• De huidige voetbaljaargang is nog niet afgelopen, maar de Voetbal Technisch Commissie is op de achtergrond al hard bezig met het komende seizoen. De club is dan ook enorm verheugd te kunnen melden dat het zich versterkt heeft met een viertal spelers.

  Nadat eerder al een grote groep van de huidige selectie zijn ja-woord heeft gegeven, is de selectie voor het komende seizoen, met de versterking erbij, zo goed als rond.

  FC Lisse-drietal en Van Nispen-aanvaller komen naar de club
  Volgend seizoen maken drie spelers van FC Lisse de overstap van Ter Specke naar Kagia. Rowan Hoeke, Jasper Koot en Nick Diels zullen in het seizoen 2022/2023 in ons oranje shirt uitkomen. Het drietal speelt dit seizoen in de Onder-23 van de Lissers. Ook Ivo van der Vlugt speelt komend seizoen voor ons. De oud-speler van Noordwijk en Zevenhoven komt over van streekgenoot Van Nispen.


  Rowan Hoeke is 20 jaar oud en woonde tot voor kort in Lisserbroek. Hoeke doorliep de volledige jeugdopleiding bij FC Lisse en is dus nu speler in de O23. Met Rowan versterkt de club zich met een meevoetballende en hardwerkende spits, die ook zijn goaltjes meepikt. 

   


  Nick Diels is 22 jaar oud en ook hij heeft zijn gehele jeugdopleiding doorlopen bij onze buren. Nick is van origine een rechtsback, maar hij kan ook als rechtshalf en als rechtsbuiten uit de voeten. De club is dan ook blij dat het met Diels een multifunctionele speler in huis haalt.


  Jasper Koot is 23 jaar oud en voor hem geldt hetzelfde als voor Nick Diels. Koot is een centrale verdediger die ook op de backposities uit de voeten kan. Gezien het feit dat de achterhoede van ons eerste elftal dit seizoen de nodige personele problemen kende, zijn we enorm tevreden met de komst van Jasper.


  Ivo van der Vlugt is 30 jaar oud en komt uit Noordwijk. Ivo woont momenteel in Amsterdam en komt over van Van Nispen. Van der Vlugt speelde in het verleden voor Noordwijk en Zevenhoven en wilde nog één keer de uitdaging aan gaan op een mooi niveau. De nieuwkomer is een aanvaller die als linksbuiten en als spits uit de voeten kan. In de Tweede Klasse met Van Nispen heeft Ivo al meermaals aangetoond het niveau aan te kunnen met zijn doelpunten en assists. De club is dan ook enorm content met de komst van de aanvaller.

  Met sterke selectie richting het komende seizoen
  De VTC is tevreden met het feit dat de Kagia-selectie ook komend weer goed gevuld is. Ruben Beukers blikt dan ook met een goed gevoel terug op de afgelopen maanden. “Voor zowel de VTC als technische staf was het allerbelangrijkste dat de groep bij elkaar blijft. We zijn dan ook blij dat een grote groep al in een vroeg stadium zijn ja-woord heeft gegeven. We willen met deze groep en staf iets moois neerzetten in de Tweede Klasse. Dat willen we met een bepaalde manier van spelen doen, maar ook met een herkenbaar team waar onze eigen aanhang zich in kan identificeren.”

  “Onze doelstelling was om met name in de breedte erop vooruit te gaan. Het afgelopen seizoen kenden we onwijs veel blessureleed en dat heeft ervoor gezorgd dat we een brede selectie willen hebben. Met name voorin en achterin zochten we spelers en we zijn dan ook blij het ons is gelukt om een sterke selectie samen te stellen. We denken dat we een mooie mix van talent en ervaring tot onze beschikking hebben. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Hein Leliveld en zijn staf er komend seizoen het maximale uit weten te halen.

  Kagia-selectie 2022/2023: 

  Blijft: Aron Wijsman, Nick Baars, Rens Lamboo, Glenn Lobbezoo, Tijs van der Schinkel, Tom van der Star, Jesper Imanse, Gijs de Graaf, Robin van der Zwet, Tom van Dijk, Rick Verdegaal, Michael de Bruijn, Micha Schoone, Kevin Robelus, Jelle Modderman, Tygo Mesman, Ajay Malhi 

  Nieuw: Rowan Hoeke, Nick Diels, Jasper Koot (allen FC Lisse), Ivo van der Vlugt (Van Nispen) 

  Sportieve groeten,
  Ruben Beukers