoeg om Kagia 6 van de overwinning af te houden. De drie punten gingen, na ruim 100 minuten voetballen, mee in de tas naar Lisserbroek. Een andere belangrijke horde werd uit bij VVSB genomen. De coach was tevens de scheidsrechters en dit was niet in het voordeel van de Kagianen. Toch werd ook deze wedstrijd uiteindelijk in het voordeel van de Lisserbroekers beslist, 3-5.

    Zaterdag 18 mei werd de strijd om het kampioenschap beslist. Uit bij Football Factory 6 werd het seizoen met een 9-0 overwinning in stijl afgesloten. De magische grens van 100 goals werd hierbij ook gepasseerd. Meer dan de helft van alle goals is gemaakt door slechts twee spelers. Joey ‘Snel’ Smit schoot er 38 binnen en de kopsterke Niels van Peer was 39 keer trefzeker. Na afloop was er (uiteraard) een mooi feestje in de kantine van v.v. Kagia. 

    Komende zaterdag staat de laatste wedstrijd tegen FC Lisse 11 op het programma. Om 14:30 wordt er afgetrapt op het eigen sportpark in Lisserbroek. Uiteraard zullen de twee topscoorders er alles aan doen om hun totaal nog iets op te krikken!  

    Mannen, van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!