• VV Kagia is zeer verheugd te kunnen melden dat Bodhi Sneekes komend seizoen voor de club speelt. Sneekes komt, in navolging van Ajay Malhi, over van FC VVC.

  Bodhi is een centrale verdediger die ook op het middenveld uit de voeten kan. De verdediger speelde zowel in de jeugd als in de senioren jaren voor VVC. Tussendoor kwam hij nog een seizoen uit voor DSOV.

  Sneekes is de derde versterking voor de selectie van René Ras. Eerder kwam zijn teamgenoot Malhi en Tom van der Star over naar Kagia. Met de komst van de toekomstig Kagiaan is de selectie nog niet compleet. Mochten er wijzigingen of toevoegingen aan de selectie worden gedaan, dan zal de club dat melden op de website.

  BLIJFT: Alain van Kesteren, Aron Wijsman, Bas Zonneveld, Benno Trompert, Pascal Timmermans, Damion Uijldert, Dylan van Eeuwijk, Elwin Kool, Glenn Lobbezoo, Jens Gort, Rens Lamboo, Rick Verdegaal, Rob Meulenbroek, Roy Duivenvoorde, Roy Hogewoning, Sander Hogervorst, Sean van der Lans, Tijs van der Schinkel, Thomas van Schie, Tim Bijker, Timo Sluijmer, Tom van Dijk, Mark Zonneveld, Dennis Kuilboer en Kevin Robelus, Melvin van der Meer.

  NIEUW: Tom van der Star (FC Lisse), Darco Donker, Gijs de Graaf, Jelle Modderman, Just van Rooijen, Kevin Wols, Luca van der Meer, Mats Hulsbos, Max van Schie, Stan Hengstmengel, Tygo Mesman, Zeb de Ree, Gavin Duindam (allen eigen jeugd) en Kelvin Kliphuis (overige senioren), Ajay Malhi (FC VVC), Bodhi Sneekes (FC VVC)

  VERTREKT: Tom Hoejenbos, Sam van der Veek, Rodney Visscher, Justin Stegeman en Fabian van der Meer, Dirk-Jan Ligtenberg, Joost Meiland.

  Met sportieve groet,
  Ruben Beukers en Bert Glas
  VTC-selectiezaken